Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 03 sausio 2014 - 20:00
Negi jau sejat? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
dar ne visos biggrin.gif Ketinu sėti nemažai, bet ne anksčiau kaip vasario mėnesio pabaigoje schmoll.gif Greičiau tas laikas ateitų, labai norisi nagus į žemę sukišti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2014 01 03, 22:08)
dar ne visos  biggrin.gif Ketinu sėti nemažai, bet ne anksčiau kaip vasario mėnesio pabaigoje  schmoll.gif Greičiau tas laikas ateitų, labai norisi nagus į žemę sukišti  biggrin.gif

sveikos smile.gif
pernai ir aš pirmą kartą pasisodinau surfinijas, bet pirkau jau gėles užaugusias ir persodinau į lovelį balkone. šiemet norėčiau taip pat pasisėt, bet nuo ko pradėt? g.gif blush2.gif išskyrus sėklas, ko dar reikia? ta prasme suprantu - žemių, indų.. b et kokių žemių, į ką jas sodint? vazonus ar lovelius? blush2.gif gal galit apšviest trumpai kaip tas daroma? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
http://lt.lt.allcons.../13334/petunija
Va čia galima pasiskaityti. O daugiau tai sekti temą, perskaityti senąją it tikrai daug ką sužinosi kas ir kaip.
Atsakyti
Kaip suformuoti tokius grazius burbulus. Pernai pirkau seklas elite ant pokelio rase 120cm. ilgis turetu buti. bet man tokio ilgio neuzaugo. skabiau skabiau as jas kad jos tankesnes butu bet pradejo leisti plonus stiebelius tokie galai reti pasidare. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 01 04, 14:28)
Kaip suformuoti tokius grazius burbulus. Pernai pirkau seklas elite ant pokelio rase 120cm. ilgis turetu buti. bet man tokio ilgio neuzaugo. skabiau skabiau as jas kad jos tankesnes butu bet pradejo leisti plonus stiebelius tokie galai reti pasidare. doh.gif

gal tinkamas tresimas ir gruntas joms itaka didele sudaro? Pas mane irgi nebuvo tokios ilgos kasos. Bet as ir nieko nedariau.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 01 04, 14:28)

Kiek žinau, tai jei koks tik nori augti į viršų iškart ir reiki jį nuskabyt. Kaip ten ištikrųjų gaunasi nežinau. esu tik vieną kartą bandžiusi auginti, bet iš pigios sėklos, nes ne pati pirkau. Tai nesigavo nieko. Šiais metais pati pirksiu, brangesnės sėklos kokios.
Atsakyti
pasikartosiu su savo klausimu, kadangi liko mano postas praeitoje temoje 4u.gif

QUOTE(bumsik @ 2014 01 03, 19:27)
nesu pirkusi daigelių, todėl pasidarė smalsu - ar iš pirktinių daigelių dailiau petunijos auga ar kaip suprasti, kad "rimtesniems" vazonam perkate daigelius?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2014 01 04, 15:23)
pasikartosiu su savo klausimu, kadangi liko mano postas praeitoje temoje  4u.gif

As vietos prasme neturiu sau kur uzsiauginti tiek, kad pirkti nebenoreciau. biggrin.gif
"Rimtesni" tai kur kompzicijos su kitom gelem. smile.gif

Apie svirima maciau kalbejot, tai tuos burbulus pacios formuoja Benary firmos petunijos, akyse dar dabar stovi sviesus violetiniai vienos nares vazonai su idealiais ziedu burbulais.

Mano atveju, as megeja geles trasom pamaitinti, bet perteklius ne i gera, tada patys stiebai medeja lyg ir tas svirimas jau irgi negrazus buna.

O siaip manau viskas "uzkoduota" pacioje sekloje, ar daigelyje.

Ai dar apie kompzicijas, kaip tik varciau Sodo spalvu zurnala, buvo aprasytos kompozicijos ir vaizdai, kaip tai atrodo su veisliu pavadinimais. Jei bus idomu galesiu perrasyti cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 04, 17:06)

tuos burbulus pacios formuoja Benary firmos petunijos, akyse dar dabar stovi sviesus violetiniai vienos nares vazonai su idealiais ziedu burbulais.

manau, kad tos pačios narės petunijos ir man akyse stovi lotuliukas.gif Pernai pamėginau Benary sėt, bet laaaaaabai vėlai, gal balandžio pabaigoj pasėjau, tai nieko gero neužaugo, šiemet sėsiu vasario mėn tais pačias, žiūrėsim kaip seksis.

Šiaip jau, kai 10 sėklų kainuoja 12 lt, o daigelius merginos sako, kad perka po 1 lt, tai koks tikslas gaišti laiką su sėklomis? Bet jei gyveni gilumoj gilumoj, tai kur gi daigelius pirksi, tenka savo sėti.
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2014 01 04, 17:06)
Šiaip jau, kai 10 sėklų kainuoja 12 lt, o daigelius merginos sako, kad perka po 1 lt, tai koks tikslas gaišti laiką su sėklomis? Bet jei gyveni gilumoj gilumoj, tai kur gi daigelius pirksi, tenka savo sėti.

Na man tai pavyzdžiui visai patinka sėti, auginti daigelius. Taip ir pavasaris greičiau ateina wink.gif
Atsakyti