Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 283

QUOTE(annesears @ 2013 12 27, 19:57)
ot, kad mergaiciu uzderejo, gims nauja pamaina internetiniams apsipirkinejimams biggrin.gif

beja, koks grazus tavo pilvelis, maciau FB wub.gif kada lukstensies?

Aga, isvis temuteje uzderejo daug vaikiuku, kokie derlingi metai ax.gif

Aciu smile.gif Sausio pabaigoj mums terminas 4u.gif O jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 12 27, 19:04)
Aga, isvis temuteje uzderejo daug vaikiuku, kokie derlingi metai ax.gif

Aciu smile.gif Sausio pabaigoj mums terminas 4u.gif  O jums? smile.gif

tai jau greit susitiksit wub.gif
mes tik geguze blush2.gif
Atsakyti
Daliuk, gal ir mano likuciai jau bus jus pasieke - sierra, amazon? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 27, 20:11)
Daliuk, gal ir mano likuciai jau bus jus pasieke - sierra, amazon?  bigsmile.gif  blush2.gif

bus savaitgali skaiciukai, ir matysit kas iskeliavo 4u.gif

ir noriu paprasyti, kad susimoketumet saskaiteles, kas to dar nepadaret, uz 12.20 dezutes, nes negalesim dalinti biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 27, 19:27)
bus savaitgali skaiciukai, ir matysit kas iskeliavo  4u.gif

ir noriu paprasyti, kad susimoketumet saskaiteles, kas to dar nepadaret,  uz 12.20 dezutes, nes negalesim dalinti  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

sakykit, jums geriau sumoket kiekviena saskaita atskirai ar galima urmu moket uz gautas saskaitas pvz. max. savaites laikotarpyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 12 27, 20:05)
tai jau greit susitiksit wub.gif
mes tik geguze blush2.gif

Jau labai laukiame to susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 27, 19:11)
Daliuk, gal ir mano likuciai jau bus jus pasieke - sierra, amazon?  bigsmile.gif  blush2.gif

Tiffany, jūs atrodo MAC šešėlių fanė. Pas mane 2 spalvų paletė , hihihi.gif viena spalva vannila, o kokią kitą spalvą siūlytumėte rinktis, t.y., kokia jums spalva numeris 1 ir numeris 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 27, 20:29)
sakykit, jums geriau sumoket kiekviena saskaita atskirai ar galima urmu moket uz gautas saskaitas pvz. max. savaites laikotarpyje? smile.gif

geriau urmu moketi, ne del manes, o del jusu paciu, kad nereiktu bankams moketi uz pervedimus atskirai, o jeigu veluojat ir sumuojat uz dvieju siuntimu saskaitas, tai galit tai pazymeti pavedime, bet as paprastai atsirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina.S @ 2013 12 27, 20:31)
Tiffany, jūs atrodo MAC šešėlių fanė. Pas mane 2 spalvų paletė  ,  hihihi.gif  viena spalva vannila, o kokią kitą spalvą siūlytumėte rinktis, t.y., kokia jums spalva numeris 1 ir numeris 2  4u.gif

Ziurint kokios jums reikia - matines ar blizgios? Nes vanila tokia tarpine - nek matine nei blizgi
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 27, 19:37)
geriau urmu moketi, ne del manes, o del jusu paciu, kad nereiktu bankams moketi uz pervedimus atskirai, o jeigu veluojat ir sumuojat uz dvieju siuntimu saskaitas, tai galit tai pazymeti pavedime, bet as paprastai atsirenku  smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 27, 19:41)
Ziurint kokios jums reikia - matines ar blizgios? Nes vanila tokia tarpine - nek matine nei blizgi

Gal matinė gražiau, kiekvienai dienai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina.S @ 2013 12 27, 21:08)
Gal matinė gražiau, kiekvienai dienai  g.gif  4u.gif

Pasidomekite Brule - ji matine aksomine, kuno spalvos ..
Atsakyti