Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Puma84 @ 2014 01 23, 22:11)
Sveikinimai didziausi thumbup.gif  Šaunuolė thumbup.gif  Kitaip ir buti negalejo, juk tiek širdies įdėjai tu į tą darbą mirksiukas.gif  Tai ką, toliau doktorantūra? biggrin.gif

Prisidedu prie sveikinimų Liniukstei ir Puma84 4u.gif
Jūs ŠAUNUOLĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano terminas kovo pabaiga, laiko rašymui visai neturiu, dar ir kelias skolas reikia išsilaikyti, matyt teks atsisveikint su diplomu, gaila, o tiek daug įdėta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2014 01 24, 00:47)
Prisidedu prie sveikinimų Liniukstei ir Puma84 4u.gif 
Jūs ŠAUNUOLĖS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
mano terminas kovo pabaiga, laiko rašymui visai neturiu, dar ir kelias skolas reikia išsilaikyti, matyt teks atsisveikint su diplomu, gaila, o tiek daug įdėta  verysad.gif

Ačiū mirksiukas.gif O tai dar net nepradejusi rasyti? Nes as realiai savo darba taip jei saziningai per du menesius vakarais po kelias valandas prisedant parasiau, taip kad gal dar imanoma? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 23, 23:06)
wub.gif
na ka mielosios, galit sveikinti naujai iskepta mosklininke smile.gif)) ir dar geriausiai pavariuse smile.gif))))))  4u.gif  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 24, 08:11)
Ačiū mirksiukas.gif  O tai dar net nepradejusi rasyti? Nes as realiai savo darba taip jei saziningai per du menesius vakarais po kelias valandas prisedant parasiau, taip kad gal dar imanoma? mirksiukas.gif

Jau pradėjusi rašyti. Turiu dar porą mėnesių, tikiuosi parašysiu, kad ir kaip nebūtų laiko. Kita vertus, viskas įmanoma mirksiukas.gif
Esu girdėjusi tokį posakį, kad iš kiekvienos padėties, yra minimum
3 išeitys lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugės smile.gif Užklydau čia norėdama gauti kokių nors patartimų, turiu parašyti magistrinį darbą iki kovo mėn., bet net nežinau nuo ko pradėti ir apskritai kaip tą magstrinį darbą rašyti. Literatūrą daug maž apžvelgiau, bet net neįsivaizduoju kaip pradėt formuluoti kažką, nes niekada nesu rašiusi darbo. Gal galite pasidalinti patirtimi, kaip rašėte, nes jau esu visiškoje panikoje. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aprill @ 2014 01 25, 13:39)
Sveikos likimo draugės smile.gif Užklydau čia norėdama gauti kokių nors patartimų, turiu parašyti magistrinį darbą iki kovo mėn., bet net nežinau nuo ko pradėti ir apskritai kaip tą magstrinį darbą rašyti. Literatūrą daug maž apžvelgiau, bet net neįsivaizduoju kaip pradėt formuluoti kažką, nes niekada nesu rašiusi darbo. Gal galite pasidalinti patirtimi, kaip rašėte, nes jau esu visiškoje panikoje. sad.gif

O tai su darbo vadovu neaptarėt kažkokio darbo plano, turinio, kas po ko bus analizuojama, koks bus tyrimas? g.gif
Atsakyti
Na tokius dalykus aptarėme, bet ne čia bėda, kai nesu rašiusi nei vieno darbo, tai net neįsivaizduoju kaip formuluoti viską, nuo ko pradėti ir pan. Kiek galima naudotis autoriu mintimis, kiek savo. Na tiesiog jaučiuos beviltiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aprill @ 2014 01 26, 22:32)
Na tokius dalykus aptarėme, bet ne čia bėda, kai nesu rašiusi nei vieno darbo, tai net neįsivaizduoju kaip formuluoti viską, nuo ko pradėti ir pan. Kiek galima naudotis autoriu mintimis, kiek savo. Na tiesiog jaučiuos beviltiškai  doh.gif

Ir toliau "rašykite" taip, kaip ir anksčiau kitus darbus, nes jei jau pasiekėte magistrinio rašymą, tai patirties turite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aprill @ 2014 01 26, 22:32)
Na tokius dalykus aptarėme, bet ne čia bėda, kai nesu rašiusi nei vieno darbo, tai net neįsivaizduoju kaip formuluoti viską, nuo ko pradėti ir pan. Kiek galima naudotis autoriu mintimis, kiek savo. Na tiesiog jaučiuos beviltiškai  doh.gif

Prazvelkit kitų magistrinius darbus, bendrą vaizdą bent iš to galit susidaryti
Atsakyti

sveikos merginos 4u.gif

ačiū už sveikinimus blush2.gif 4u.gif laaabai geras jausmas apsigynus ir zinoti, kad esi jau laisva smile.gif))))) Puma84, gal ir nebloga mintis biggrin.gif biggrin.gif jei jau stosiu ten, tai žinokit, kad protas pavažiavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei rimčiau ne man doktarantūra smile.gif užtenka man ir darbui šio laipsnio smile.gif))))

O rašančioms merginoms, susikaupkit ir rašykit smile.gif laiko visiems nėra, bet jei nori pasirašyti reikia kažko atsisakyti ir daryti darbą. ar bent vakarus paaukot, ar darbe laiką aaukot, bet kažkaip reik pasirašyti. blush2.gif

april tai kaip priėjei prie magistro studijų, jei niekada nerašei mokslinio darbo? tai bakalauro nereikėjo rašyti? ar kursinių ar referatų???? Jei su dėstytoju sudarėte turinį. tai ir žiūrėk pagal skyrius ko kam reikia ir ieškokis medžiagos. ax.gif
Atsakyti
Nu ka, penktadieni diploma jau turesiu yahoo.gif Tik turiu itarima kad ir is darbo atvarys sveikinti... Kazin kaip cia graziau gautusi - ar kazkur po iteikimu vis del to su kolegomis nueit sampes isgert ar vis del to pirmadieni darbe tiesiog pavaisint g.gif Iskart po iteikimu tai aisku noretusi tiesiog su seima ir draugais kazkur pasedet, bet kaip ir pareiga tada jauciu pries kolegas jei tiek kelio vazius sveikint doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 01 27, 10:32)
Prazvelkit kitų magistrinius darbus, bendrą vaizdą bent iš to galit susidaryti

drinks_cheers.gif As butent taip ir dariau smile.gif O toliau tai mazdaug susiziurejau kokios literaturos turiu prisirinkus, pagal tai ir planavausi apie ka ir kaip rasysiu smile.gif
Atsakyti