Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nata* @ 2014 01 29, 06:09)
oi, prisimenu, ir tikrai mačiau, kaip kasdien mažėjo maisto produktų kiekis...

Cia kur? g.gif
As tai to nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 29, 09:42)
Cia kur? g.gif
As tai to nepastebejau.

Edinburge prieš tris metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2014 01 28, 20:57)
Mano viduriukas vakar treniruotej ranka susilauze sad.gif "poilsis" santaruose.... sportui teks gera menesiuka jei ne du palaukti....  unsure.gif
vargšiukas console.gif

Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 01 29, 08:37)
vajej. maniškis su riešo lūžiu jau 3 savaitės gipse. kitą savaitę turėtų nuimt, tada dar 4 savaites jokio sporto. stresas, nervai vaikinui, čempionatas vyksta, o jis ant suoliuko sad.gif

labas rytas  4u.gif  šią savaitę su mažiais namie. sergam visi, kas sunkiau, kas lengviau, bet duodam garo  cool.gif

užuojauta. manasi kaip ir sveikas, bet dar namų režimas. na o sesė prie komplekto. tai aš namie....
Atsakyti
sveikatos ligoniukams wink.gif pas mus puse mokyklos iskryto su ''antausio''virusu na ir aisku visi maniskiai,vienas jau isbertas ir juda pasveimo link,kiti paciam ikarsty....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 29, 12:19)
sveikatos ligoniukams wink.gif  pas mus puse mokyklos iskryto su ''antausio''virusu  na ir aisku visi maniskiai,vienas jau isbertas ir juda pasveimo link,kiti paciam ikarsty....

Koks čia virusas?
Atsakyti
praavil cia panasu i musu tridiene ,tik kad pradzioje parausta zandas ( kartais du) ir tada jau beria pilvuka ir taip toliau...tik kad tempa auksta.... sake darzeli vakar buvo tik 2 vaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 01 29, 07:37)
vajej. maniškis su riešo lūžiu jau 3 savaitės gipse. kitą savaitę turėtų nuimt, tada dar 4 savaites jokio sporto. stresas, nervai vaikinui, čempionatas vyksta, o jis ant suoliuko sad.gif

likimo friends.gif

mums ir panasiai gresia unsure.gif parveziau siandien jau is ligonines, tai bent namuose bus. vis unsure.gif spakainiau ir idomiau nei ligoninej 4u.gif

dekui uz buliuonus 4u.gif
Atsakyti
Užjaučiu ligoniukų mamas ir jų vaikus 4u.gif O man šiandien džiugi diena wub.gif Todėl nesiruošiu gadintis nuotaikos,ir labai jūsų prašau to nedaryti-nebekomentuoti,nebeaptarinėti.Jei labai norisi ant manęs pavaryti-prašom į až.Ryte nesmagiai pasijutau po Gėlytės posto-tarsi būčiau priklausoma nuo mėnulio fazių umn.gif Kadangi visą dieną nebuvau prie kompo,situaciją paaiškinsiu dabar ir paskutinį kartą : lapkričio pradžioj susidūriau su problema gauti bandanų dukrų šokių kolektyvui.Padėti pasisiūlė mentas-rado jomis prekiaujantį tinklalapį,užsakė,gavo siuntas ir parašė,kad važiuoja į paštą išsiųsti man.Tai buvo apie mėnesio vidurys,dvi savaitės iki Šokio festivalio.Ant adatų sėdėjau ir aš,ir mano mergaitės,ir vadovė,ir,žinoma,visi ansamblio šokėjai.Į klausimus,kiek aš jai skolinga,į kokią sąskaitą pervesti pinigus,mentas vis atsakinėjo,kad neskubu,kai gausiu skaras,tada ir atsiskaitysim.Neturėjau pagrindo žmogum netikėti,bet darėsi vis neramiau,nes į klausimą,kada paštas žadėjo pristatyti siuntą buvo atsakyta,kad čia (JK) niekas niekad nesako,kada g.gif Tada paprašiau siuntinio kodo,kad maršruto galėčiau paieškoti internete,bet atsakymo jokio.Nuvažiavau ir nupirkau.Ne tokias,kokių reikėjo,bet vis geriau negu nieko.Ir kantriai laukiau vėluojančio siuntinio,už kurį planavau sumokėti,o bandanas tiesiog padovanoti ansambliukui.Bet praėjo jau 2,5mėn ir...supratau?Taigi ne ji jauna ir patikli,o aš vyresnė ir kvailai patikli verysad.gif Jei neplanavo siųsti,ar kas pasikeitė-galėjo tiesiog įspėti.Visi mes žmonės,visko nutinka...Bet šitaip pasielgti su vaikais... doh.gif
Atsakyti
Germine 4u.gif

Nors prasei nekomentioti, bet kas tos bandanos? blush2.gif Cia mano spragoms pildyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2014 01 29, 18:53)
Nors prasei nekomentioti, bet kas tos bandanos?  blush2.gif  Cia mano spragoms pildyti  biggrin.gif

google yra umn.gif laugh.gif
Atsakyti
nu ir asei i googla ilindau biggrin.gif biggrin.gif

neisprususioms kaip as biggrin.gif

http://www.bandana.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 29 sausio 2014 - 21:22