Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

Vakar bandziau ziureti The great beauty , nu niekaip nesiziurejo jis man,nors pati pradzia patiko, o poto emiau tiesiog prasukineti,kol galiausiai tik pati pabaiga lyg uzkabino,nors ja paziurejau.. Patiko aktorius,kaip asmenybe,daugiau kaip ir niekas... Nezinau gal nuotaika ne ta buvo,gal filmas ne mano skonio,gal kad prastoka kokybe buvo velnias zino,bet nebeziureciau jo daugiau ir nerekomenduociau,nekabino.. unsure.gif

Buvo smagu pasirankioti filmus,kai visos surasydavo eiles tvarka geriausius savo matytus filmus.. blush2.gif ax.gif Nebezinau ka ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 23 sausio 2014 - 20:13
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 23, 21:10)
Buvo smagu pasirankioti filmus,kai visos surasydavo eiles tvarka geriausius savo matytus filmus.. blush2.gif  ax.gif  Nebezinau ka ziureti  biggrin.gif

Tai kad geriausius filmus tik metų pabaigoj surašom, o šiaip taigi konkrečiai apie kiekvieną pažiūrėtą.
Man asmeniškai sunkiausia išsirinkti ką žiūrėti iš savo jau turimų, nes jų skaičius niekaip nemažėja.
O kokio filmo norėtum? Na maždaug, gal ką nors panašaus į jau matytus. Paprastai visos tada turi ką parekomenduoti. smile.gif
Atsakyti
UŽ KALVŲ/După dealuri/2012 - geras, vertas dėmesio, rumunų filmas. Kaip vyras sako, tik tau tokius ir težiūrėt rolleyes.gif nes dažnai mėgstu pažiūrėt Elito kiną per LRT. Rodoma apie vienuolyną, kai pas vieną vienuolių atvažiuoja draugė ir kaip ji sukelia sumaištį. Kuo toliau žiūrėjau, tuo labiau baisėjaus, nes tikrai tokie dalykai vyksta. Kas įdomu, jog visą filmą nebuvo iš arti pritrauktas veidas .Tos 2,5 val. man neprailgo.
Atsakyti
12 years a slave (2013) - tik grįžus draugė gyrėsi, koks puikus filmas, ale verkt visą laiką norėjo, tad nusprendžiau ir aš peržiūrėt, nes dažniausiai skoniai mūsų sutampa... ir ką gi.. nelabai palietė manęs, apie ašaras nėr ir kalbos, tiesa, kad žiaurus ir ypač, kad pagal tikrus faktus, bet man nepakankamai atskleisti jausmai buvo unsure.gif nuobodokas vietom, kažkaip nesinorėtų jam tiek nominacijų skirt biggrin.gif nebuvo toks blogas, kaip gali atrodyt, žiūrėt verta, bet nežinau ar 8.5 imdb balo. pati duočiau 7 ir man jis kažkurį filmą labai priminė, gal Django Unchained g.gif
Atsakyti
user posted image

Her filmas apie meilę. Negalėčiau pritarti reitingams, nors Joaquin Phoenix wub.gif ir dar kaip jų vertas. Nevirškinantiems fantastikos nežiūrėt. O gal žiūrėt-filme gražių pamąstymams minčių.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 23, 21:48)
UŽ KALVŲ/După dealuri/2012 - geras, vertas dėmesio, rumunų filmas. Kaip vyras sako, tik tau tokius ir težiūrėt rolleyes.gif nes dažnai mėgstu pažiūrėt Elito kiną per LRT. Rodoma apie vienuolyną, kai pas vieną vienuolių atvažiuoja draugė ir kaip ji sukelia sumaištį. Kuo toliau žiūrėjau, tuo labiau baisėjaus, nes tikrai tokie dalykai vyksta. Kas įdomu, jog visą filmą nebuvo iš arti pritrauktas veidas .Tos 2,5 val. man neprailgo.

kur jo ieškoti? g.gif rusuose neradau g.gif radau, bet pagal anglišką pavadinimą Beyond the Hills 4u.gif
mano vyras irgi tą patį apie mane sako biggrin.gif

o aš sąraše virš 200 filmų turiu pažiūrėti cool.gif o laiko tai apskritas nulis- tai pakolkas registruojuos ir viskas ax.gif

p.a ar medicinine tematika dar niekas nieko neparekomenduosit g.gif 4u.gif šiek tiek esu prisirankiojusi, dar dėkui, kuri nurodėte sąrašą filmų apie psichologiją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 24 sausio 2014 - 09:51
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 24, 10:49)
p.a ar medicinine tematika dar niekas nieko neparekomenduosit g.gif  4u.gif šiek tiek esu prisirankiojusi, dar dėkui, kuri nurodėte sąrašą filmų apie psichologiją 4u.gif

25 puslapyje įmečiau jums nuorodą, su galybe filmų medicinos tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 24 sausio 2014 - 11:09
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 24, 10:49)
p.a ar medicinine tematika dar niekas nieko neparekomenduosit g.gif  4u.gif šiek tiek esu prisirankiojusi, dar dėkui, kuri nurodėte sąrašą filmų apie psichologiją 4u.gif

gal čia visai į temą būtų Side Effects (2013) ir Dallas Buyers Club (2013) g.gif

Dallas Buyers Club (2013) - kiek pamenu, kas jau čia pasisakėt apie šį filmą, tai gyrėt, tuo tarpu mano nuomone, jis nuobodokas ir neišlaikantis dėmesio. unsure.gif Buvo ten keletas jautresnių vietų, bet visumoj ,,pažiūrėjau ir pamiršau".
Tačiau aktorių vaidyba labai išgelbėjo (man) šį filmą. Jared Leto apskritai nuostabus, o M. McConoughey irgi puikiai pasirodė. Kadangi, kaip ir daugelis, spėju, kad tiek vienas, tiek kitas laimės savuosius Oskarus, tai visai ir nenustebčiau, ir tvirtai teigčiau, kad jie to verti.

Trois Couleurs: Bleu / Three Colors: Blue (1993) - pirmoji ,,spalvų" trilogijos dalis, kuri paliko labai gerą įspūdį. Muzika nuostabi ir puikiai papildanti vaizdus. wub.gif Tiesiog negalėjau atsigerėti, kaip puikiai viskas suderinta. Tikiuosi, kad ilgai netempdama ir kitas ,,spalvas" pažiūrėsiu.
Atsakyti
Siūlau pažiūrėti filmą - "Any Day Now" (2012).
Jausmingas filmas apie pastangas, siekiant įsisūnyti neįgalų vaiką. Apie netradicinę porą (nors nemėgstu filmų apie gėjus, šitas be galo patiko, nes akcentuojama ne gėjiška meilė, o noras globoti vaiką). Šiek tiek primena "Aš esu Semas". 4u.gif

http://www.imdb.com/title/tt2066176/
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 01 24, 00:59)
12 years a slave (2013) - tik grįžus draugė gyrėsi, koks puikus filmas, ale verkt visą laiką norėjo, tad nusprendžiau ir aš peržiūrėt, nes dažniausiai skoniai mūsų sutampa... ir ką gi.. nelabai palietė manęs, apie ašaras nėr ir kalbos, tiesa, kad žiaurus ir ypač, kad pagal tikrus faktus, bet man nepakankamai atskleisti jausmai buvo  unsure.gif nuobodokas vietom, kažkaip nesinorėtų jam tiek nominacijų skirt  biggrin.gif nebuvo toks blogas, kaip gali atrodyt, žiūrėt verta, bet nežinau ar 8.5 imdb balo. pati duočiau 7 ir man jis kažkurį filmą labai priminė, gal Django Unchained  g.gif

Galvojau kad man vienai jis truputi nuobodus buvo, nes iki siol visos taip gyre... Django man patiko kur kas labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 01 24, 14:00)
Trois Couleurs: Bleu / Three Colors: Blue (1993) - pirmoji ,,spalvų" trilogijos dalis, kuri paliko labai gerą įspūdį. Muzika nuostabi ir puikiai papildanti vaizdus.  wub.gif Tiesiog negalėjau atsigerėti, kaip puikiai viskas suderinta. Tikiuosi, kad ilgai netempdama ir kitas ,,spalvas" pažiūrėsiu.

aha, būtinai visas pažiūrėk, labai skirtingos, bet visos vertos žiūrėjimo bigsmile.gif negalėčiau kurios nors išskirti
Atsakyti
Mane labiausiais sužavėję filmai puikia atitinka šį topą 10 filmų prieš miegą
Tikrai puikūs filmai apie sapnus ir susapnuotus gyvenimus. Kaip jūs sudėliotumėt savo mėgstamiausių filmų prieš miegą dešimtuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaStan: 24 sausio 2014 - 15:46