Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos merginos noriu uzsakyti is old navy striukyte...tik del dydziu pergyvenu...pamazinti padidinti?
Mergina 112 cm ..kitiems metams S??ne per mazas?
Aciu Labai labai
Atsakyti
Sveikos, gal koduka 6PM turite? smile.gif
Atsakyti
mergaitems atostogos!
prades pirkti nuo sausio 13 dienos smile.gif
Atsakyti
Labukas, turiu klausima: kur ieškoti berniukui išeiginių batukų? Reikia maždaug 31 dydžio, bet, kad būtų pvz. kokie zomšiniai su raišteliais.. g.gif
Atsakyti
Gauti Kauno 303 siuntinukai thumbup.gif Susimokejusioms laiskuciai surasyti mirksiukas.gif Esu namuose, galite vaziuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
parduodu per mergaites pirktus J.Brand naujus tik matuotus, etikete nuimta 26 dydzio, tinka aukstaugem, kaina 50 lt, vis tiek nenesiosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Princese1 @ 2014 01 05, 12:47)
Sveikos merginos noriu uzsakyti is old navy striukyte...tik del dydziu pergyvenu...pamazinti padidinti?
Mergina 112 cm ..kitiems metams S??ne per mazas?
Aciu Labai labai

Mano sesiametis siemet nesioja Old navy S dydi, jo ugis apie 122 cm.
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2014 01 05, 13:23)
parduodu per mergaites pirktus J.Brand naujus tik matuotus, etikete nuimta 26 dydzio, tinka aukstaugem, kaina 50 lt, vis tiek nenesiosiu
user posted image

Negraziai atrodo? Man tai grazu platejantys. Bet as neauksta, tai turbut ne kaip butu g.gif Nes mano dydis, tai gundo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2014 01 05, 13:51)
Gauti Kauno 303 siuntinukai  thumbup.gif Susimokejusioms laiskuciai surasyti  mirksiukas.gif Esu namuose, galite vaziuoti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kaip su įvairių miestų siuntinuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 05, 14:31)
Negraziai atrodo? Man tai grazu platejantys. Bet as neauksta, tai turbut ne kaip butu  g.gif  Nes mano dydis, tai gundo.  biggrin.gif

graziai, as megstu tokio modelio, bet mano ugis 1.68 tai sie man per ilgi, prie aukstakulniu turetu gerai atrodyti, labai kojas ilgina, bet as aukstakulniu nenesioju, tik butiniausiom progom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2014 01 05, 15:33)
O kaip su įvairių miestų siuntinuku? smile.gif

kol kas jokiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siuntinuką,Loren-už sekmadieninį padalinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti