Buvo smagu pasirankioti filmus,kai visos surasydavo eiles tvarka geriausius savo matytus filmus..
Vakar bandziau ziureti The great beauty , nu niekaip nesiziurejo jis man,nors pati pradzia patiko, o poto emiau tiesiog prasukineti,kol galiausiai tik pati pabaiga lyg uzkabino,nors ja paziurejau.. Patiko aktorius,kaip asmenybe,daugiau kaip ir niekas... Nezinau gal nuotaika ne ta buvo,gal filmas ne mano skonio,gal kad prastoka kokybe buvo velnias zino,bet nebeziureciau jo daugiau ir nerekomenduociau,nekabino..
Buvo smagu pasirankioti filmus,kai visos surasydavo eiles tvarka geriausius savo matytus filmus..
Nebezinau ka ziureti
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 23, 21:10)
Nebezinau ka ziureti 
Tai kad geriausius filmus tik metų pabaigoj surašom, o šiaip taigi konkrečiai apie kiekvieną pažiūrėtą.
Man asmeniškai sunkiausia išsirinkti ką žiūrėti iš savo jau turimų, nes jų skaičius niekaip nemažėja.
O kokio filmo norėtum? Na maždaug, gal ką nors panašaus į jau matytus. Paprastai visos tada turi ką parekomenduoti.
UŽ KALVŲ/După dealuri/2012 - geras, vertas dėmesio, rumunų filmas. Kaip vyras sako, tik tau tokius ir težiūrėt
nes dažnai mėgstu pažiūrėt Elito kiną per LRT. Rodoma apie vienuolyną, kai pas vieną vienuolių atvažiuoja draugė ir kaip ji sukelia sumaištį. Kuo toliau žiūrėjau, tuo labiau baisėjaus, nes tikrai tokie dalykai vyksta. Kas įdomu, jog visą filmą nebuvo iš arti pritrauktas veidas .Tos 2,5 val. man neprailgo.
12 years a slave (2013) - tik grįžus draugė gyrėsi, koks puikus filmas, ale verkt visą laiką norėjo, tad nusprendžiau ir aš peržiūrėt, nes dažniausiai skoniai mūsų sutampa... ir ką gi.. nelabai palietė manęs, apie ašaras nėr ir kalbos, tiesa, kad žiaurus ir ypač, kad pagal tikrus faktus, bet man nepakankamai atskleisti jausmai buvo
nuobodokas vietom, kažkaip nesinorėtų jam tiek nominacijų skirt
nebuvo toks blogas, kaip gali atrodyt, žiūrėt verta, bet nežinau ar 8.5 imdb balo. pati duočiau 7 ir man jis kažkurį filmą labai priminė, gal Django Unchained
QUOTE(eliss @ 2014 01 23, 21:48)
UŽ KALVŲ/După dealuri/2012 - geras, vertas dėmesio, rumunų filmas. Kaip vyras sako, tik tau tokius ir težiūrėt
nes dažnai mėgstu pažiūrėt Elito kiną per LRT. Rodoma apie vienuolyną, kai pas vieną vienuolių atvažiuoja draugė ir kaip ji sukelia sumaištį. Kuo toliau žiūrėjau, tuo labiau baisėjaus, nes tikrai tokie dalykai vyksta. Kas įdomu, jog visą filmą nebuvo iš arti pritrauktas veidas .Tos 2,5 val. man neprailgo.
kur jo ieškoti?
mano vyras irgi tą patį apie mane sako
o aš sąraše virš 200 filmų turiu pažiūrėti
p.a ar medicinine tematika dar niekas nieko neparekomenduosit
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 24, 10:49)
šiek tiek esu prisirankiojusi, dar dėkui, kuri nurodėte sąrašą filmų apie psichologiją 
25 puslapyje įmečiau jums nuorodą, su galybe filmų medicinos tema.
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 24, 10:49)
šiek tiek esu prisirankiojusi, dar dėkui, kuri nurodėte sąrašą filmų apie psichologiją 
gal čia visai į temą būtų Side Effects (2013) ir Dallas Buyers Club (2013)
Dallas Buyers Club (2013) - kiek pamenu, kas jau čia pasisakėt apie šį filmą, tai gyrėt, tuo tarpu mano nuomone, jis nuobodokas ir neišlaikantis dėmesio.
Tačiau aktorių vaidyba labai išgelbėjo (man) šį filmą. Jared Leto apskritai nuostabus, o M. McConoughey irgi puikiai pasirodė. Kadangi, kaip ir daugelis, spėju, kad tiek vienas, tiek kitas laimės savuosius Oskarus, tai visai ir nenustebčiau, ir tvirtai teigčiau, kad jie to verti.
Trois Couleurs: Bleu / Three Colors: Blue (1993) - pirmoji ,,spalvų" trilogijos dalis, kuri paliko labai gerą įspūdį. Muzika nuostabi ir puikiai papildanti vaizdus.
Siūlau pažiūrėti filmą - "Any Day Now" (2012).
Jausmingas filmas apie pastangas, siekiant įsisūnyti neįgalų vaiką. Apie netradicinę porą (nors nemėgstu filmų apie gėjus, šitas be galo patiko, nes akcentuojama ne gėjiška meilė, o noras globoti vaiką). Šiek tiek primena "Aš esu Semas".
http://www.imdb.com/title/tt2066176/
Jausmingas filmas apie pastangas, siekiant įsisūnyti neįgalų vaiką. Apie netradicinę porą (nors nemėgstu filmų apie gėjus, šitas be galo patiko, nes akcentuojama ne gėjiška meilė, o noras globoti vaiką). Šiek tiek primena "Aš esu Semas".
http://www.imdb.com/title/tt2066176/
QUOTE(Prietarai @ 2014 01 24, 00:59)
12 years a slave (2013) - tik grįžus draugė gyrėsi, koks puikus filmas, ale verkt visą laiką norėjo, tad nusprendžiau ir aš peržiūrėt, nes dažniausiai skoniai mūsų sutampa... ir ką gi.. nelabai palietė manęs, apie ašaras nėr ir kalbos, tiesa, kad žiaurus ir ypač, kad pagal tikrus faktus, bet man nepakankamai atskleisti jausmai buvo
nuobodokas vietom, kažkaip nesinorėtų jam tiek nominacijų skirt
nebuvo toks blogas, kaip gali atrodyt, žiūrėt verta, bet nežinau ar 8.5 imdb balo. pati duočiau 7 ir man jis kažkurį filmą labai priminė, gal Django Unchained 
Galvojau kad man vienai jis truputi nuobodus buvo, nes iki siol visos taip gyre... Django man patiko kur kas labiau
QUOTE(laTulipe @ 2014 01 24, 14:00)
Trois Couleurs: Bleu / Three Colors: Blue (1993) - pirmoji ,,spalvų" trilogijos dalis, kuri paliko labai gerą įspūdį. Muzika nuostabi ir puikiai papildanti vaizdus.
Tiesiog negalėjau atsigerėti, kaip puikiai viskas suderinta. Tikiuosi, kad ilgai netempdama ir kitas ,,spalvas" pažiūrėsiu.
aha, būtinai visas pažiūrėk, labai skirtingos, bet visos vertos žiūrėjimo
Mane labiausiais sužavėję filmai puikia atitinka šį topą 10 filmų prieš miegą
Tikrai puikūs filmai apie sapnus ir susapnuotus gyvenimus. Kaip jūs sudėliotumėt savo mėgstamiausių filmų prieš miegą dešimtuką?
Tikrai puikūs filmai apie sapnus ir susapnuotus gyvenimus. Kaip jūs sudėliotumėt savo mėgstamiausių filmų prieš miegą dešimtuką?