Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2014 01 02, 23:13)
Siaip ir as atradau.... Blyn o cia gera parde?

Scamadviser raso kad gera
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 00:26)
Sėdžiu ir jaučiu nerealiai skanų šleifą nuo Montale Roses Elixir  wub.gif  wub.gif  wub.gif

radau gal 15 kuriu reik ir 45 kuriu labai labai reik. Bet as kazkode netikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 02, 23:28)
radau gal 15 kuriu reik ir 45 kuriu labai labai reik. Bet as kazkode netikiu  g.gif

aš ir jau pasigailėjau, kad anksčiau miegot nenuėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 01 03, 00:26)
Scamadviser raso kad gera

sakai. Is kur tu ja atkasei. Ten gyvena kai kas nuo ko taščius ir niekur nėr... Vat pamačiau ir viskas man susivartė
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2014 01 02, 23:23)
Man tai kazkodel pasitaike, kad is aero virsus atitiko dydi t.y. koki perku LT, toks geras ir aero. O vat kelnes didintos. Tai jei treningines tai gal ir M tiktu.

Na as kazkaip nemegstu labai aptemtu,aisku per klubus ir liemeni gali buti aptemta,bet kur kojos norisi laisviau.Maikytes bandysiu dvieju dydziu imti,kad kita karta zinociau.
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2014 01 03, 00:32)
Na as kazkaip nemegstu labai aptemtu,aisku per klubus ir liemeni gali buti aptemta,bet kur kojos norisi laisviau.Maikytes bandysiu dvieju dydziu imti,kad kita karta zinociau.

Dar paskaitykit atsiliepimus prie prekes, ten daznai raso kaip atitinka dydziai.
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2014 01 02, 23:24)
O gal zinote ar maikes nedidintos? g.gif

Visaip yra, turiu ilgom rankovėm bliuzoną labai didintą M kaip L, ir atitinkančią maikę ilgom rankovėm M kaip M, striukytė lengva M man viską M ant LT nešiojančiai aptemptutė, va dabar tą gėlėtą nusiunčiau L, bet tai relaxed fit rašo, gali būt ir tikras L, vienžo nuo modelio priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2014 01 02, 23:20)
Labas vakaras,o sakykit aeropostale dydziai atitinka,prisidejau i krepsi maikiu sportavimui ir galvoju ar ne per dideles susikroviau g.gif  Cia visos kiek matau s,xs nesioja,bet gal kuri netycia zinote koki dydi kelniu imti su 107 per klubus? ax.gif

maikes didintpos man pasirode.. kaip tik vien aparduodu M dydzio, per krutine 91-92 cm tai M man plati labai smile.gif
Atsakyti
pasakykit kas nors, kad iš ten negalima užsakinėti, nes bijau, kad shopping bag'e vietoj prekėms gali nebelikt
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2014 01 02, 23:36)
Dar paskaitykit atsiliepimus prie prekes, ten daznai raso kaip atitinka dydziai.

Na matot skaityciau atsiliepimus jei mokeciau angliskai, doh.gif o dabar google kaip isvercia tai griuk is juoko. lotuliukas.gif Bet kokiu atveju aciu jums uz patarimus 4u.gif

QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 02, 23:36)
Visaip yra, turiu ilgom rankovėm bliuzoną labai didintą M kaip L, ir atitinkančią maikę ilgom rankovėm M kaip M, striukytė lengva M man viską M ant LT nešiojančiai aptemptutė, va dabar tą gėlėtą nusiunčiau L, bet tai relaxed fit rašo, gali būt ir tikras L, vienžo nuo modelio priklauso doh.gif

Siaip tai as tik sportavimui prisikroviau, tai jei ir bus per mazi,tai bus didesne paskata sportuoti ir svori mesti lotuliukas.gif Tik bijau, kad per dideli nebutu,nes svorio auginti tikrai nesiruosiu unsure.gif Aciu ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 00:48)
pasakykit kas nors, kad iš ten negalima užsakinėti, nes bijau, kad shopping bag'e vietoj prekėms gali nebelikt

galima galima, a to my poidiom zaidiom o vdrug nicego vkusnenkogo nenaidiotsa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 02, 23:51)
galima galima, a to my poidiom zaidiom o vdrug nicego vkusnenkogo nenaidiotsa  lotuliukas.gif

sad.gif doh.gif

kas ieškojo vyrui kvepalų tai ten rojų rojus wub.gif wub.gif
Atsakyti