Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

aš tai laukiu mamkos tašės,Carters 12.12 apmokėtos cool.gif tai tikrai tikiuosi,kad ji buvo iki Naujų išsiųsta ax.gif bet kuriuo atveju nespirgu,nes neskubu smile.gif mama perspėta,kad per šventes viskas vėluos, tad laukiam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 03 sausio 2014 - 18:19
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 17:58)
nu ka as tuo klausimu pasakyt galiu - visi nori gyventi ir pirkdami skaistybes izadu neduoda ir krauju neprisiekia toc v toc uz tas kapeikas ir parduot ir neprivalo. Beje tos kurios cia bando apeliuot i sazine yra neteisios...

Gaudymas stebuklingom kainom yra didelis darbas, bent jau man neteikia malonuko sėdėjimas prie kompo ir ieškojimas ir vot kaip šiandien su taše gavos, skubėjau, drebančiom rankom siunčiau, o yahoo ššš sumalė ir Ingutė negavo doh.gif Tfu... nu ir nieko blogo nematau, kad po to kelias kapeikas už tą triūsą norisi gauti nepataikytiems dydžiams ir gautiems brokams kompensuoti. Aišku galima nerizikuot prašaut ir laukt kol mergytės parduos netikusius su visais išmatavimas, primierkom ir garantuota kokybe. O mes tai rizikuojam, ir turiu dabar pilną išparduotuvę doh.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 03, 18:09)
..
jurginukai ne  negavau laisko man rodo tik pries pora min suformuota  ne forward  .. ir dar ant seno laisko...
zodziu  dekit kita syk prie niko dar ir data    ar numeruokit nzn net  kad  nesegtu  ateina prie nupirkto ir apmoketo    virsaus dar vienas  uzsakymas

Nugis skaičiau miglotai ryte kaip mergytės vargsta su yahoo ir kaip tikra lietuvė pamaniau, kad man taip nebus ir še tau doh.gif , o dar norėjau šaukti temoj, kad nusiunčiau ar gavot, bet susilaikiau doh.gif Rašysiu datas visada nuo šiol, tikėsimės padės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 03, 19:05)
jeigu 22d apmoketa irgi nebus issiusta deze?

As 12.15 apmokejau wilsona. Skubino per 1d apmoket kad galetu issiust. Tikiuosi deze issiusta iki svenciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 03, 18:22)
Gaudymas stebuklingom kainom yra didelis darbas, bent jau man neteikia malonuko sėdėjimas prie kompo ir ieškojimas ir vot kaip šiandien su taše gavos, skubėjau, drebančiom rankom siunčiau, o yahoo ššš sumalė ir Ingutė negavo doh.gif Tfu... nu ir nieko blogo nematau, kad po to kelias kapeikas už tą triūsą norisi gauti nepataikytiems dydžiams ir gautiems brokams kompensuoti. Aišku galima nerizikuot prašaut ir laukt kol mergytės parduos netikusius su visais išmatavimas, primierkom ir garantuota kokybe. O mes tai rizikuojam, ir turiu dabar pilną išparduotuvę doh.gif

drinks_cheers.gif
žinoma, kad daug paprasčiau nusipirkti jau LT esančią prekę, nei reikia laiko gaišt ieškojimams nei ką. Bet kiek teko parduoti visada su minusu, svarbu, kad negulėtų be reikalo. vse, tyliu unsure.gif
Atsakyti
Vincuko batai gera kaina http://www.ruelala.com/event/89822#top
Tie melyni man wub.gif
Atsakyti
sventiniu laiku dezes visada eina gerokai leciau, tad as rami ir zinau kad gausiu jei ne sia tai kita savaite ir t.t. nedega nors neturiu ka rengtis bet net gavus zinau kad vis tiek neturesiu nes man negana vis laugh.gif

Pakuojames i kaima islekiam, iki pirmadienio
Grazaus savaitgalio!
Atsakyti
Apie ka ir sakay. Jau vien mokejus ir gavus pinigus bankai lupa po lita po du. O ir yra tikiu kur nei forume kabo nei seka nei stradalina anei laukia anei degina soliarka pasiimti prekiu. Ir kai uzdedi kelis litus az nuluzta nuo moralu. Tada man pikta. Bet ai...
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 03, 18:22)
Nugis skaičiau miglotai ryte kaip mergytės vargsta su yahoo ir kaip tikra lietuvė pamaniau, kad man taip nebus ir še tau doh.gif , o dar norėjau šaukti temoj, kad nusiunčiau ar gavot, bet susilaikiau doh.gif Rašysiu datas visada nuo šiol, tikėsimės padės mirksiukas.gif

mane ziauriai tas Yahoo uzknisa doh.gif anksciau gaudavai po viena laiska, o dabar visus sega per viena. O dar kieciausiai , kad norejau istrinti kazkada siusta Ingutei laiska su uzsakymu, tai issitryne ir laiskas, kur parasyta nupirkta doh.gif tai keliau atgal prie gautu.Kad zinociau, kaip pakeisti, pasikeisciau i senaji Yahoo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2014 01 03, 18:20)
as tik zinau kad sia sau tikrai M imciau
su 93cm krutine ir 100cm klubais

tai man gal S tiktu g.gif
Papildyta:
Mazai vilties turiu, bet ka gali zinot...Gal kuriai netiko XS dydis, reiktu S dydzio mirksiukas.gif turiu S, bet norisi pasimatuot XS, gal graziau gultu. Jeigu neatsiras norinciu keistis, devesiu pati, neparduosiu http://www.wilsonsle...mp;clickid=cart
Atsakyti
Ale kokia kaina to palciuko dabar ajna sau...
Atsakyti
Mergaitės, o būna, kad pirma Laureta išsiunčia prekę, o po to išsiunčia skaičiukus? Naujokėms.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 03, 18:25)
Vincuko batai gera kaina http://www.ruelala.com/event/89822#top
Tie melyni man  wub.gif

kaip dydziai ploja.gif
Atsakyti