Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Amanzi @ 2013 12 29, 19:05)
Pamokinkit, prašau, kaip i el. paštą įdėti prekių krepšelį, o ne po vieną nuorodą siuntinėti merginoms. Ačiū. poster_offtopic.gif

man atodo priklauso nuo nustatymu kazkokiu g.gif anksciau man kopijodavo graziai, daba po instaliavimo vsio, visa teksta padrikai be foto ..tenka daba kikviena su nuoroda
Atsakyti
JcrewFactory truksta iki freeship ax.gif
Stevemadden
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 12 29, 19:03)
Proksi man TH megstinis su rombais didelis, jis daugiau ilga liemeni turinciom ohmy.gif  unsure.gif

o koki dydi pirkot TH? as laukiu M, tai lyg atsimenu paspanasiai biustas +- 100 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2013 12 29, 21:05)
o koki dydi pirkot TH? as laukiu M, tai lyg atsimenu paspanasiai biustas +- 100 cm g.gif

M dydi pirkomes su proksi , man irgi didelis M pardavinesiu
bet man i ilgi didelis ,rankoves, visas ilgis , o krutinei lyg ir gerai su 98 cm +liemenukas su geru pakietinimu lotuliukas.gif
Atsakyti

factory merino vilnos megztiniai atitinka dydzius? noriu jungtis prie factory 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri ka galit pakomentuoti apie Izod firma? Ziurineju vyriskas velvetines kelnes is ju ir vyr. velvetini svarka. Kazin verta demesio firma? Ir jei teko susidurti, drabuziai dydi atitinka?
svarkas - http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
kelnes - http://www1.macys.co...a...27&slotId=4
Atsakyti
Gal kuri zinot apie vaikiskus factory dydzius?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 29, 19:53)
Blue nedidinta, tai išeina, kad mažesnė nei LAUREN. Reik imt S, jei paprastai nešiojat S.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Iherb
C21
Loft
Sierratradingpost
kodukas CXB0877K 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2013 12 29, 17:39)
kazkuri mergaite rase apie TH melyna suknele su taskiukais, klauskite, turiu ja:) labai grazi man, tokia kukliai puosni (na kai as nemegstu valanu ar kokiu ten raitytu) .........

parasykite prasau koks visas sukneles ilgis 4u.gif
Atsakyti
Kriisti, o kiek pas tave per krutine ?
as va liudziu man CK striukyte netiko wilsono M dydis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2013 12 29, 21:28)
parasykite prasau koks visas sukneles ilgis 4u.gif

as su 168 man siek tiek virs keliu, einu matuot, luktelkite....

87 cm nuo kaklo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 29 gruodžio 2013 - 20:35