Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Amaya. @ 2014 01 26, 21:09)
Un plan parfait 2012 - lengva skani prancūzų komedija.

Nežinau, vakar įsijungiau ir užmigau, bet šiandien kažkaip ir tęsti neturiu noro, toks tuščias filmas pasirodė.. Ar bus kokia dar gera nuomonė apie jį iš kitų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 29, 09:42)
Nežinau, vakar įsijungiau ir užmigau, bet šiandien kažkaip ir tęsti neturiu noro, toks tuščias filmas pasirodė.. Ar bus kokia dar gera nuomonė apie jį iš kitų?  bigsmile.gif

Nerekomenduočiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 29, 10:42)
Ar bus kokia dar gera nuomonė apie jį iš kitų?  bigsmile.gif

Nieko labai mandro, bet laikui užmušti visai tiko biggrin.gif , nors prieš porą mėnesių jį žiūrėjau, bet reikėjo pagooglint kad atsiminti apie ką ten biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau vakar seniena su T.Cruis'u "Rain man" , kurio kazkaip nebuvau maciusi,tai visai gerai susiziurejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkas pasiule paziureti "The help",katik po perziuros,super thumbup.gif Dauguma turbut jau matete,nes pamenu daug kas komentavo ji kazkada,bet jei atsiras nemaciusiu,tai paziurekite,turetu patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 29, 14:25)
Paziurejau vakar seniena su T.Cruis'u "Rain man" , kurio kazkaip nebuvau maciusi,tai visai gerai susiziurejo  mirksiukas.gif

tai klasika, kuri manau niekada nepasens
Atsakyti
QUOTE(legacy @ 2014 01 29, 10:53)
Nerekomenduočiau  tongue.gif

QUOTE(Amabel @ 2014 01 29, 14:06)
Nieko labai mandro, bet laikui užmušti visai tiko  biggrin.gif , nors prieš porą mėnesių jį žiūrėjau, bet reikėjo pagooglint kad atsiminti apie ką ten  biggrin.gif

Aciu, neziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
Santa (2014) - Mariaus Ivaškevičiaus filmas, kuris bent jau savo istorija, skiriasi nuo kitų lietuviškų filmų smile.gif kaip ir graži ta istorija. moteris nuveža savo sūnų į Laplandiją susipažinti su Kalėdų seneliu. tačiau Kalėdų senelis yra ne tik Kalėdų senelis, o ir vyras, kuris pamilsta tą moterį. tačiau ar ištikus bėdoms, Kalėdų senelis galės padaryti stebuklą? iš tikto aš ne viską tam filme supratau. jeigu kas matėt, gal man paaiškinsit, kodėl ta moteris ant to vyro taip užpyko ir kuo jis kaltas išvis buvo? kažokia isterikė be priežasties pasirodė..
Atsakyti
Paskutiniai žiūrėti:
"About time" 2013 - patiko, mielas, geras. Mėgstu žanro "o jeigu" filmus. Labai gražus garso takelis.

"Two lovers" 2008 - ramus, tiesiog papasakota istorija. Kažkuo priminė Last Night. Šiaip labiausiai, ko gero, kliuvo pagr. aktorius Phoenix, tiko jis depresinį personažą vaidint, bet pats nesimpatiškas.

"A walk in clouds" (1995) - ir kaip galėjau tiek metų nebūt mačius tokio grožio. Graži istorija, gražūs žmonės, muzika.

Eilėje "My name is Khan", bet kažko neprisiverčiu, nors, tikiu, kad geras.

Dar atsiminiau "Black Cat, White Cat" (1998) - nesusipratimas. blink.gif Arba aš kažko nesupratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 30 sausio 2014 - 10:27
QUOTE(nefifi @ 2014 01 30, 10:55)

Dar atsiminiau "Black Cat, White Cat" (1998) - nesusipratimas. blink.gif  Arba aš kažko nesupratau.

Oj,o mes su vyru ziurejom pries keleta metu ta filma komedija,tai juokemes,mums atvirksciai tada patiko smile.gif Kaip man jis pasirodytu dabar,nezinau rolleyes.gif Velgi,viskas priklauso nuo nuotaikos..
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2014 01 30, 10:55)

Eilėje "My name is Khan", bet kažko neprisiverčiu, nors, tikiu, kad geras.

Dar atsiminiau "Black Cat, White Cat" (1998) - nesusipratimas. blink.gif  Arba aš kažko nesupratau.

Chmm kaip as cia praleidau si filma "My name is Khan" mastau.gif Pavadinimas taip istriges,paziurejau treileri,tai labai uzkabino,reiks butinai paziureti,jei online rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 01 30, 11:55)
"Two lovers" 2008 - ramus, tiesiog papasakota istorija. Kažkuo priminė Last Night. Šiaip labiausiai, ko gero, kliuvo pagr. aktorius Phoenix, tiko jis depresinį personažą vaidint, bet pats nesimpatiškas.

šitam labai net simpatiškas, pažiūrėkit The Master - va ten tai toks erzinantis jo herojus, aš visą filmą prasinervinau ir kentėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 01 28, 20:51)
gal ir kvailas klausimas, bet gal yra kur online pažiūrėti "redirected" ir "ekskursante"?

Aš irgi ieškojau "Ekskursantė", bet neradau. O "Redirected" kino teatre žiūrėjau. Pagal tai kaip apsauginiai tikrino, kad niekas neįsineštų filamvimo įrangos, manau, kad greit internete dar jo nebus. Na bent jau kol kino teatruose praeis bumas smile.gif
Atsakyti