QUOTE(spin2liux @ 2014 02 05, 01:28)
Veja2

as vakar ta pati isgirdau, vyras nuveze savo masina pas meistrus, o pats isvyko i uzsieni darbo reikalais, pasake, kad sutare, kad reikes moketi 300 lt (ka tvarke nezinau, o dave mano nr ir pasake, kad zmona pasiims masina, nes jis isvyksta) tai skambina man vakar meistras is sako: vietoj sutartu 400 lt (nors buvo sutarta 300lt), kaina isaugo iki 750 lt, nes dar ta ir ana tvarkiau, keiciau,(pradejo jis man vardint) jusu vyras prase, tai sakau, palaukit, jei jus sutaret viena suma, kaip galit nepaskambint ir neperspet, kad suma isauga,

sakau, gris uz poros dienu vyras ir pats pasiims masina, nieko as jums nemokesiu
Ale kur jus,merginos,tokius servisus randate...siaubelis...

va taip jei vienas,kitas atsisakytu moketi jei daugiau sutartos sumos,dar vartotoju teisems apskusti-ir apsiramintu greitai su tokiais plesikavimais...
man dar nebuvo taip pasitaike-tfu tfu tfu...
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2014 02 05, 15:04)
Nuvažiavau šiandien ir ką - ogi nieko

Važiuoklė tvarkoj, tik prieky kairėj čiut kaladėlės barška, reik paveržti. Ir iš greičių dėžės tepalas čiut varva. Sako, kad gal tas šlepsėjimas nuo pavarų dėžės, bet neįisivaizduoju, kaip tai įmanoma

Tuo labiau, kad jis ne visada vienodai girdisi.
Nu bent jau vazineti ramiai galesi...o gal cia padanga kalta? gal deformuota kokia?

Vnz.,suzinosi,kai i vasarines pasikeisi...

Net idomu pasidare,kas ten per garsas...
Maniskeje tai buna jei vaziuoji ant sankabos tik labai nelygia duobeta vieta,ne tiesiai,o manevruojant-toks garsas,dzerzgesys is po pedalo eina,jau keli metai taip,ie niekas nieko taip ir nerado,viskas,sako,tvarkoje...