[quote=SOWELU,2014 01 10, 15:19]
Gerkle siandien skauda - pirma karta nuo Paleo pradzios

Suciulpiau kakavos sviesto, medaus su pienu isgeriau. Gal druska paskalauti reikes.
[/quoteEeee, negerk pieno, nes dar ir koseti skrepliuotai pradesi. Nuo pieno labia gaminasi gleives organizme, tik pakenksi sau. Geriau pagargaliuok siltu vandenuku su druska ir laseliu arbatmedzio eterinio, paciulpeliok kakavos sviestuko, gal turi putino? Tai issispauks sulciu ir atskiedus siltu vandeniu skalauk, tik negerk pieno.
[quote=sapniukass,2014 01 10, 15:39]
Sveikutes,
jusu temoj
sedziu nuo to momento, kai Nidulia iherb'o temoj parase apie ja. Vorestos kvepavimo sulaikymo ir iskvepimu skaiciu formulej, man gavosi 7.
Maniau, pasidarysiu tyrimus ir tada su nuotaika ,,prisistatysiu"

jums.
[/quote]
Ale kokia kantri, taip ilgai tupejai pogrindyje:) Juk labia grazus rezultatai, smagu:)
[quote=nefifi,2014 01 10, 17:16]
Leiskit pasikabinėti. Kodėl tik kai kas nors parašo, kad sąžiningai laikantis paleo įvyko kažkoks pablogėjimas arba nėra taip gerai,
[/quote]
O kaip kitaip? Ir as iki tyrimo nezinojau, kokio riebalo man daugiau reikia, ar reikia sultinio ir t.t. Buciau nedariusi tyrimo, butu irgi pablogeje, jei nugrybauciau. Tai itgi buciau rekusi, kad su palo man pablogejo

Be to, jei kazkas ne itin gerai, tai tada ir reikia giliau kapstyti. Viskas logiska.
[quote=" voresta ",2014 01 10, 19:48]
ne
Ryt ryte sisioji į stiklainį ir žiūri spalvą. Blyškus rodo vieną, ryškus- kitą pusę
[/quote]
Va va, pas mane visi trys buvo sviesuteliai, nors rytinis juk turetu buti tamsiausias.
[quote=ivetacom,2014 01 10, 20:17]
Vakar mazius suvalge 5 tavegilio tabletes, teko vaziuoti skranduka plauti i ligonine

. daznai buna pas mociute, o ten ivairove visokiu vaistu, tai sako ten mociutes ir senelio tabletes, o sitos mano, del to ir suvalge, kad seniai jam ju nereikejo ir dar vandenuko pats uzgere nes neskanus

Visada rankinuke su savim turiu del visa ko, gerai, kad tik tiek ir buvo, pamoka dabar tik po viena deti.
[/quote]
Net issigandau perskaiciusi pirmas eilutes, pamaniau, kad maziui pabloejimas . Tai rimsta viskas mazyliui, pasieisino kosiu ir gliukozes nevalgymas?
[quote=Radmile,2014 01 10, 23:03]
Sveikos,
vis paskaitinėju Paleo temą, randu čia neblogų dalykų, nors ne viskam toli gražu pritariu
Vis planuoju prisijungti jei priimsite, tik keista aš Paleo dalyvė būsiu, nes mėsos nelabai valgau
[/quote]
Mes priimam visus. O del mesos kiekiu, tai gal tik toks ispudis susidare, kad mes cia jos kalnus edam:) Voresta ne karta kartojo, kad baltyma lengva padauginti ir jo turi buti tik delniuko dydzio gabalelis su kaaaalnu darzoviu:)
Mergai, pament kai pasakojau, kad raiciausi is skausmu skrandzio.pilvo srityje ir keturiomis sliauziojau po namus, kai privalgiau svieziu kopustu salotu/ Tai siandien vel prireme skausmelis toje pacioje srityje, tik ne toks ziaurus. Prireme po valandos suvalgyto Dvaro dziovinto varskes surelio. Kas do velnias?
Pirmas valgymas - nemazai patroskintu svieziu kopustu ant kokoso ir vakarykstis mesgalis, saukstelis kokoso aliejaus. Antras - virti burokeliai su 1 danteliu cesnako ir riebia grietine, tunas savo sultyse ir trecias - tas surelis.