Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(katalike @ 2014 01 17, 15:24)
kad orientuotas į lietuvišką publiką (ta prasme, kas juokinga lietuviui pamatyti didžiajame ekrane, užsieniečiui turbūt būtų visai nejuokinga ir nesuprantama), kad bajeriai nuspėjami. Norėjo išeiti po pusės filmo. Iš jų kompanijos tik vienam žmogui patiko.

gal per daug tikėjosi, minties ten nėra ir išliekamosios vertės nėra (šiandien jau beveik nebeprisimenu apie ką biggrin.gif ) bet atsipalaidavimui po sunkios dienos bent man suėjo dar ir kaip. kad lietuviškai publikai, tai tikrai taip. užsienietis nesuprastų 90 proc. to filmo.

QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 17, 15:40)
tada galite lengvai pereiti prie nedidelio šoko: "Tyli naktis"
palengva taip  mirksiukas.gif

tik ne tai. vaidyba tragiška ten tiesiog. išskyrus Smoriginą.

QUOTE(katalike @ 2014 01 17, 15:40)
Rekomenduoju „Nuodėmės užkalbėjimas“ ir "Miegančių drugelių tvirtovė".

va, tikrai geriau nuo šių. dar senas jau, bet gal kur randamas "Elzė iš Gilijos" fainas buvo. nors reiktų gal iš naujo pažiūrėt, mažu kitaip atrodys.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 01 17, 20:04)
Iki šiol aš jų baikštausi, esu susidariusi įspūdį, kad lietuviški visi kažkokie kraštutinai psichodeliniai.

Man po "Zero" panašiai buvo. Pažiūrėjau pusę filmo, susirodė kažkas kraupaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 sausio 2014 - 21:13
Paziurejau kazkieno rekomenduota filma,berods pirmoje jos saraso vietoje buvo Headhunters 2011m,ziauriai geras! Rekomenduoju kas nematete,geras veiksmo filmas,neskystas. Itaruke nuo pat pirmos sekundes,spragsejau visa filma iki pat pabaigos nuo itampos smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 01 16, 17:21)
Paskelbtos Oskarų nominacijos :>
http://oscar.go.com/nominees

Kaip norėčiau, kad DiCaprio ir McConaughey pagaliau gautų Oskarus. ax.gif Bet kažin ar gaus, ypač Leo- jam turbūt senatvėj teks tenkintis "už viso gyvenimo nuopelnus".
O šiaip nominantų sąrašas beveik be siurprizų. Aš tik dėl "Philomenos" kažkiek nustebusi, dar nemačiau, bet po tų nuomonių, kurias skaičiau apie šį filmą, net nepagalvojau, kad atsidurs geriausiųjų sąraše.

QUOTE(Orpheus @ 2014 01 17, 16:14)
Filmas tiesiog puikus. Tikrai nenuvylė. Aišku galima pažerti tam tikrų kritinių pastabų, kaip kad čia: http://www.kaunozini...imas_74215.html bet iš esmės vertas dėmesio. Galit drąsiai eiti thumbup.gif

Man kažkaip įtartinai atrodo kiekvienam poste nuoroda į tą pačią vietą. Čia tavo ar kokių pažįstamų straipsnių reklama? g.gif

Los amantes pasajeros (2013)- pats lengviausias iš mano matytų režisieriaus filmų. Sekso scenos tik kelios, bet kalbų apie jį daugybė. Nei labai patiko, nei nepatiko, bet Almodovaras tikrai yra sukūręs geresnių.

The secret life of Walter Mitty (2013). Niekaip nesuprantu, už ką jis prie blogiausių priskiriamas. Man visai fainas ir gana mielas pasirodė, smagiai jį sužiūrėjau. Patiko ir pati filmo idėja, ir Benas Stilleris, kurį šiaip ne itin mėgstu, ir garso takelis. Buvo viena kita nelabai tikroviška scena, bet bendras įspūdis tikrai teigiamas. Ir dar Seanas Pennas trumpam pasirodo. Filmas, po kurio nuotaika nors truputį turėtų pakilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 17 sausio 2014 - 22:57
QUOTE(katilina @ 2014 01 17, 23:56)
Man kažkaip įtartinai atrodo kiekvienam poste nuoroda į tą pačią vietą. Čia tavo ar kokių pažįstamų straipsnių reklama? g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
šiandien žiūrėjau August: Osage County (2013) - Meryl Streep man lb patiko. galėjo daugiau jos rodyt, o ne tą Julia Roberts smile.gif filmas irgi patiko. iš pradžių išvis labai nuostabus atrodė, vėliau kažkaip išsikvėpė. bet duodu pliusą. patinka man tokie, kur per pokalbius po truputį atsiskleidžia kiekvieno žmogaus asmenybė, paslaptys ir galiausiai gryna tiesa smile.gif
Atsakyti
Per TV vel rode Marley & Me, nors ir matytas ne karta, bet ranka nekilo isjungti.. Vel asaru pakalne doh.gif Jauciu as is tu, kur tokie filmai kaip sis, Hatchiko ar Bimas su juoda ausim vercia verkti zymiai labiau nei kokios meiles istorijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 17 sausio 2014 - 23:23
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 17, 23:22)
Per TV vel rode Marley & Me, nors ir matytas ne karta, bet ranka nekilo isjungti.. Vel asaru pakalne doh.gif Jauciu as is tu, kur tokie filmai kaip sis, Hatchiko ar Bimas su juoda ausim vercia verkti zymiai labiau nei kokios meiles istorijos doh.gif

Marlyje nuo pusės blioviau (nors filmas lyginant su knyga tai totaliai ne kažką, knygos paskutinio skyriaus taip ir neperskaičiau, nemačiau teksto pro ašaras...), Hatchike - jau nuo 1/3 turbūt, Bimo iš viso negaliu žiūrėt, man ten totali grauduma.

per Titaniką neblioviau užtat cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 sausio 2014 - 23:25
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 17, 15:32)
Paziurejau kazkieno rekomenduota filma,berods pirmoje jos saraso vietoje buvo Headhunters 2011m,ziauriai geras! Rekomenduoju kas nematete,geras veiksmo filmas,neskystas. Itaruke nuo pat pirmos sekundes,spragsejau visa filma iki pat pabaigos nuo itampos smile.gif)

Faina, kad kazkam patiko thumbup.gif Niekaip negaliu rasti kazko tokio, kad sitaip itrauktu ir butu toks idomus..
Atsakyti
Despicable Me (2010) - pagaliau ir aš susipažinau su garsiaisiais minionais (ar, kaip lietuviai verčia, pimpačkiukais biggrin.gif ). O filmas nepaliko labai didelio įspūdžio. Trečdalį jo iš viso pranuobodžiavau ir norėjosi išjungti, bet laukiau... Ir sulaukiau - gal ne tiek, kiek tikėjausi, bet visai patiko, buvo kur pasijuokti, mieli personažai. Siužetas neypatingas, bet šioje vietoje nesikabinu, juk animacinis filmas, o ne koks labai rimtas filmas. Ar antrą dalį žiūrėsiu, dar pagalvosiu.

The Spectacular Now (2013) - kadangi prie scenarijaus prisidėjo tie patys kaip ir 500 days of summer, tai su nekantrumu laukiau jo pasirodant. Iš esmės - paaugliška meilės istorija, nemažai pamąstymų ateities tema, santykiai su šeima, draugystės ir pan. Jau nuo pat pradžių patraukia dėmesį tai, kad pagrindiniai veikėjai - tikrai (bent man) ne išdailinti gražuoliukai, o ir pats siužetas, kad ir daugiau / mažiau nuspėjamas, bet pateiktas taip nelėkštai, nėra per daug saldu, viskas subtiliai ir gražiai, laikas visai neprailgo žiūrint, o ir paskutinė scena man patiko - nutraukta būtent ten, kur reikia. Savam žanre tai vienas geresnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 18 sausio 2014 - 01:42
QUOTE(brumbrumai @ 2014 01 16, 11:03)
man rodos, jau neberodo. turėtų DVD kažkada išeiti. faina būtų, kad ir online už simbolinį mokestį įdėtų. šiaip gražus filmas. kaip koks eilėraštis smile.gif beje, kelios foto jų psl. yra mano, pasigirsiu biggrin.gif čia daugiau, jei kam įdomu: Trispalvis foto

Tai lauksiu DVD tada. Idomu del tu foto, reiks paziuret smile.gif
Vakar pažiūrėjau Laiškai Sofijai
http://www.obuolys.l...a/filmas/14832/
Nu visiškai nusivyliau schmoll.gif nesu kažkokia super kritikė, bet iš panašiu filmų tikiesi tikrai kažko daugiau nei eilinio filmiūkščio, tuo labiau apie lietuvių tautos genijų unsure.gif sakyčiau nepavykęs, neveltui Landsbergis nefinansavo, matyt nujautė tokia lemtį biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Amerikietis, režisūros studentas Vikram Gandhi sugalvoja avantiūrą – apsimesti iš Indijos atvykusiu guru ir pažiūrėti kas bus. Dėl etninės indiškos kilmės, vaikinui tai lengviau nei statistiniam amerikiečiui – tereikia užsiauginti ilgą barzdą, įsisupti į oranžinį audeklą ir imituoti jo iš Indijos atvykusios močiutės akcentą:
Nuglotnintas operatoriaus (Kahlil Hudson) darbas kartais verčia suabejoti, ar tai tikrai dokumentinis filmas, kaip ir kelti klausimą, kodėl tie žmonės įsileido kameras į savo intymią tikėjimo ir religinių ritualų teritoriją? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 18 sausio 2014 - 11:59
QUOTE(katilina @ 2014 01 17, 22:56)
Kaip norėčiau, kad DiCaprio ir McConaughey pagaliau gautų Oskarus.

McConaughey tai žiauriai gerai suvaidino thumbup.gif DiCaprio dar nemačiau.

QUOTE(Orpheus @ 2014 01 18, 10:24)

Pavadinimą pamiršot ax.gif
Atsakyti