QUOTE(Bluntė @ 2014 01 03, 19:55)
bet juk merginos niekas netrukdo sėdėti nuo ryto iki vakaro tuose puslapiuose kurių prekių norit ir gaudyt prekes

nereiks pykti ant tų,kas brangiau parduoda

praleidžiat visą laiką, gaudot , perkat,mokat,laukiat , važiuojat pasiimt

nu ir ramu
pvz man vieną dydį striukės atšaukė, o gausiu kitą..didelė tikimybė,kad teks parduodi ir pirkti pas tas,kurios turės kitą dydį ..ir teks mokėti brangiau tai aš turiu parduoti už tiek,kiek pirkau, o pirkti brangiau?
man tai atrodo paprasta- nu nepatinka kaina,kuria parduoda sm temose- neperki ir ramu
nesuprantu

kodel kliuna perpardavimai. ju jav apstu, vien per google.com ta pati preke is skirtingu parduotuviu kaina skirtinga
blunte, ne jums, aplamai, kodel reikia diskutuoti jei tarpininke perka net po 1 vnt bet ir daugiau vienam zmogui. Manes praso ir as perku. As nesidomiu ir man neidomu kodel ir kam.
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 03, 20:13)
O tikrai yra
Kam aktualu dešinėj pusėj viršuj yra toks ratukas, spaudžiam, tada-> Settings--> Viewing email-->Basic dešinėj apačioj nustatom ir turim seną yahoo
Bet tai man čia dar klausimas kaip gaunasi, gal pas Ingutę irgi tas naujas yahoo, nu nes man tai rodo gražų atskirą laišką dėl tašės kur siunčiau su laiku 2:27 ir po to gražiai, kad forwardinau 5:56, o Ingutė nemato. Vopščim tak, nuo šiol su datom užvadinsiu užsakymus ir bus viskas aiškumoj gražumoj. Tep Ingutė ir šaukė čia visoms, nepaklausiau, taip man ir reik
Bet tai kaip mūsų Laureta ten USoj susigaudo su visais mūsų laiškais, pardžių dėžėm, kas kur kam kada, lenkiu savo žilą galvą prieš ją
O žinot ką MB pareiškė

, sako atsisiųsk gerą paakių kremą, nes jau vištos kojos ten, sensti kliuška

Zašibis kaip užkėlė nuotrauką, aš jam tuoj vietoj kvepalų tručą parsiųsiu
Jūs mergiukai viską žinot, pareklamuokit kokius stebuklus paakiams naudojat
aciu, as pasikeiciau, kazkaip nepatinka man naujas yahoo.
nu vyras per riebiai pasake. Juk puosiamasi del saves, o ne del kitu.
QUOTE(Mirtyšė @ 2014 01 03, 20:33)
Jurginiuk, man irgi siandien el.pastas durniavo...
kabino visai naujai sukurtus laiskus prie senu uzsakymu, kol mergaites paprotino, kad uzsakymo antrasteje reikia kitaip rasyti, ne viska vienodai. ar data irasyti, kad nors kiek skirtusi. tadaviskas gerai bus

man tai geriau, kad vyras tiesiai man pasakytu, kad kazkas yra ne taip - ar mano isvaizdoje, ar elgesyje, nei svetimi uz nugaros pletkavotu. as vyru pasitikiu 100%, zinau, kad tikrai nesumeluos. ir negirs be reikalo, jei atrodau ar elgiuosi negerai. tikrai del to neisizeidziu, nors ir ne visada malonu buna
bet jei jau is jo isgirdau kazka savo adresu, vadinasi tikrai reikia keisti

galima gi viska subtiliai ir graziai pasakyti, kad neizeisti .
man jei vyras pasakytu kad plaukus baltai nusisviesint, [COLOR=yellow]vidurini pirsta pamatytu[COLOR=yellow]. vyras man nepatejas kaip man atrodyt

vot bjauri esu tuom klausimu