Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

BE ABEJONIU TIK SALDYTI! Cia jums nerealiai pasisektu jei liktu embrionu saldymui.
turbut neisivaizduojat kokia tai paguoda jei nepasisektu dabar pastoti,o gali gi buti ir taip,negali zinot. Turetumet arba antram bandymui arba antram leliukui 4u.gif

pinigai uzdirbami, o vat galimybes nebesugrazinsi. As uz tokia galimybe viska atiduociau
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif linkejimai is Turkijos 4u.gif
Aciu, mergaites, uz palaikyma. Taip, vizitas mums tik rytoj. Siandien susiradom klinika, apsiziurejom, aplankem Perpa ir siaip ne taip dasikasem iki Sultanahmed mecetes biggrin.gif sakau "siaip ne taip", nes musu saunioji navigacija nuvede mus i kazkokius tunelius, kur eismo jokio nera, vien auto.. Kopem i kalna ir atgal kokius 5 kartus, kol "daejo", kad reikia paklausti kazko smile.gif zodziu nusivarem nuo koju smile.gif meceteje grazu.. Wifi parke niekaip nepavyko paijungti schmoll.gif uztai privalgau svieziai keptu kastonu wub.gif
Ailima, nepergyvenk del kalbos, kad nemoki angliskai, zinok jie irgi nemoka biggrin.gif apklausau kokius 8 zmones, ir i klausima "do you speak English?" Iskart gauni atsakyma "Niau niau" biggrin.gif
Dar patarimas-pasiimti patogius batus, nes as po siandienos pasivaiksciojimu nebejauciu koju sad.gif nors galvojau, kad pasiemiau patogius...
Siek tiek keista, kad toks didelis miestas, o info anglu kalba labai mazai.. Viskas turkiskai.. Parduotuvese, viesose vietose, visur... Nesuprasi nei kur ilipti, nei kur islipti, nei kur vaziuot doh.gif reika matyt susirati intere pries tai, o mes taip isejom, galvoju gi susirasim, bus informacija surasyta kazkur... O gal kokia nuoroda turit su viesojo transporto schema ir stoteliu pavadinimais?

Pats BIG BOX viesbuts tikrai netoli klinikos, kambari gavom nebloga, toliau nuo gatves (tik man cia smirda kazkokiu pelesiu doh.gif ), irengta gaisi ir tvarkingai. Pusryciai skanus, bet pasirinkimas labai menkas smile.gif

Tiesa, atvaziavom labai gerai, tik isejus is oro uosto pamatem vaikinuka su didele lentute su mano pavarde, jis ir atveze iki pat viesbucio wub.gif

Dabar kas jau buvote, isduokit, kur tie skanieji kebabai ir sviezios sultys biggrin.gif

Maniakas, nerealu, 5 blastutes wub.gif mums embrionukai iki 3 duenos teisgyvendavo, tad jei mums toki rezultata wub.gif

Linkejimai didziausi visoms wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 gegužės 2014 - 16:48
Maniakas,o kodel nenorit saldyt? g.gif O5 blastutes jei bus iki rytojaus,tai tikrai na pavydetinai sauni situacija thumbup.gif As jusu vietoje tikrai saldyciau likusias blastutes. Net jei tuo metu netureciau tiek pinigeliu,bandyciau tartis ir pan.Nes neduok Dieve nepavyktu,juk zymiai viskas pigiau kainuos,o galimybe isliks tokia pat didele. Kitas dalykas, nera gerai ir tos stimuliacijos moters sveikatai. As jau nekalbu apie islaidas.
Nezinau,as pritariu Rositai K-viska atiduociau kad tureciau tokia galimybe. Vienas jau dalykas sekmes atveju,zinosit kad galit antram maziukui duoti sansu ir nereiktu sukti galvos del finansu,amziau,spermiju ar/ir kiausialasciu kokybes. Blogiausiu atveju,lengviau isgyventi visdelto neigiama atsakyma kai zinai jog yra dar galimybe pabandyt su saldytais.
As tik uz. 4u.gif
Atisele,kaip faina kad parasei suradus laika thumbup.gif Na,jo su nuotykiais ir as kazkaip irgi galvojau kad gal bus kokie angliski pavadinimai.Aciu kad pasakei, reiks zodziu vestis kompa ir pries einant labai issinagrinet,o navigacija reiskias pasitiket irgi negalima.Maniskis kaip tik sake,kad ims navigacija nes bus lengviau.
Del apavo, tai idomu kokius tu buvai pasiemusi,nes juk sakei kad patogius nusipirkai blush2.gif klausiu,nes pati paskutiniais metais nebegaliu nesiot aukstakulniu kojas iskart lauzia,suka peda-nors mano MB ir nepatenkintas del to.O ir siaip greiciau kazkaip nuo koju nusivarau nei pries 10 metu biggrin.gif
O as vepla,kazkaip man pasirode kad jums siandien tas susitikimas doh.gif Tai lauksiu ryt labai tavo ziniu ir sekmes jums thumbup.gif
O kaip oras Stambule? Beje,o kur jus pirkote ta Istanbul Card?
Atsakyti
Rositele, kur tie tavo isgirtieji Tulumba wub.gif
Atsakyti
va situo viesojo transporto zemelapiu naudojausi 4u.gif
cia pati centriuka iskirpau 4u.gif
user posted image

tulumbus galit rasti bet kurioje saldziuju skanestu kavinukeje, kur yra baklava ir pan., tik pasakykit tulumbai 4u.gif taciau mes pakeliui link Sultanahmedo einant Istiklalo gatves Galata tilto puseje pirkdavom, vienas diedukas ten stovi su tokia "lafkute" ir juos pardavineja-imetus foto buvau 4u.gif jei dar tiksliau, prie KARAKOY tramvuko stoteles 4u.gif beje, sitoje tilto puseje po desinei (jei eini nuo Istiklal) yra fainuoliskas zuvu turgus, sviezuteliu zuvu - vietoj galima ir zuvyciu lauko kavinukese paskanauti 4u.gif

kas del granatu, apelsinu ir kt. sv.sulciu, tai ju Istiklal gatvej belekiek sutiksi, dar prie Galata tilto is abieju galu irgi spaudzia 4u.gif ir siaip, beveik bet kurioje kavinukeje/uzeigeleje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 06 gegužės 2014 - 17:25
Sveiki,

Istanbulo kortele galima nusipirkti tam tikruose kioskeliuose. Kas keista paciam metro Istanbulo korteles nemaciau pirkti. Todel siulyciau pasidairyti aplink metro ar autobuso sustojimus buno tokie ala kioskeliai. mirksiukas.gif
Mums pasake, kad rytoj 10val reik buti klinikoj. Gal susitinkam pusryciu rytoj, mes apie 7:30? biggrin.gif
Atsakyti
Afrodite, labukas 4u.gif

Nusipirkau paprastus, be kulno batelius, kurie LT pasirode patogus, o nuejusi cia 15 km, grizau be koju.. Kita karta imciau kokius medziaginius sportbacius ar kaka ziauriai patogaus. Amzius aisku daro savo smile.gif nors as dar pakankamai jauna, bet jauciasi vistiek smile.gif tiesa sakant buvau apie save geresnes nuomones biggrin.gif

Istanbul card perkasi laikrasciu kioskeliuose prie stoteliu. Kaina 20 liru (papildyta buna uz 13). As autobuse norejau paduoti liras, vairuotojas man rodo kur braukt kortele doh.gif angliskai aisku nekalba biggrin.gif tai paveze jis mus uz dyka ir islipant parode Istanbul card, kuria iskart ir nusipirkom biggrin.gif

Oras nekoks, ryte lijo, po pietu islindo saulyte smile.gif didelis vejas, nors jis nera saltas. Zodziu striukiu beveik ir reikia smile.gif

Del navigacijos tai gal as naudotis nemokejau.. Bet pasirinkus pesciuju eisma ji mus nuvede ten, kur neimanoma eiti, greitkelis ir tvoreles vien doh.gif jei eit namu stogais, tai krypti rodo gera biggrin.gif roso sukt i kaire, o tau is abieju pusiu metro aukscio tvora doh.gif zodziu bet kokiu atveju reikia orientuotis butinai, o navigacija gali buti tik pagalba. Cia musu tokia patirtis, kitiems gal geriau sekasi su jom smile.gif as kita karta vska busiu susiradusi internete ir nebepasitikesiu taip aklai -galvojau, inovatyvus miestas, tikrai bus vien lentutes anglu k., tai ir susirasim biggrin.gif tai zinokit nei velnio biggrin.gif
Papildyta:
Maniakas, tai jus irgi BIG BOXe? Na, mes 07.30 is lovos neissirisim tikrai doh.gif bet jus gi dar po isodinimo busit? Tai manau tikrai susitiksim drinks_cheers.gif na, ryt 10 val laikysim uz jus kumscius thumbup.gif busim artimiausia jusu palaikymo komanda drinks_cheers.gif
Sekmes jums 4u.gif

P.S. O kada skrendat namo?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 06, 18:23)
tiesa sakant buvau galvojau, inovatyvus miestas, tikrai bus vien lentutes anglu k., tai ir susirasim biggrin.gif tai zinokit nei velnio  biggrin.gif

nu ne toks jau kaip Europos kuri sostine, bet jei lyginsi su kokiu Egiptu lotuliukas.gif
as vadovavausi zemelapiais bei tuo viesojo transporto zemelapiu - navigacija mane visad paveda doh.gif

na, manau praejus 15km ne vienam paskaustu kojytes biggrin.gif nieko, kai reiks pavaiksciot kasdien po tiek, tiesiog priprasi lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Rositele wub.gif tu kaip visada, SOS pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 05 06, 15:03)
Sveiki,

Mes jau irgi sedim viesbuti isvyti is savo nuomuoto buto  blush2.gif . Ka tik gavom laiska, kad rytoj didzioji diena. Siuo metu like 5 embrionai, viename buvo pastebeta augimo abnormality. Nezinau kaip cia lietuviskai. g.gif . Nezinom kaip daryti del embrionu saldymo...  unsure.gif Jei aisku butu ka saldyti.

Jetus, aš net apsiverkiau,kai sužinojau, kad nešaldys doh.gif labai labai norėjom, juk žymiai lengviau laukti rezultato,kai žinai,kad yra planas B, kad nereikės vėl visko iš naujo...tik nuskristi ir įsidėti, bet jau be stimuliacijų, punkcijų..visadq norėjau snaigučių,tik niekada jų neturėjom. Na, dabar tai negaila biggrin.gif , bet jei būtų nepasisekę..

Vėjas ten turbūt visada doh.gif ,kai karšta, tai visai gerai..visa kita jau Rosita parašė. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Laikom kumščius už Maniako šeimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

laukiam žinių iš Atisos 4u.gif

o man Yelena pasikonsultavusi su gydytojais atsakė,kad turiu pasidaryti gimdos nuotrauką,AMH ir kariotipą abiem su vyru ir galiu su visais protokolais ir tyrimais atvažiuoti pas juos.žiūriu rezus.lt akcijos nėra,darytis reiks sorpo,turiu ten nuolaidą
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 05 07, 08:21)
Laikom kumščius už Maniako šeimą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

laukiam žinių iš Atisos  4u.gif
o man Yelena pasikonsultavusi su gydytojais atsakė,kad turiu pasidaryti gimdos nuotrauką,AMH ir kariotipą abiem su vyru ir galiu su visais protokolais ir tyrimais atvažiuoti pas juos.žiūriu rezus.lt akcijos nėra,darytis reiks sorpo,turiu ten nuolaidą

drinks_cheers.gif

Ziuriu mes koja kojon apie tuos pacius tyrimus susirasinejam su klinika bigsmile.gif

As kaip tik vakar uzklausiau ar galiu atvaziuoti be siu tyrimu, nes jie uztrunka menesi laiko, tai atrase kad galiu ir kad tada pasidarysiu visus tyrimus pries planuojama IVF. g.gif Bet man ne Yelena atraso, o Hande. Kazin ar bus daug naudos is to musu susitikimo be siu tyrimu unsure.gif ?

As irgi labai laukiu ziniu is Atisos, idomu ka papasakojo, kiek laiko konsultacija uztruko, ka suplanavo? bigsmile.gif
Atsakyti