Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 283

QUOTE(LisaLove @ 2014 01 04, 18:06)
Merginos,įrašiau savo pupą jau į mokyklą! Aišku,laiko iki rudens begalė,bet žinant mane,kuri viską daro paskutinę akimirką,nenoriu atsakomybės renkantis kuprinę palikti rugjūčio 31d lotuliukas.gif  sakykit,kur  ortopedinių gražių mergaiiškų kuprinių pradinukėms pažiūrėt galima būtų? ax.gif

daugiausia perkam cia
http://www.landsend....-/N-jq4?rd=true 4u.gif

QUOTE(mamakubu @ 2014 01 04, 18:10)
Labuka. Ar VS galima atsiusti, renkat? ax.gif

renkam , bet kol kas ne clearance prekes. ju jau didele eilute turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 04, 19:13)
daugiausia perkam cia
http://www.landsend....-/N-jq4?rd=true 4u.gif
renkam , bet kol kas ne clearance prekes. ju jau didele eilute turim  ax.gif

Gaila, butent viena prekyte ir norejau atsiusti blush2.gif
Atsakyti
Prisijunkit prie Hautelook. Insimeciau pora rubeliu . noriu noriu ! jungiames jungiames drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 01 04, 13:20)
Tie leliukai iki metų kosminiu greičiu išauginėja viską  doh.gif Uždedi dar didoką, nespėji apdėvėt jau žiūrėk ankštas  doh.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(LOCKETS @ 2014 01 04, 14:18)
mergytes,
o jus skaiciukus tik savaitgaliais siuntinejate?
labai tikiuosi, kad man bus si savaitgali ax.gif  4u.gif

bus skaiciuku siandien, rytoj, ( jeigu siandien nepabaigsim ) sedu skaiciuoti 4u.gif
QUOTE(Linutelia @ 2014 01 04, 17:21)
Ačiū, MeistroMargarita už JC  wub.gif Laikysiu kumščius, kad atsiųstų  thumbup.gif

jetus kad tik atsiustu tas tases, gaila butu darbo, kiek MM pripirko ju doh.gif unsure.gif
QUOTE(Blond @ 2014 01 04, 18:51)
Sveikos smile.gif

Mergaites, parekomenduokit kokia kosmetine. Maniske baigiasi, nezinau net kokios noriu, reikia tokios, kad i rankine isimest galeciau, lupdaziukas, tusiukas, BE pudrike, skaistaliukai kad tilptu ax.gif

as turiu Tory Burch kosmetines, mazesne ir didesne, man labai patinka, tik jos ne pigios tokios, tai reikia nuolaidos kokios palaukti, dabar yra 25 % berods, o siaip dar man agnyte_1987 grazia is ralph lauren pirko wub.gif
Atsakyti
Ar hautelook daug truksta?
Atsakyti
Dekavoju mergaites uz 6PM aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2014 01 04, 18:20)
Ar hautelook daug truksta?

truksta dar . labai laukiam 4u.gif

QUOTE(Antis @ 2014 01 04, 18:28)
Dekavoju mergaites uz 6PM  aciuks.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 04, 19:13)

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Junkites ir prie www.sephora.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 04, 19:19)
as turiu Tory Burch kosmetines, mazesne ir didesne, man labai patinka, tik jos  ne pigios tokios, tai reikia nuolaidos kokios palaukti, dabar yra 25 % berods, o siaip dar  man agnyte_1987 grazia is ralph lauren  pirko  wub.gif

As tokia pirkau - juoda, is RL. Nes as is vis taseje kosmetines neturiu, tai viskas metosi bet kaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 04, 18:06)
Merginos,įrašiau savo pupą jau į mokyklą! Aišku,laiko iki rudens begalė,bet žinant mane,kuri viską daro paskutinę akimirką,nenoriu atsakomybės renkantis kuprinę palikti rugjūčio 31d lotuliukas.gif  sakykit,kur  ortopedinių gražių mergaiiškų kuprinių pradinukėms pažiūrėt galima būtų? ax.gif

Nezinau, ar cia skaitosi ortopedines ar ne, bet kazkuri mergaite pirko savo dukrytems is cia: www.potterybarnkids.com
Man labai grazios wub.gif Dabar kaip tik nuciunciau mergaitems uzsakymuka, kad paimtu mazyte kuprinyte maziukei mano i darzeli wub.gif Dickei irgi ziuresiu is cia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 01 04, 18:56)
As tokia pirkau - juoda, is RL. Nes as is vis taseje kosmetines neturiu, tai viskas metosi bet kaip... doh.gif

Sita grazi wub.gif Tik as juodos nebenoriu. Gal imt rozine biggrin.gif Siaip turbut ruda man labiausiai patiktu ax.gif
Mergaites, o RL parinktumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 04 sausio 2014 - 18:56
Merginos, su 96 cm per klubus Juicy couture dzinsu kokio dydzio reiktu?
Atsakyti