Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

"My name is Khan" the best ever! thumb_yello.gif
Labai patiko 10/10 thumbup.gif Kas nematete butinai paziurekite..
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 31, 03:47)
"My name is Khan" the best ever!  thumb_yello.gif
Labai patiko 10/10  thumbup.gif  Kas nematete butinai paziurekite..

aš tai jo taip neliaupsinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 31, 09:27)

Man irgi labai poprastis susirodė cool.gif
Atsakyti
Vakar peržiūrėjau visą trilogiją - Before sunrise (1995), Before Sunset (2004) ir "Before Midnight (2013)", labai patiko pirmos dvi dalys, tie dialogai, natūralios emocijos sužavėjo. Trečioji jau nebesužavėjo, moters vaidmuo toks isteriškas dėl menkniekių, ir turbūt dėl to, kad labiau mėgtu, kai einama link santykių, link buvimo kartu, kažkokia intriga, o va 3 dalis kaip ir viskas aišku, tiesiog dialogai.

Apskritai gal rekomenduotumėt kokių romantinių dramų, kaip kad "Last Night", ne kartą čia jį minėjau, labai ji man įstrigęs dėl tų (ne)ištikimybės išbandymų biggrin.gif Na, žinoma, labai įstrigo La Cara oculta. Tai jei parekomenduotumėt kažką panašaus, būčiau dėkinga. Tų tupų romantinių komedijų jau nebesinori. Dar jų romantinės dramos - visai nieko, perdaug neapkraunančios.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 31, 09:27)

Oi,tai cia skonio ir nuotaikos reikalas mirksiukas.gif
Man labai patiko,ziurejau viena,niekas netrugde,tai emocijos liejosi laisvai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2014 01 31, 12:13)
Vakar peržiūrėjau visą trilogiją - Before sunrise (1995), Before Sunset (2004) ir "Before Midnight (2013)", labai patiko pirmos dvi dalys, tie dialogai, natūralios emocijos sužavėjo. Trečioji jau nebesužavėjo, moters vaidmuo toks isteriškas dėl menkniekių, ir turbūt dėl to, kad labiau mėgtu, kai einama link santykių, link buvimo kartu, kažkokia intriga, o va 3 dalis kaip ir viskas aišku, tiesiog dialogai.

Apskritai gal rekomenduotumėt kokių romantinių dramų, kaip kad "Last Night", ne kartą čia jį minėjau, labai ji man įstrigęs dėl tų (ne)ištikimybės išbandymų biggrin.gif Na, žinoma, labai įstrigo La Cara oculta. Tai jei parekomenduotumėt kažką panašaus, būčiau dėkinga. Tų tupų romantinių komedijų jau nebesinori. Dar jų romantinės dramos - visai nieko, perdaug neapkraunančios.

Galeciau pasiulyti ziureta pries keleta dienu ispanu irgi "Sleep tight" Gerai susiziures,pamatysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 01 31, 13:13)
Apskritai gal rekomenduotumėt kokių romantinių dramų, kaip kad "Last Night", ne kartą čia jį minėjau, labai ji man įstrigęs dėl tų (ne)ištikimybės išbandymų biggrin.gif Na, žinoma, labai įstrigo La Cara oculta. Tai jei parekomenduotumėt kažką panašaus, būčiau dėkinga.

Blue Valentine
Closer
Prag
The Painted Veil
Breaking and Entering
Match point
Little children
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 31 sausio 2014 - 11:31
QUOTE(LEEja @ 2014 01 31, 11:28)
Blue Valentine
Closer
Prag
The Painted Veil
Breaking and Entering
Match point
Little children

Match Point sudomino, jau siunčiuos biggrin.gif

Blue Valentine - pamenu, nedažiūrėjau iki galo, ar nuotaika ne ta buvo, kažkokia depresūha su žvilgsniais į niekur biggrin.gif
Closer - kai nuėjau į linkomaniją, supratau, kad jau mačiau biggrin.gif Matyt, ne kokį įspūdį palikęs, arba greičiau "jokį".
The Painted Veil - nebloga melodrama. Skaičiau knygą anglų kalba prieš daug metų - labai patiko.

Kiti eilėje biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 31, 11:18)
Galeciau pasiulyti ziureta pries keleta dienu ispanu irgi "Sleep tight" Gerai susiziures,pamatysit smile.gif

oi ne, kai pamačiau žanrą - siaubo trileris, jokiu būdu negaliu žiūrėt biggrin.gif Man ir Cara Oculta turėjo siaubo prieskonį, kol neparodė, kas ir kaip, visi tie vandes judėjimai man kėlė didžiulę baimę ir įtampą, o šitam turbūt visai numirčau biggrin.gif
Atsakyti
Kiek geru filmu,ir daug nematytu.Tik speju rasytis smile.gif

Pries keleta dienu paziurejau,Perfume: The Story of a Murderer,tokia atsilikusi jauciuos,kodel toki geri anksciau nepaziurejau.Per tv kelis kart bandziau ziureti bet pati pradzia tokia slyksti,kas kart isjungdavau.Geras filmas.Ypac pirma filmo dalys,kur Hoffman'as,patiko,atrodo,uzuodziau kvapus biggrin.gif Gerai susuktas,pabaiga gal kiek nuvyle,isivaizdavau kitokia,bet visumoj filmas patiko.Apie si ji galima pasakyti,kad sleikstulis bei malonumas viename. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 01 31, 13:10)

oi ne, kai pamačiau žanrą - siaubo trileris, jokiu būdu negaliu žiūrėt biggrin.gif Man ir Cara Oculta turėjo siaubo prieskonį, kol neparodė, kas ir kaip, visi tie vandes judėjimai man kėlė didžiulę baimę ir įtampą, o šitam turbūt visai numirčau biggrin.gif

As siaubo filmu neziuriu,nes ju labai bijau,bet kaip bebutu keista,emiau ziureti Sleep tight nepaziurejusi jo zanro, o kai paziurejau ir radau komentarus,kad jis siaubo filmas,tai nusijuokiau biggrin.gif Nei velnio jis ne siaubo,net nepanasu,gal vos vienoje vietoje pagasdins,bet tik tiek kiek La cara oculta su vandenuku mirksiukas.gif

O Blue Valentine tai man labai patiko,net trecia karta vakar norejau ziureti wub.gif
Atsakyti
nepamenu kuri, o gal kurios rekomendavo My Life Without Me, bet 4u.gif rekomenduoju ir as, labai jausmingas. Visa filma zavejausi pagrindine heroja, o pabaigoj ir apsiblioviau, kas retai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 01 31, 12:13)

Apskritai gal rekomenduotumėt kokių romantinių dramų, kaip kad "Last Night", ne kartą čia jį minėjau, labai ji man įstrigęs dėl tų (ne)ištikimybės išbandymų biggrin.gif

Elegy/2008
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 31, 11:28)
Match point

nu ir užrekomendavai tu čia man blink.gif tikrai visai nesitikėjau, kad antra filmo pusė taip pasisuks. Tiesą sakant, pradžioj maniau, kad jis nušovė senutę, norėdamas pagrobti jos turtus, kad galėtų pabėgt su Nola, kad būtų iš ko gyventi, bet paskui supratau, kad viskas buvo gerai apgalvota g.gif Šiaip tikrai patiko, nenuspėjamas.
Bet Myer'as su Scarlet seksualiai tobulai deranti pora, taip gražu žiūrėt buvo biggrin.gif
Atsakyti