Kaunas siunčiu.36-38dydis. 8eur

Tamsiai pilkos spalvos (beveik kaip juodos), poroj vietu ties siule, kur yra juosta pilvukui yra koks cm susiuta rankomis vidineje puseje, devint nesimato. Dydis S, taciau tinka ir M. 4 Eurai
Naujos GAP Maternity kelnės nėštukėms, US4/UK8/EUR36, kaina 15 Audinio sudėtis: 62% polyester, 33% rayon, 5% elastane. Tiks toms, kurios prieš nėštumą dėvėjo 36-38 dydį.

Superines, storokos, labai tamprios GAP kelnytes-timputes, labai gaila, man didokos
Dydis S, manyciau siek tiek didintos, 105 lt.

az
Dydis S, manyciau siek tiek didintos, 105 lt.

az

motherhood kelnes (bridzai). Devetos. Labai geros bukes.
Labai smagios, patogios
Dydis S.Tiks SM
Kaina 14 eur (+2 eur siuntimas).

motherhood kelnes (bridzai) nestukei is Jav.Devetos. Labai geros bukles.
Spalva juoda (foto isejo i pilkuma)
Dydis S (tamprios,tiks s/m)
Kaina 14 eur (+2 eur siuntimas).

motherhood tampres (leginsai) nestukei. Rudos. Kaip veliurines. Labai patogios
Dydis S (tiks ir s/m)
Kaina 16 eur (+2 eur siuntimas)
Daugiau foto
dėvėtos kelnės nėštukei. pirktos parduotuvėje "Dar ne mama" xl dydis. kaina 11 eurų.
Labai geros būklės tympos nėštukei, dydis XS-S, pirktos štai čia http://9menesiai.lt/...-jeans-gr-jeans , kaina 9,50 Eur
juodos su lykra kelnes, labai tamprios L-XL dydis, 17 Lt

Next, laisvo kritimo laisvalaikio kelnes, super patogios nestumo metu ir po gimdymo. Kol pilvukas mazas, ta pilvo juosta-guma lenkiasi pusiau, paskutiniais men. uzdengia visa pilvuka, man buvo jos super
kaina 20 Lt, tiktu L-XL dydziui ir neaukstesnems, kaip 170 cm,

naujos L d. pirktos BUK mama, 48 Lt

Next, laisvo kritimo laisvalaikio kelnes, super patogios nestumo metu ir po gimdymo. Kol pilvukas mazas, ta pilvo juosta-guma lenkiasi pusiau, paskutiniais men. uzdengia visa pilvuka, man buvo jos super

naujos L d. pirktos BUK mama, 48 Lt

Naujos GAP Maternity kelnės nėštukėms, US4/UK8/EUR36, kaina 10 Audinio sudėtis: 62% polyester, 33% rayon, 5% elastane. Tiks toms, kurios prieš nėštumą dėvėjo 36-38 dydį.