Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 30, 20:35)
kuris čia paltas, smalsu blush2.gif  daskaičiau...ogi Jcrew, viskas tada aišku  mirksiukas.gif
o kasmyriukai tai faini labai, man ypac maniske spalva raudona grazi wub.gif

aha,J Crew, patiko man tas paltas, manau ir mašinoj vairuojant bus patogus, nes dabar TH ilgas tai pinasi man po kojom biggrin.gif nors ir šiltas, bet mašinoj nepatogu doh.gif

man irgi reikia raudono kašmyriuko dar tongue.gif tik pirma šį panešiosiu, žiūrėsiu ar nesivelia ax.gif
Atsakyti
Dekoju Rudaplaukei ir jos Komandai uz siuntinuka 4u.gif staigmenele vaikuciams thumbup.gif Atskiras dekui uz visu metu triusa 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kriziukas,2013 12 30, 16:05]
bandykit nešti į valyklą, ten manau atstatys ax.gif

O tai imanoma? g.gif
jau siandiena nupirkau akropolyje nauja.. doh.gif
Atsakyti
[quote=pupen,2013 12 30, 21:41]

O tai imanoma? g.gif
[/quote]

Valykloj iskedena. O nauja gi grazinti galima. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=pupen,2013 12 30, 21:41]

O tai imanoma? g.gif
[/quote]

įmanoma, išpurto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 12 30, 20:48)
aha,J Crew,  patiko man tas paltas, manau ir mašinoj vairuojant bus patogus, nes dabar TH ilgas tai pinasi man po kojom biggrin.gif nors ir šiltas, bet mašinoj nepatogu  doh.gif

Ar jums paltas atrodo pakankamai siltas? Kazkuri cia diena vesesne buvo, vejas atrode kiaurai pucia. Pagalvojau, o kai bus didesnis minusas, kazi kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 12 30, 22:02)
Ar jums paltas atrodo pakankamai siltas? Kazkuri cia diena vesesne buvo, vejas atrode kiaurai pucia. Pagalvojau, o kai bus didesnis minusas, kazi kaip bus g.gif

kad nežinau, šiandien tik pasiėmiau biggrin.gif bet man mašinoj tai gerai bus manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsEma @ 2013 12 30, 18:48)
Man rašė, kad maždaug iki sausio 10 d. smile.gif

vaje, tai vadinasi ji ir mokėjimų nepatvirtins per tą laiką? ajajaj.. tada negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenaudele0414 @ 2013 12 30, 23:23)
vaje, tai vadinasi ji ir mokėjimų nepatvirtins per tą laiką? ajajaj.. tada negerai doh.gif

manau, kad mokejimus patvirtins, nes skaiciukus vakar gavau, tai saskaitas bent pries nauju dezuciu atkeliavima manau sutikrins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nenaudele0414 @ 2013 12 30, 23:23)

patvirtins smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, ar 27 d. skaiciukai jau visi? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mergaites,labai aciu uz siuntinuka! Pirmus Vince Camuto batukus pirkau ir likau labai suzaveta!!!! wub.gif wub.gif Minkstuciai,patogus, zodziu labai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciu jums labai ir linkiu geru,graziu ir darbingu ateinanciu metu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti