Užjaučiu ligoniukų mamas ir jų vaikus

O man šiandien džiugi diena

Todėl nesiruošiu gadintis nuotaikos,ir labai jūsų prašau to nedaryti-nebekomentuoti,nebeaptarinėti.Jei labai norisi ant manęs pavaryti-prašom į až.Ryte nesmagiai pasijutau po Gėlytės posto-tarsi būčiau priklausoma nuo mėnulio fazių

Kadangi visą dieną nebuvau prie kompo,situaciją paaiškinsiu dabar ir paskutinį kartą : lapkričio pradžioj susidūriau su problema gauti bandanų dukrų šokių kolektyvui.Padėti pasisiūlė mentas-rado jomis prekiaujantį tinklalapį,užsakė,gavo siuntas ir parašė,kad važiuoja į paštą išsiųsti man.Tai buvo apie mėnesio vidurys,dvi savaitės iki Šokio festivalio.Ant adatų sėdėjau ir aš,ir mano mergaitės,ir vadovė,ir,žinoma,visi ansamblio šokėjai.Į klausimus,kiek aš jai skolinga,į kokią sąskaitą pervesti pinigus,mentas vis atsakinėjo,kad neskubu,kai gausiu skaras,tada ir atsiskaitysim.Neturėjau pagrindo žmogum netikėti,bet darėsi vis neramiau,nes į klausimą,kada paštas žadėjo pristatyti siuntą buvo atsakyta,kad čia (JK) niekas niekad nesako,kada

Tada paprašiau siuntinio kodo,kad maršruto galėčiau paieškoti internete,bet atsakymo jokio.Nuvažiavau ir nupirkau.Ne tokias,kokių reikėjo,bet vis geriau negu nieko.Ir kantriai laukiau vėluojančio siuntinio,už kurį planavau sumokėti,o bandanas tiesiog padovanoti ansambliukui.Bet praėjo jau 2,5mėn ir...supratau?Taigi ne ji jauna ir patikli,o aš vyresnė ir kvailai patikli

Jei neplanavo siųsti,ar kas pasikeitė-galėjo tiesiog įspėti.Visi mes žmonės,visko nutinka...Bet šitaip pasielgti su vaikais...
Mano charakteris auksinis - todėl toks sunkus