Sveikutes
Pirmiausiai noriu pasakyti didelis Aciu Kitty,kad atidare sia tema.Aciu Rositai ir kitai mergaitei,kurios neziurint i nieka irgi pasidalino savo patirtim.Saunu,kad yra suprantingu zmoniu ir neegoistisku

Sekmes jums visoms ir dar karta dekui
Del Turkijos Memorial emailo,tai as susirasinejau su Kubra tuo emailu kuri nurode Kitty cia.Paskui man Kubra parase kad iki gruodzio menesio jos nebus todel rasyti jai i asmenini iskylus kazkokiems neaiskumams.Dabar zadu vasari rasyti vel ir klausti ar niekas nepasikeite,ir as viska isejo sutarti su gydytojais,nes as zadu ten dar ir pas endokrinologa eiti.
As irgi geriu,tiksliau geriau Tibona ir tiroksina. Pas mane beda kad didelis ATPO o visi kiti rodiklai normos ribose,taciau Sidlauskas sake kad reikia numusti TTH iki 1 o buvo pas mane virs 2, pakelti FT3 ir FT4. Pradedant gert vaistus TTH krito ,o tie visi FT beveik nejudejo i virsu.Kai pasidariau man rodos gruodzio menesi vel tyrimus,jau TTH buvo 0.04.Savijauta mano prasta,pastoviai dabar prastai jauciuosi,galva skauda,jegu nulis,mieguistumas bet nemiegu ir sikart jau issireguliavo ciklas.Visad budavo 38-32 dienos,o si kart atejo 24c.d.
Esu uzsirasiusi pas turkus kovo 3 dienai,taciau lauksiu dabar vasario menesio mm ir tada ziuresiu,jei spesiu tai vyksiu nurodytai datai.Nes dabar nerizikuojame ir neperkam nei bilietu nei uzsakom buteli,kai tokie bajeriai prasidejo su ciklu.
Bet kuriuo atveju kai tik kazka suzinosiu butinai parasysiu ir as cia.Visom sekmes