Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 283

QUOTE(rosenda @ 2014 01 04, 00:24)
Taip taip telpa, labai fainas istikro, nudziuginau vyra wub.gif

įsivaizduoju thumbup.gif maniškiui tai sport style,jam neįkalbėčiau nei už ą, bet va sesės vyras tai tikrai spygautų iš laimės:D:D reik pasakyt jai. [COLOR=yellow]o kokia jos kaina gavos? blush2.gif [COLOR=yellow][COLOR=yellow]ačiū
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 04, 00:51)
Dėl šitos tai šakės kaip save keikiu,kad paskutinę minutę persigalvojau. Visas savo enkias odinukes paaukočiau už tąbiggrin.gif:D:D bet visgi guodžiu,kad spalva juoda buvo.būtų rožinė ar balta tai amerikon lėkčiau turbū pirktis:D:D

Mane tai bande atkalbet dar ir kaip biggrin.gif bet su kailine apykakle dar neturiu biggrin.gif Dabar trecia diena bandau save atkalbeti nuo vienu spalvotu guesso kelniu... bet itariu nesigaus atsikalbet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 04, 00:02)
Junkites prie www.ideeli.com  drinks_cheers.gif

merginos,paskubam ir jungiamėėėės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 01 04, 00:31)
Jei sitos http://www.wilsonsle...rentPage=family, tai dar labai kantriai laukiam  smile.gif

šita drinks_cheers.gif
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 04, 00:51)
Dėl šitos tai šakės kaip save keikiu,kad paskutinę minutę persigalvojau. Visas savo enkias odinukes paaukočiau už tąbiggrin.gif:D:D bet visgi guodžiu,kad spalva juoda buvo.būtų rožinė ar balta tai amerikon lėkčiau turbū pirktis:D:D

jo, nepamirštamas neįvykęs pirkinys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 01 04, 00:55)
Mane tai bande atkalbet dar ir kaip biggrin.gif bet su kailine apykakle dar neturiu biggrin.gif Dabar trecia diena bandau save atkalbeti nuo vienu spalvotu guesso kelniu... bet itariu nesigaus atsikalbet  blush2.gif

Tai kad va,kai protas kalba tai ir gaunas,kad lieki be nieko:( reik klausytis širdies:D tada būsim stilingos ir laimingos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 04, 00:58)
šita  drinks_cheers.gif
jo, nepamirštamas neįvykęs pirkinys rolleyes.gif

Nebarstykit druskos ant širdies doh.gif lotuliukas.gif aš optimistė,bus dar tų striukių biggrin.gif ir rožinių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 04, 01:01)
Tai kad va,kai protas kalba tai ir gaunas,kad lieki be nieko:( reik klausytis širdies:D tada būsim stilingos ir laimingos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tada as susideciau i kasikeli puse guesso saito ir eiciau bomzaut visa stilinga madinga... tik jau matyt nebe laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 04 sausio 2014 - 00:06
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 03, 23:54)
įsivaizduoju thumbup.gif  maniškiui tai sport style,jam neįkalbėčiau nei už ą, bet va sesės vyras  tai tikrai spygautų iš laimės:D:D reik pasakyt jai. [color=yellow]o kokia jos kaina gavos? blush2.gif [COLOR=yellow][COLOR=yellow]ačiū

Nu cia jo darbinis tasiukas, su sport style nuvaziuotu pas koki klienta nelabai suprastas liktu lotuliukas.gif ,500 gavosi, ieskojau pas mus tokio tai nuo 1000 prasideda normalesni ir tai nepatiko, saktys kad uzvarytos tai dieve padek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 04 sausio 2014 - 00:10
QUOTE(rosenda @ 2014 01 04, 01:09)
Nu cia jo darbinis tasiukas,  su sport style nuvaziuotu pas koki klienta nelabai suprastas liktu lotuliukas.gif ,500 gavosi, ieskojau pas mus tokio tai nuo 1000 prasideda normalesni ir tai nepatiko, saktys kad uzvarytos tai dieve padek doh.gif

Pas mus tai tikrai rasti sunku. schmoll.gif Arba stilius kosminis,arba kaina bigsmile.gif tėvai mano ieškojo piniginės padovanot mano vyrui,tai sakė mes buto remotą padarytumem už tą kainą lotuliukas.gif tai irgi užsakinėjo.tai aš laukiau kovo mėnesio,kad pamatyt ir įvertint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 04 sausio 2014 - 00:33
Labas vakaras 4u.gif gal 6pm koki koduka turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2014 01 04, 00:50)

siuo metu neturim , bet perkam jau dabar smile.gif

LABAI LAUKIAM
IDEELI
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2014 01 04, 01:50)

neturim siuo metu ax.gif

Pirkau sephora siandien, ir uzmaciau dar viena naujove, jau ne gana, kad pirkom visos masiskai sveitiklius ir kaukes odai valyti is glamglow, tai pasirodo jie dar isleido ir drekinamaja priemone biggrin.gif vajei sedziu skaitau, ir akyse stovi Moulenrouge foto ideta, su holivudinio grozio moteriskem biggrin.gif

THIRSTYMUD™ uses the newest, most advanced, and extreme hydration active technologies. It moisturizes, restores, replenishes, and calms the skin. Dewdration™ boosts and locks in moisture for a dewy and youthful result while HydraPack™ leaves skin with an instant silky, soft, and supple feel. GreenEnergy™ smooths and energizes the skin, giving you a healthy-looking, glowing complexion

o jau buvau nusiraminus kad visas imanomas grozio priemones, darancias stebuklus, turiu jau susipirkus, unsure.gif doh.gif biggrin.gif ir vel neramu, nes noriu ir sitos doh.gif biggrin.gif ner gyvenimo doh.gif

glamglow
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 sausio 2014 - 01:36
Kaip suprantu, cia irgi kauke, tik drekinanti? g.gif
Atsakyti