QUOTE(Vėja2 @ 2014 03 13, 23:11)
Mano mechanikas paskambino, pasirodo priekinių kaladelių visai neturiu, man šokas, galvojau kad turetu buti kokie kosminiai garsai, užesiai, nu gi nieko įpatingo, tai kaip gaunasi Denaxa, prašviesk, aš be stabdžiu galejau likti

,galiniai tai pakeisti, ar to užtenka ?
Dar čia kažkuria mergaite raše kad ABSas kala neslidžiam kelyje, tai ir man taip buvo, tai pasirodo vis gi žiedas skyles, tai kad reikia keisti, bet naujas brangus, mano meistras patare iš devetu pasiješkot
Su stabdziais-taip,jie taip tyliai ramiai buna ir nusibaigia...visai be stabdziu nebutum likus,stabdytu metalas ir gadintu diskus,bet jau garsai girdetusi...na,ir galiniai juk veikia...kai sezonui keiti ratus servise-pasinaudok proga kol ratai nuimti ir pasiziurek profilaktiskai kiek ten tu stabdziu like,as taip darau,apsiziuriu prisitaikius kas rupi...paklausi to kur ratus keicia kur ziuret,parodys

Man pernai taip su galiniais buvo-nueme bugnus,o ten stabdziu degesiu likuciai nukrito ant zemes...

Isivaizduok-stabde,aikstelej gi ant rankinio sukiojausi...

ten ir sutryniau juos
Kiek kainuoja abs ziedas taviskei? Maniskei isvis nera atskirai jo pirkti,reikejo kartu su granata keisti...

O siandien vaziuojant namo is miesto uzsidege abs lempute,ir nezinau koks velnias,grizus namo pajudinau laiduka prie abs dezutes po kapotu,isemiau ir vel idejau saugikli (geras buvo),uzvedziau-lempute uzgeso,taip nieko ir nesupratau,...rytoj ziuresiu,jei vel uzsidegs-reiks prasytis i servisa ant keltuvo...
Man rodos,Aisvyde rase del abs,idomu,ar susitvarke ir kas buvo...