Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 15:56)
Nu davai pasakojat man kame cinkas yra Hale Bob  g.gif Visos mirsta, o as kaip avis i naujus vartus ziuri i nieka nematau  blink.gif  lens.gif nu man cia kaip su Kriu  g.gif

raportuoju, baisiai smagus audinys, bent jau man.
tas kur silkas buna ju, tai toks megztas, graziai krentantis, nesiglamzo, zodziu ne tas klasikinis. Paskui spalvos, rastai, tikrai isskirtiniai ax.gif
JMD kai kviesi mane kafkes, galesiu koki rubeli HB prigriebt, kad paciupintum rolleyes.gif pas man ju nemazai, na kokios 4 suknes ir tiek pat bliuskiu...
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2014 01 03, 16:59)
raportuoju, baisiai smagus audinys, bent jau man.
tas kur silkas buna ju, tai toks megztas, graziai krentantis, nesiglamzo, zodziu ne tas klasikinis. Paskui spalvos, rastai, tikrai isskirtiniai ax.gif
JMD kai kviesi mane kafkes, galesiu koki rubeli HB prigriebt, kad paciupintum rolleyes.gif  pas man ju nemazai, na kokios 4 suknes ir tiek pat bliuskiu...

aha aha, tada jau galesi su bobkatu puse spintos man atvezt lotuliukas.gif kokiu gerybiu turi. As cia sedus ant RL kaip kokia atgyvena, akis uzsipylus tik RL nuorodom. O cia Kriu, HB, ir t.t. lotuliukas.gif isveskite mane i dienos sviesa lotuliukas.gif

vat kas man jose (HB suknese) nepatinka, tai butent tie rastai g.gif nu bet fig parishi, su mano tokiu kvailu skoniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 sausio 2014 - 16:03
skonio reikalas Hale Bob ;bet man šilkinės palaidinukės labai patinka wub.gif ir tas margumas man tinka wub.gif ale va tikėjausi po nestuke.gif tilpti į XS..a nė... per () vis tiek siaura sad.gif teks kelti į skyriuką išparduotuvės...labai daili palaidinukė wub.gif ir kaina gera per ideeli buvo..
Atsakyti
Kur GUESS? As labai wub.gif jų tases smile.gif
Atsakyti
kiek si ta tase gaunas su nuolaida ar cia jau kaina galutine -tunnelis neveuikia pas mane g.gif
http://www.pagewash....re-gbgr/12TH186
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 sausio 2014 - 16:05
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 17:56)
Nu davai pasakojat man kame cinkas yra Hale Bob  g.gif Visos mirsta, o as kaip avis i naujus vartus ziuri i nieka nematau  blink.gif  lens.gif nu man cia kaip su Kriu  g.gif

as irgi nesuprataukame tas cinkas, tada parsisiunciau dvi suknias ir vistiek nesuprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif va timpos geros wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 16:01)
aha aha, tada jau galesi su bobkatu puse spintos man atvezt  lotuliukas.gif kokiu gerybiu turi. As cia sedus ant RL kaip kokia atgyvena, akis uzsipylus tik RL nuorodom. O cia Kriu, HB, ir t.t.  lotuliukas.gif isveskite mane i dienos sviesa  lotuliukas.gif

nu man ir tas tavo RL puikiai sueina, bet kartais norisi spalvu tai HB pats tas wub.gif
nu va Naujakui sia turejau pasitaupius, tik nesakyk kad negrazi lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 03, 16:03)
Kur GUESS? As labai  wub.gif  jų tases  smile.gif

man anksčiau jų rankinės patiko, kokybė pusė velnio...o dabar kažkoks turginis dermantinas už didelius pinigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2014 01 03, 17:04)
nu man ir tas tavo RL puikiai sueina, bet kartais norisi spalvu tai HB pats tas wub.gif
nu va Naujakui sia turejau pasitaupius, tik nesakyk kad negrazi lotuliukas.gif

user posted image

schmoll.gif schmoll.gif ai, ka cia manes senos durnos klausot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 17:05)
man anksčiau jų rankinės patiko, kokybė pusė velnio...o dabar kažkoks turginis dermantinas už didelius pinigus  doh.gif

yra ir odiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 01 03, 17:04)
as irgi nesuprataukame tas cinkas, tada parsisiunciau dvi suknias ir vistiek nesuprantu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va timpos geros wub.gif  wub.gif

Evameda, kiek pas tau spintu (bando suskaiciuoti visas suknias lotuliukas.gif blush2.gif ). O dar 3 dukros doh.gif visom po spinta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 03, 16:36)

Visai nieko nerodo,tik pradini puslapi g.gif Arba nemoku ziuret unsure.gif

O tunnel bear dabar jau isijunge blink.gif Is ryto,kai reklamini laiska is TH gavau,niekaip nenorejo jis man veikt , tik sunervino lotuliukas.gif

Atsakyti