Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sauramo @ 2014 01 31, 02:00)
Nemiegu, nemiegu. Arklio naujus metus su avižom švenčiu  4u.gif

O cia atceit siandie bigsmile.gif ?
Nu jeigu pas tave siandien, tai pas mane kazkaip tai lyg vakar buvo g.gif lotuliukas.gif . Nezinojau net rolleyes.gif .
Jau pavargau unsure.gif . Klaidas aisku pamatysiu jau tik ivertintam darbe unsure.gif .
O gal Sauramo sviezia galva nori permest akim ar viskas make sense ax.gif
Ten nedaug, 1 puslapis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 31 sausio 2014 - 07:04
QUOTE(gupija @ 2014 01 30, 21:26)
Kokybiškos? Ar žaidimėliai?

vyko normaliai pamokos,tik tiek kas nebuvo parase dienyne ka atlikti namuose biggrin.gif
siandien leidziu i mokykla,pas mus -14 unsure.gif
Atsakyti
Ziuriu daug pridiskutavo moteriskas kolektyvas bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
------

Neleidau dickei eit i mokykla.Maziukai eis i darzeli biggrin.gif Su taxu nuvesiu.. Atsisveikinam su geraja aukletoja,iseina i dekreta ax.gif
Papildyta:
Pas mane miegamam +15 biggrin.gif Manau langu kokybe sudina,sudeti pries 10m.,pats tas s.. buvo pradetas gamint bash.gif Pucia per tarpus juodai..Balkono duris apdangsciau pagalvem..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 31 sausio 2014 - 08:15
Nu tai laba ryta hi.gif
Atsiprintinau darba ir nu ka, einu tiesiai dusan ir kavos taisytis blink.gif
Daug kavos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 31, 07:01)
O cia atceit siandie bigsmile.gif ?
Nu jeigu pas tave siandien, tai pas mane kazkaip tai lyg vakar buvo g.gif  lotuliukas.gif . Nezinojau net rolleyes.gif .
Jau pavargau unsure.gif . Klaidas aisku pamatysiu jau tik ivertintam darbe  unsure.gif .
O gal Sauramo sviezia galva nori permest akim ar viskas make sense ax.gif
Ten nedaug, 1 puslapis.  lotuliukas.gif

Pas mane vis dar vakar tongue.gif

Galiu permest, tik dar ne šviežios akys ... einu arklius į tvartus varyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 01 31, 08:14)
Pas mane miegamam +15 biggrin.gif  Manau langu kokybe sudina,sudeti pries 10m.,pats tas s.. buvo pradetas gamint bash.gif Pucia per tarpus juodai..Balkono duris apdangsciau pagalvem..

pas mus 12-15 visuose namuose, langus naujus sudėjo prieš 2,5 metų. košia kiaurai per palanges, per tarpus tarp lango ir sienos. dėjo pusbrolis, manėm jau tikrai bus gerai. va ir pasitikėk giminėm. išmaudė kaip katukus, dabar vasarą renovacija langų laukia.

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Arden,nedekit giminaicio i suns dienas biggrin.gif Mano vyras pats dejo..nepasitikejo niekuom.. (jo profesija statybu smile.gif ) Ir ka,ir va..kosia irgi per visus sonus kiaurai.. Nesuprantam..apglaistyta is visu vidaus ir lauko..bet vistiek-kiaurai eina vejas.. Gal sulauksim namo renovacijos,manau sudetu tokius langus,kad nebepustu taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 01 31, 08:36)
Arden,nedekit giminaicio i suns dienas biggrin.gif Mano vyras pats dejo..nepasitikejo niekuom.. (jo profesija statybu smile.gif ) Ir ka,ir va..kosia irgi per visus sonus kiaurai.. Nesuprantam..apglaistyta is visu vidaus ir lauko..bet vistiek-kiaurai eina vejas.. Gal sulauksim namo renovacijos,manau sudetu tokius langus,kad nebepustu taip g.gif

dedu, nes žinom ką ne taip padarė. atsakingumo 0. pikta, kad pinigai dideli sumokėti ir turim šalt tikra ta žodžio prasme.

o jei pats dėjo ir traukia per visus galus, tai gal nėra toks jau super duper specas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 01 31, 08:29)
per tarpus tarp lango ir sienos. dėjo pusbrolis, manėm  jau tikrai bus gerai. va ir pasitikėk giminėm. išmaudė kaip katukus, dabar vasarą renovacija langų laukia.

ojej... deja daznai taip su giminem ir draugais pasitaiko..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2014 01 31, 08:46)
ojej... deja daznai taip su giminem ir draugais pasitaiko..... unsure.gif

bet aš kaip nujausdama tada vyrui sakiau, kad davai kviečiam kelias firmas, kad padarytų sąmatą ir pasirinksim, bet jis, nu baik, gi pusbrolis, padarys kaip reikia ir už gerą kainą. pikta, abydna iki negaliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 01 31, 08:48)
bet aš kaip nujausdama tada vyrui sakiau, kad davai kviečiam kelias firmas, kad padarytų sąmatą ir pasirinksim, bet jis, nu baik, gi pusbrolis, padarys kaip reikia ir už gerą kainą. pikta, abydna  iki negaliu sad.gif

dabar tai tik save kankini vis galvodama .. 4u.gif pamirsk...(zinau kaip sunku ta padaryti) tai tiesiog dar viena ismokta pamoka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 01 31, 10:39)
o jei pats dėjo ir traukia per visus galus, tai gal nėra toks jau super duper specas tongue.gif

Nu vat reiks issiaiskint ar tai jo klaida,tada jam kapiec box.gif biggrin.gif
Atsakyti