Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(InOut @ 2013 12 28, 15:02)
Sveiki, o koki dydi jus emete tu batuku? Man jie ziauriai grazus. Niekada sios firmos nepirkau: dydi atitinka? Aciu

Emiau iprasta savo dydi euro 40 peda 26 cm usa 9 Mano peda nera lb siaura. Tik labai jautrios kojos mano tai tas kietumas toks jauciasi, bet siaip nu tikrai nerealus labai dziaugiuosi jais wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Jei kuriai netiks, mielai nupirkčiau CK paltuką iš WL. Spalva nesvarbi, dydis M arba L blush2.gif Lauksiu AŽ.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 12 28, 15:09)
Emiau iprasta savo dydi euro 40 peda 26 cm usa 9 Mano peda nera lb siaura. Tik labai jautrios kojos mano tai tas kietumas toks jauciasi, bet siaip nu tikrai nerealus labai dziaugiuosi jais  wub.gif

Nu mano dydis 38, tai koki cia dydi tada imti 71/2???? O priekyje jie labai siauri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 12 28, 15:23)
Nu mano dydis 38, tai koki cia dydi tada imti 71/2???? O priekyje jie labai siauri? 4u.gif

Siauras priekis, bet galvojau bus dar siauresnis smile.gif Pagal savo peda as imciau iprasta usa dydi. Tai ir jums turbut koki perkate iprastai toki ir imkite g.gif
Atsakyti
Sveikos, o 352 dežutę Vilnius gavo?
Atsakyti
QUOTE(Sniegurachka @ 2013 12 28, 15:49)
Sveikos, o 352 dežutę Vilnius gavo?

gavo smile.gif
Atsakyti
ačiū už siuntinį ir dovanas wub.gif gerų Naujų metų bigsmile.gif

norėjau paklaust, gal yra naudojančių iphone 5 ar 5s su pildyk kortele? ar jums gerai veikia? g.gif
Atsakyti
Sveikos o Klaipeda gavo 281 dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 12 28, 17:28)
Sveikos o Klaipeda gavo 281 dezute  4u.gif

Aš laukiu 20 d. dėžutės. Ir dar pasiklydusių prekių laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ukmė: 28 gruodžio 2013 - 17:09

o aš vis dar ieškau didesnių, turiu 9, reikia 9,5-10 4u.gif

http://shop.timberla...rodFindSrc=cart

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o aš visa apsipetnkinusi WL paltuku (kailinukais) wub.gif nu kaip nulietas smile.gif negaliu atsidžiagt, kad suspėjau tokį gėrį įsigyti ir dar už tooookią kainą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū mergaitėms už užsakymą 4u.gif Ir žinoma Loren už dalybas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2013 12 28, 19:00)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif o aš visa apsipetnkinusi WL paltuku (kailinukais) wub.gif  nu kaip nulietas smile.gif negaliu atsidžiagt, kad suspėjau tokį gėrį įsigyti ir dar už tooookią kainą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ačiū mergaitėms už užsakymą  4u.gif Ir žinoma Loren už dalybas  4u.gif

kokia kaina isejo paltuko?
Atsakyti