Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 283

QUOTE(Luggne @ 2013 12 26, 22:50)
Ir aš pastebėjau, jau nusiunčiau 5 sukneles  bigsmile.gif

As pradziai viena ax.gif . Sia: http://www.freepeopl...7-f357c9ae11e3/ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2013 12 27, 00:07)

Aš abi spalvas šitą griebiau, nes kaina juokinga. Abi, kur VVaiva ryte pirko. Iš arti apžiūrėjau tą, kur su velvetu, fainai atrodo. Realybėje turėtų būti dar geriau nei foto. Ir prairie ruffle šviesios spalvos pagriebiau wub.gif

Dabar noriu šitų batų wub.gif Gal naujiems metams išmes kodą, kuris viskam galios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luggne: 26 gruodžio 2013 - 23:16
QUOTE(Ramaja @ 2013 12 26, 22:46)
Kokia spalvyte imsi? Dvi suknytes gavau, nu bet man tokios jos padidintos doh.gif

Padidintos, daug kas sako. Bet as ir siaip laisvesnius rubus megstu, tai man pats tas biggrin.gif Deep purple spalvos imciau, bet kompas numire, jau gal pirko mergaites unsure.gif

QUOTE(Luggne @ 2013 12 26, 23:14)
Aš abi spalvas šitą griebiau, nes kaina juokinga. Abi, kur VVaiva ryte pirko. Iš arti apžiūrėjau tą, kur su velvetu, fainai atrodo. Realybėje turėtų būti dar geriau nei foto. Ir prairie ruffle šviesios spalvos pagriebiau  wub.gif

Dabar noriu šitų batų wub.gif Gal naujiems metams išmes kodą, kuris viskam galios  rolleyes.gif

Batu situ as irgi noriu biggrin.gif Faini, prie sukneliu kaip atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 26 gruodžio 2013 - 23:22
QUOTE(Luggne @ 2013 12 27, 00:14)
Dabar noriu šitų batų wub.gif Gal naujiems metams išmes kodą, kuris viskam galios  rolleyes.gif

Nemėgstu aš FP rūbų, keisti man jie, nemoku tokių dėvėt, bet va šie batai tai superiniai, jau senokai akį pakabinus ant jų... wub.gif Turėjau kažkada jaunystėj tokius tik rudus, oi pavydėjo draugės, o aš kad dėvėjau patenkinta juos... wub.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri pirkote šia suknyte?kaip ji realybėje ar lb didele xs?
http://www.freepeopl...int-maxi-dress/
Atsakyti
Dar tokius silver pasiemiau:)
http://www.freepeopl...one-bobby-pins/
Vvaivut, emiau slate spalvyte, prie akiu:)))
Atsakyti
Labas vakaras ar MASCYS dar prksite siandiena? aciu
Atsakyti
QUOTE(pvaidulka @ 2013 12 26, 23:52)
Labas vakaras ar MASCYS dar prksite siandiena? aciu

Neperkam siuo metu .kaip ir atostogaujam 4u.gif

cia tik FP paemem isimties tvarka smile.gif

eisiu jau miegoti netrukus ax.gif jeigu dar kas turi krepsiuka FP - siuskt , paskubekit 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o nera ziniu is WL? smile.gif As visas Kaledas pralaikiau kumscius, nes veluoja dovana teciui, tetai ir dedei lotuliukas.gif doh.gif ir man paciai keletas dovanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2013 12 27, 01:07)
Mergaites, o nera ziniu is WL? smile.gif As visas Kaledas pralaikiau kumscius, nes veluoja dovana teciui, tetai ir dedei  lotuliukas.gif  doh.gif ir man paciai keletas dovanu  biggrin.gif

bus ziniu savaitgali, ne tik is WL, bet ir kitu parduotuviu, sveriau per visas sventes, dabar irgi sveriu, skaiciuosim savaitgali ir siusim skaiciukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 27, 01:11)
bus ziniu savaitgali, ne tik is WL, bet ir kitu parduotuviu, sveriau per visas sventes, dabar irgi sveriu, skaiciuosim savaitgali ir siusim  skaiciukus ax.gif

O tada... viską prašventusios verksim už sąskaitas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 27 gruodžio 2013 - 00:56
Sveikos, brangiosios! Su praejusim sventem jus!!!

O iki kada planuojate atostogauti, mergaites? ax.gif
Atsakyti