Prisiedus erienos, soti ir laiminga. Einu koki filma paziuresiu, pasimegausiu sekmadienio likuciais
Sorry, tokia jau mano natura drebti tiesiai sviesiai
Prisiedus erienos, soti ir laiminga. Einu koki filma paziuresiu, pasimegausiu sekmadienio likuciais
QUOTE(Tasty @ 2014 01 05, 15:58)
Labas,
Aš tai tikėjausi stebuklo turbūt, kažkokio lengvo jausmo, o nuo sausio 2 pradėjusi whole30, 2 dienas kankinausi su žvėrišku galvos skausmu, šiąnakt miegojau labai ilgai ir vistiek prisnūdusi jaučiuosi... Vakar gelebėjausi vaistais, bet vistiek ašaros byrėjo iš skausmo, nes kiekvienas judesys vėrė kiaurai galvą- tokį skausmą esu turėjusi, kai būdavo migrena
Aš tai tikėjausi stebuklo turbūt, kažkokio lengvo jausmo, o nuo sausio 2 pradėjusi whole30, 2 dienas kankinausi su žvėrišku galvos skausmu, šiąnakt miegojau labai ilgai ir vistiek prisnūdusi jaučiuosi... Vakar gelebėjausi vaistais, bet vistiek ašaros byrėjo iš skausmo, nes kiekvienas judesys vėrė kiaurai galvą- tokį skausmą esu turėjusi, kai būdavo migrena
Nuo rytojaus ir aš jungiuos prie besilaikančių W30 būrelio 
Tuo pačiu bandysiu ir kavos atsisakyti. Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos
Tuo pačiu bandysiu ir kavos atsisakyti. Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos
QUOTE(Jurgel @ 2014 01 05, 21:19)
ale kaip smagu kad kartu su Mb laikotes
Man irgi galva skauda trecia diena,jegu nera,prakaitas pila . Parduotuvej ir man sunku buvo,norisi ir to ir ano,o dar pro kepyklele praejau,tai toks kvapas
Nesuprantu, kodėl vyrui atskirai gamint reikia, kodėl nemylit ir nesistengiat sveikai maitint? Darai, kaip sau viską, tik, didesniams niurzgoms dar bulves šalia kelias išverdi, ar duonos pasiema prie mėsos
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 21:46)
Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos
Raudoną su marcipanais nusipirkau prieš kelias dienas - kaip skanu
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 05, 21:54)
Raudoną su marcipanais nusipirkau prieš kelias dienas - kaip skanu
Būna su visokiais skoniais. Siūlė net raudoną su kavos pupelių skoniu, bet net uostyti nedrįsau - kažkaip idomiai nuskambėjo 
O marcipanai leidžiami?
Ir tie skoniai ar nėra sintetiniai pridėti?
Man tie visokie skoniai tik gadina arbatą. Geriu paprastą žalią, žalią su imbieru (natūraliu), imbierą su gvazdikėliais, jazminų žiedais ir citrina. Dieną geriu pu-erch arba vandenį, vandenį su citrina. Man pakanka pasirinkimo.
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 05, 09:14)
autoimunininkams gali netikti pieno produktai ir kiausiniai, todel bandysiu ir ju nevalgyti.
na kava praeidavo normaliai, gal tikrai netinka riebus pieno produktai ir nevirskina po ju..
bet juk yra sioks toks sveikatos pagerejimas laikantis Paleo?
na kava praeidavo normaliai, gal tikrai netinka riebus pieno produktai ir nevirskina po ju..
bet juk yra sioks toks sveikatos pagerejimas laikantis Paleo?
turejau omeny , kad esu pagal ta testa visai priklausoma nuo sios dietos
pagerejimas yra. tik nusizengsiu- negerumai grizta. bet jau suprantau kad kelio atgal nera.
siaip labai nuklydus nebuvau. didziausias nuklydimas buvo riekele duonos (nuo kurios kaip nekeista nieko nesidare). kitu grudu ir miltu nesu ragavus per ta laika. bet va cukru... 85% sokolade ir vaisiuose - taip
QUOTE(Šelma @ 2014 01 05, 20:53)
Nesuprantu, kodėl vyrui atskirai gamint reikia, kodėl nemylit ir nesistengiat sveikai maitint? Darai, kaip sau viską, tik, didesniams niurzgoms dar bulves šalia kelias išverdi, ar duonos pasiema prie mėsos 
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 21:55)
Tai ten migdolu pasmulkintu primetyta, dar kazkokiu zolyciu ziedeliu. Sudetyje neraso, kad kazkokie sintetiniai skoniai prideti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 20:55)
man atrodo leidziama tik zoleliu arbata. ir tai keist ja reikia, kad negert metu menesiais, ar ramunes