Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Bluntė @ 2014 01 02, 18:52)
idomiai su crocs žieminukais. nes w6 viduj 22,5cm,o w7 23cm blush2.gif  bet kuriuos as pirkau  blush2.gif  4u.gif  bet sio modeliuko  g.gif
Papildyta:
Carters baby skyriuke gerų kainų yra  bigsmile.gif  jetau..man nieko nereik...nu bet ....  biggrin.gif 
komplektukam kaip suprantu galioja 20% dar  wub.gif
http://www.carters.c...6149370248.html
su liemene labai patogu pavasariui, vasarai smile.gif
http://www.carters.c...6149371641.html
jei vėsiau namuose flysiniai šliaužtukai popigiai smile.gif
http://www.carters.c.../V_115A105.html

jos pedute nu gal 23.8 sake kai syk smile.gif rektu jei spaustu ax.gif nematavau viduj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2014 01 02, 18:34)

juos ziema nesiojat? nesalta su jais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 02, 17:41)
kiek per papus ir koks rankoves ilgis?

as toki melyna tamsiai M dydzio gavau siandiena. mastau gal parduoti.man su 102 biustu,noretusi mazesnio smile.gif per papus 52*2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 02, 18:57)
As labai norejau krocsu kol nepasimatavau. Nu lize koooookia ajna peklon. Laivai ne batai. Nu zveriskai jie platus ir ant 41 dydzio kaip tarpkontinentinis laineris  biggrin.gif  baisu pamest i teslyna imynus.

kaip pasakysi tai хоть стой хоть падай lotuliukas.gif
manęs kažkaio irgi netraukia tie crocsai.. galima manau ir kitokių batų rasti ir irgi bus patogūs.
Atsakyti
ram9ne tai gali būt,kad viskas gerai wink.gif tiesiog mano koja 23cm, tai man su 7 patogiau žymiai nei su 6dydžiu 4u.gif
Lin1- šilti jie smile.gif
Atsakyti
Sveikutes..

Pliurpiat laugh.gif laugh.gif

Ingut kokiu laiku taves nebus?? unsure.gif

Na nors pinigine pailses thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
JMD laugh.gif nu muset liauna koja biggrin.gif šiaip pas juos tikrai kuo didesnis dydis , tuo plačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2014 01 02, 18:58)
as toki melyna tamsiai M dydzio gavau siandiena. mastau gal parduoti.man su 102 biustu,noretusi mazesnio smile.gif per papus 52*2 ;vidine rankoviu siule 51 cm:4u:

Atsakyti
Gerai, kad nieks rinkoj nevyksta, tikrai piniginė pailsės lotuliukas.gif
Aš vat laukiu ar sąskaitų ar dėžių bet ko doh.gif , o tai jausmas, kad kažko dar trūksta, nors be proto daug visko pripirkta, ale kol negauta, tuštuma blink.gif

Gerai, kad nors MB kvepalu reik, turiu ko ieškot, bet nesekasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 19:59)

manęs kažkaio irgi netraukia tie crocsai.. galima manau ir kitokių batų rasti ir irgi bus patogūs.

didžiausias jų pliusas,kad neperšlampa smile.gif ir visad koja sausa..ko nepasakyčiau šiaip apie visokius odinius batus..praeik per šlabdribą ir basta smile.gif nu aišku šlabrdribos dabar nerasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 01 02, 18:58)
juos ziema nesiojat? nesalta su jais?  4u.gif

dregnu oru per salcius ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 19:59)
kaip pasakysi tai хоть стой хоть падай  lotuliukas.gif

QUOTE(Bluntė @ 2014 01 02, 20:01)
JMD laugh.gif nu muset liauna koja  biggrin.gif  šiaip pas juos tikrai kuo didesnis dydis , tuo plačiau smile.gif

no otvečiaju biggrin.gif panoramoj radau bluntes uzrodytus crocsus. Rankom trinu, laukiu kol istrauks mano dydi, kai pamaciau bata, papais aukstyn isvirtau. Nu bet galiu ka i poras priglaust lotuliukas.gif kartu visur tafa jau eitume biggrin.gif ir manau kad tokie beformiai batai islepina peda, ji isplera ir isplateja, pavasari visi batai anksti. Cia man byrpavus padevejus, taip pasirode....
Atsakyti