Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 17, 07:31)
O kiek laiko jos taip? Man prigyja per savaite, kartais per 10 dienu. Dar naudoju miltelius "augink saknis" thumbup.gif

Kokia ketvirta diena įsodintos, bet šoniniai lapeliai nuvyto, o viduriukas kol kas dar ne. Gal dar turiu vilčių g.gif
O milteliais reiks pasidomėti, bent ateičiai.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 17, 08:36)
Kokia ketvirta diena įsodintos, bet šoniniai lapeliai nuvyto, o viduriukas kol kas dar ne.  Gal dar turiu vilčių  g.gif 
O milteliais reiks pasidomėti, bent ateičiai.

Oi, tai vilties tikrai yra thumbup.gif
Va kokie milteliai
http://www.emolus.lt...ugink_saknis_2g
Yra sooociai ir Senukuose, o tuos miltelius naudoju visiems augalams, kuriuos reikia paskatinti isisaknyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 17, 07:39)
Va kokie milteliai
Yra sooociai ir Senukuose, o tuos miltelius naudoju visiems augalams, kuriuos reikia paskatinti isisaknyti. drinks_cheers.gif

Tada thumbup.gif Apsišarvuosiu kantrybe ir lauksiu toliau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oj kiek visko jau cia ivyko, nuo vasario buvau ranka susilauzius, tik dabar galiu jau normaliai dirbti, bet vistiek sugebejau savo surfinijas pasisete vasrio 15d ir va kokios jos yra siai dienai smile.gif

user posted image

Is mano 24 seklu isdygo 17 ir kolkas visos sekmingai auga tfu tfu tfu
Atsakyti
Natab , nuostabu, labai gražios wub.gif
O mano petunijos tai doh.gif jei kas mane pamenat rašiau apie sėją savo, tai va, keikiau, kad Benary tik 3 iš 10 išdygo, db turiu tik 2, bet užtai kokie daigai thumbup.gif nėr ko lygint su kitom, pigesnėm....gyveni žmogus ir mokaisi, jau kitais metais į pigių pusę tikrai nežiūrėsiu blush2.gif
O kitos, kur svyrančios - normaliai, bet va tos žemaūgės - tragedija doh.gif šnd pikiuosiu, viršūnes gnybsiu, na gal dar išsišakos....
Vivita , aš savo Benary svyrančias dvi į vieną 60 cm susodinau, manau, bus pats tas mirksiukas.gif o tas žemaūges tai po kokias 4 tupdysiu, jei bus iš jų kas nors unsure.gif
Atsakyti
Benary man taip niekas ir neišdygo. Lucia elite vos trys išdygo. Tai čia svyrančios.
Patys gražiausi daigai Sekluvos, nesvyrantys.

Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 04 17, 08:58)
Natab , nuostabu, labai gražios wub.gif
O mano petunijos tai  doh.gif jei kas mane pamenat rašiau apie sėją savo, tai va, keikiau, kad Benary tik 3 iš 10 išdygo, db turiu tik 2, bet užtai kokie daigai  thumbup.gif nėr ko lygint su kitom, pigesnėm...

Aciukas, as visada perku geriau brangesnes bet patikimesnes man jos 4u.gif

QUOTE(k@mylye @ 2014 04 17, 09:02)
Benary man taip niekas ir neišdygo. Lucia elite vos trys išdygo. Tai čia svyrančios.

Man atrodo as jums ir pasiuliau kazkada sitas seklas, bet man is 24/17 sudygo, na 2 kazkaip sedama netycia sutryniau, tai gavos is 22/17 tai manau labai gerai sudygo ir auga
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 17, 10:02)

pas mane situacija panaši iš Lucia elitinių nei viena nesudygo, o benary raudonas pirkau, tai iš 10 sėklų, sudygo 5...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar esat kuri dariusi petunijų bokštą? Kokiu atstumu sukaišiot gėles, kad vaizdas būtų padorus? Bokštas gavosi 55cm aukščio be vazono ir 24cm skersmens

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 17, 07:39)
Va kokie milteliai

thumbup.gif
superiniai milteliai (isbandziau su sprigem - isisaknijo labai greitai), ir dabar dar juodojo serbento sakele pabandziau taip padaugint - panasu kad gyvens thumbup.gif

sekantis etapas - tujos smile.gif

QUOTE(Elizabeth** @ 2014 04 17, 12:33)
pas mane situacija panaši iš Lucia elitinių nei viena nesudygo, o benary raudonas pirkau, tai iš 10 sėklų, sudygo 5...

mano Lucia tik dvi sudygo, kurios po palaistymo atyvatoriumi numiro sad.gif

QUOTE(Lion @ 2014 04 19, 20:03)
Sveikos  4u.gif
Ar esat kuri dariusi petunijų bokštą? Kokiu atstumu sukaišiot gėles, kad vaizdas būtų padorus? Bokštas gavosi 55cm aukščio be vazono ir 24cm skersmens

user posted image

wau - lausim rezultato thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti