Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

Paskutinis matytas, išklausytas, išgyventas filmas:
http://www.obuolys.l...na/filmas/1380/
pagal metus senas... nežinau, kaip ankščiau nepavyko jo užtikt...
jeigu kas nematė-rekomenduoju pažiūrėt...neprailgo... dvi valandos prabėgo nepastebimai... gilus... įtraukiantis...
...vertybės....
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 09, 10:41)
Nenustebinot. Pamenu, kaip primityviais išvadinot visus, kam nepatiko "The Lovely Bones" biggrin.gif

darykite išvadas, gal jums reikėtų plėsti akiratį?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 01 09, 20:05)
Jeigu domina sis miestas ir kelias yra dar lengva komedija - the road to santiago/ el camino a santiago.ten daugiau gamtos vaizdu.

Paieškosiu, ačiū.

Nesulaukę geresnės kokybės visgi vakar pasižiūrėjom Captain Phillips.
Mums visai patiko, nenuobodus, išlaiko įtampą. Šiaip nemažai nelogiškų vietų. Man kažkodėl labai juokingi tie piratai atrodė. Net suabejojau ar čia ne komedija. Pabaiga irgi aiški iškart buvo lotuliukas.gif Kažkas rašė "pažiūrėjai ir pamiršai", tai manau man taip pat bus smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt pasiūlyti kažką panašaus į šį: Orphan 2009
Labai įdomus
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
vakar teko gerai pavakaroti su "Synecdoche, New York" (2008). Filmas lėtas, paliekama laiko pamąstymams. Šiek tiek filosofijos, šiek tiek humoro, na to gerojo, kai žiūrima į save, o ne tyčiojamasi iš kitų. Pamąstymas būtų toks - jei gyvenimas yra spektaklis, tai pasaulis yra mūsų scena. Kadangi gyvenam vieną kartą tai veikiausiai reikėtų gerai pasirodyti. Na o kaip viskas susiklosto filme nepasakosiu, manau dar yra tokių, kurios pražiopsojo šį perliuką.
Būtų idomi nuomonė ir kitų, kas matė šį filmą.

Dar šiemet mačiau:
"Now You See Me" 2013. Daug veiksmo ir nuostabių triukų. Pabaiga netikėta, bet manęs neįtikino. Pasirodė nelogiška g.gif

"The Imposter" 2012. Filmas dokumentinis apie dingusį vaiką ir po kelių metų atsiradusį kitame pasaulio gale. Sugrįžta į šeima, bet viskas ne be taip kaip buvo. Smulkiau detalių neminėsiu, bet filmas tikrai vertas pažiūrėjimo.

"Stoker" 2013. Mistinė drama. Patiko kuriama atmosfera, personažai, muzika. Tikrai rekomenduoju mistinių filmų gerbėjams.

Jei kalbant apie "The Lovely Bones", tai mano asmenine nuomone viena blogiausių knygos ekranizacijų. Žinoma į režisieriaus galvą aš neįlysiu ir nepasakysiu ką jis norėjo ten parodyti. Bet vertinant tai, jog filmą žiūrėjau po to kai perskaičiau knygą, tai man pasirodė, jog akcentai filme dedami visai ne ten kur turėtų. Knygą vertinčiau kokiais 7 balais, o filmą tik 3/10. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 10, 09:51)
klausykit, užsidėjau Before midnight, po 10-15 min. vis dar nesudomino ir net erzinti pradėjo, dabar galvoju, tęst ar jau nebegrįžt prie jo...?

Aš tai tikrai siūlyčiau žiūrėti toliau, bet, žinant tavo kantrybę filmams, abejoju, ar paklausysi. smile.gif Man atrodo, kad paskutinės 20-30 minučių yra stipriausia ir rimčiausia filmo dalis, nors man asmeniškai labiausiai patiko bendra pietų (ar vakarienės) scena.
QUOTE(klementyna @ 2014 01 10, 12:32)
Aš pirmą dalį vos sužiūrėjau, apie antrą net nebuvo kalbos, kad reikėtų pažiūrėti, o kai pasirodė trečia dalis iš vis šokas buvo, kam dar jo reikėjo. reikės dabar žiūrėti iš smalsumo ir laukti tinkamos nuotaikos. smile.gif

Man kaip tik antras filmas labiausiai iš visų trijų patiko. Nuostabus.
Bet kam žiūrėti trečią, jei nepatiko pirmas, o antras išvis nematytas? g.gif
O trečio tikrai reikėjo, nes po antro liko didelis klaustukas dėl abiejų veikėjų ateities. Nesupykčiau, jei dar po devynerių metų ketvirta dalis pasirodytų.
QUOTE(Argija @ 2014 01 10, 20:09)
Jei kalbant apie "The Lovely Bones", tai mano asmenine nuomone viena blogiausių knygos ekranizacijų.

Neskaičiau knygos, bet filmas visai nepatiko, baisiai nuobodus buvo, vos išžiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2014 01 10, 18:15)
darykite išvadas, gal jums reikėtų plėsti akiratį?

Haha lotuliukas.gif O kur rašiau, kad man nepatiko? Man jis - vidutiniškas filmas. Akiratį plėsti visiems neprošal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2014 01 09, 16:15)
blink.gif Oho, net nežinojau, kad toks yra. Knyga puiki, ypač originalą skaitant ar klausant, bet bus įdomu ir filmą pamatyti. Ačiū už pasidalinimą! oro_buckis.gif

Knygos neskaičiau, ką tik filmą pažiūrėjau, neblogas, tik perspaustas, netikroviškai atrodė vietomis tos emocijos ir elgesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 10 sausio 2014 - 20:08
QUOTE(Naira @ 2014 01 10, 14:44)
O gal pasakysit iš kur parsisiųsti šitą filmą?
O Moterys meluoja geriau. Kristina" dar nėra niekur internetu pažiūrėti?

Ačiū 4u.gif

As dazniausia online ziuriu.
Papildyta:
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 01 10, 21:06)
Knygos neskaičiau, ką tik filmą pažiūrėjau, neblogas, tik perspaustas, netikroviškai atrodė vietomis tos emocijos ir elgesys.

Kaip idomiai, o man atvirksciai labai itikinamai vaidino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2014 01 10, 19:22)
Paieškosiu, ačiū.

Nesulaukę geresnės kokybės visgi vakar pasižiūrėjom Captain Phillips.
Mums visai patiko, nenuobodus, išlaiko įtampą. Šiaip nemažai nelogiškų vietų. Man kažkodėl labai juokingi tie piratai atrodė. Net suabejojau ar čia ne komedija. Pabaiga irgi aiški iškart buvo  lotuliukas.gif Kažkas rašė "pažiūrėjai ir pamiršai", tai manau man taip pat bus  smile.gif

As tai nepamirsiu, nes nera daug filmu ta tematika, o ir pavadinimas aiskiai primena apie ka jis biggrin.gif Del piratu.. Buvo mintis "nu pasirodytu koks Chuck Norris ir butu baigta istorija" biggrin.gif

Mane kazkokie sentimentai uzpuole, tai perziurejau "Likimo ironija" 1975 metu berods biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau pažiūrėjau "Blue Jasmine". Labai patiko, gal net labiausiai iš visų matytų Alleno filmų. Ne veltui taip norėjau jį pamatyt. Gaila tos Jasmine, nors tu ką. Kažkaip pradžioj atrodė pasikėlusi ir tuščia, bet iš tikrųjų labai likeable character.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 11, 00:10)
As dazniausia online ziuriu.
Papildyta:

Kaip idomiai, o man atvirksciai labai itikinamai vaidino smile.gif

Na vaidyba gera, bet tos emocijos ir elgesys pasirodė forsuoti...Bet visuma patiko.
Atsakyti