QUOTE(Olesta @ 2014 01 17, 03:12)
Klevo Maximoj žiūrėjai???

nesenai dar mačiau...parėjus namo, pasižiūrėsiu gal aš tebeturiu nepraėmus, nepamenu ar snaigučių ten buvo...
toj vienintelej musu kaime neziurejau

o kitur ner, reiks nulekt nes dabar kaip tik ir akcija dr.Oetker
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 17, 15:09)
* Aišku, nėra garantijų, kad jie ten realiai yra, nes čia tik duomenys iš kompiuterio.
o kas iena i ta rinkini ? ir kokia jo kaina buvo ?
As taip senai ieskau snaiguciu, bet maxsimoje nepastebejau
**Manau, kad dazai seni
* priesa kaledas uzmaciau dideles bonkutes perskirtos i 4 skyrius, buvo snaigutes, perliukai... - kitu nepamenu-man snaigutes aktualiausiai buvo. Kitas buteliukas buvo rozinis - sirdeles (tokios kaip buna kur tik sirdeles violetines ir rozines), roziniai perliukai...spalvotas cukrus lyg...
zodziu pries kaledas nenupirkau, ai sakau gal akcija bus o jei ka tai veliau... va ir veliau - NEBER

kaina... 14,99-16,99 o kiek g. neatmenu bet ne tas maziukas buteliukas, deja www jo nerandu
**man taip buna jei per daug krakmolo ir jis neisminkytas, arba skirtinga temperatura dazu ir mases (jei ji sildyta). manieji dazai nauji.
popsai

o tabiai TIKROVISKI laaabai
---
valgomukas
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 17, 22:59)
kartojuos

gal kuri žinot?
glazura padengiat ir leidziat apsingti, tada dedat savo papuosimus is masytes, jei jie ne stati gali buti ir ka tik padaryti, ta prasme jei reik kad laikytu forma tada jau dziovinkit bet jei guldysit pvz. snaiges... dziovinti nebutina. jei sokolas bus jau tiek sustinges kad papuosimai nelips patepkit juos glazuros likuciais ir prilipinsit. Pastilazas leidziasi nuo grietineles, slapios beze, bet ne nuo sokolado.