oi, Galadriele, dažniau gi ateik

Rush aciu uz rekomendacija kazkam!Geras kinas.Gera kokteilio doze
Intriga,itampa,greitis,gera aktoriu vaidyba,paremta tikrais ivykiais,ir Kris'o akiu melinumas,viename

QUOTE(Amabel @ 2014 02 04, 10:24)
Manęs tame filme neįtikimo ta jo meilė savo antrininkui. Vis išlįsdavo nuolaidumas, patiklumas to antrininko atžvilgiu. Manau, jei šėtonas tai šėtonas, nereikėjo to pasaldinimo 

Taigi jis psichiškai nesveikas, kokia dar meilė pas jį. šiaip jam užgaida buvo, noras kontroliuoti. tame ir demonas, kad nenušovė to antrininko, kad labiau pakankintų, prisidengdamas žodžiu meilė.

QUOTE(klementyna @ 2014 02 04, 12:38)
Taigi jis psichiškai nesveikas, kokia dar meilė pas jį. šiaip jam užgaida buvo, noras kontroliuoti. tame ir demonas, kad nenušovė to antrininko, kad labiau pakankintų, prisidengdamas žodžiu meilė. 

Aš jau senokai žiūrėjau, tai nelabai pamenu tuos niuansus, tik prisimenu, kad žiūrint būtent tas užkliuvo

QUOTE(Amabel @ 2014 02 04, 11:58)
Aš jau senokai žiūrėjau, tai nelabai pamenu tuos niuansus, tik prisimenu, kad žiūrint būtent tas užkliuvo
, kad elgėsi su juo kitaip nei su visais 

jei filmas paremtas tikrais faktais, reiktų pasiieškoti info, jeigu iš tikro taip buvo, tai buvo. irgi senokai žiūrėjau, labai tiksliai nebepamenu visko.
Her (2013) - likau patenkinta, lūkesčius išpildė su kaupu (nes kaip ir kirbėjo mintis, kad gal nelabai patiks, bet pradėjus žiūrėt greit šios minties neliko). Taiklus savo tematika, subtilus, mėgstu aš tokius ,,paprastus", kuriems nereik jokių įmantrių efektų, kad įtrauktų. Pagirtina pagrindinio aktoriaus vaidyba, dialogai, gražus muzikinis takelis, apskritai, pats pastatymas žavus. Rekomenduoju.
dvi paskutines ziuretos mano dramos. Abi super ir tikrai paliekancios kazka po ziurejimo..zodziu abu filmai tikrai nera tusti:
Fruitvale station (2013, tikrais ivykiais paremtas filmas)
Lantana (2001, labai jautrus ir gyvenimiskas, apie meile, neistikimybe)
Fruitvale station (2013, tikrais ivykiais paremtas filmas)
Lantana (2001, labai jautrus ir gyvenimiskas, apie meile, neistikimybe)
QUOTE(Galadrielė @ 2014 02 03, 22:05)
Malonu, kad apie mane pagalvojai.

13 conversations about one thing (2001). Tas "one thing", pagrindinė filmo tema, yra laimė. Apie ją, jos buvimą, pasiekiamumą ir pasitenkinimą pasiekus kalba visi filmo veikėjai, kuriuos parodytos įvairios gyvenimo situacijos ir nutikimai verčia iš naujo permąstyti savo pažiūras. Gana paprastas, gyvenimiškas filmas, kalbų daug, bet jos nesudėtingos, suprantamos ir visai įdomios. Man patiko.
Lymelife (2008). Filmas apie dvi šalia gyvenančias šeimas, jų tarpusavio (tiek vaikų, tiek suaugusių) santykius irstant abiejoms santuokoms. Puikūs aktoriai ir tinkamas dramos/komedijos kiekis. Irgi patiko.
QUOTE(LEEja @ 2014 02 04, 11:30)
Kaip man smagu, kad manęs čia laukia

Netrukus vėl dingsiu gerai savaitėlei, o tada grįšiu su pačiais šviežiausiais įspūdžiais (jeigu netingėsiu ir rasiu laiko parašyti) iš... pasakysiu jau netrukus

QUOTE(katilina @ 2014 02 04, 22:28)
Malonu, kad apie mane pagalvojai.
Nesakau "ne" jokiam filmui su Michaelu Caine'u, tai pažiūrėsiu ir šitą. Tik nežinau kada, esu užsivertusi filmais, jau ir išsirinkti ką žiūrėti darosi vis sunkiau ir sunkiau.

Tu manęs gi niekad nepamiršti

The Counselor narkokartelinis trileris. Šitokie veidai, pavardės, stilingas, išraiškingais personažais, filosofiškas, bet ryšio su šiuo filmu neužmezgiau

Paskutinis matytas "7sielos". Labai patiko.. Aprasymas: Benas Tomas kadaise turėjo
svajonių gyvenimą, tačiau
nelaimingo atsitikimo metu,
kurio kaltininku tampa pats
Benas, žūsta jo žmona ir dar
šeši atsitiktiniai praeiviai. Jis
ima dėmesingiau stebėti
aplink jį verdantį gyvenimą ir
pastebi, jog visai šalia gyvena
daugybė žmonių, kurių
dienas kartina kur kas didesni
rūpesčiai nei sielvartas.
svajonių gyvenimą, tačiau
nelaimingo atsitikimo metu,
kurio kaltininku tampa pats
Benas, žūsta jo žmona ir dar
šeši atsitiktiniai praeiviai. Jis
ima dėmesingiau stebėti
aplink jį verdantį gyvenimą ir
pastebi, jog visai šalia gyvena
daugybė žmonių, kurių
dienas kartina kur kas didesni
rūpesčiai nei sielvartas.
QUOTE(mjforever @ 2014 02 04, 23:50)
The Counselor [/url] narkokartelinis trileris. Šitokie veidai, pavardės, stilingas, išraiškingais personažais, filosofiškas, bet ryšio su šiuo filmu neužmezgiau 

Jap, turėjo būti istorija su didelėm intrigom, bet nesigavo tokia