Sveikos mamulytes
Kazkada cia jau rasiau, kad itariu suneliui autizma,tai vat... apsilankeme pas viena toki profesoriu,kuris tipo labai jau geras (nes pats turi sita sutrikima) ir ka,pasake ,kad galimas daiktas kad turim...liepe apsilankyt dar karteli kai sueis mano maziui 3 metukai. Bet jis taip smarkiai man eme ugdytis,kad net nezinau,pati labai sutrikus esu,net nebezinau ar cia autizmas ar ne...Nors kazkuri mamyte minejo, kad jus ne gydytojos ir diagnoziu nenustatinejat ,bet vis del to noriu isklausyt jusu nuomone arba pasidalinkit patirtimi ka jusu vaikuciai mokejo 21 menesiuko.
Mano sunelis kai paklausiu kur mamyte tete parodo I mus pirstuku (pirstuku jis viska rodo ) Ir siaip pats pasaukia mane jei kokia beadle nutinka ,zino visus gyvunus ir ka jie sako,netgi tokius kaip panda,strutis egzotinius turiu omenyje

papraso pats valgyti gerti,netgi isskiria ko butent noretu saldainuko,ledo,ar duoniuku. Zodyne turim apie 70 zodeliu kuriuos naudoja. Neturim jokiu prisirisimu ar baimiu,myli gyvunus.Zaidzia su vaikais,eina I darzeli ir kai uzsiminiau aukletojai, kad galimas autizmas tai ji tik juokesi,akcentavo kad jis per daug draugiskas autizmui ir akiu kontaktas geras, paprasius zaisliukais dalijasi. Kartais neprasomas atnesa vaikams zaislu,o ir man ko paprasau atnesa. Nu zodziu is paziuros normalus vaikas ..Liko keli dalykeliai is seniau,vis dar patinka kartais pasukt ratus, truputi matau kad su fantazija vaikui sunku,zaidzia keistokai,ir patinka minksti dalykeliai

pvz glosto velveta,kaili arba siaip kokia minksta medziagyte, bet seniau galvojau kad cia nostalgija merliukui likusi,o kaip profesorius akcentavo, kad cia stimuliavimas saves