Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 28, 04:01)
o del dangcio, man tik dabar sove ideja, vistiek nieks to pastilazo nevalgys, ipac dangcio lotuliukas.gif  tai gal galima padaryti is storo kartono, nuo produktu dezes ? tvirtas gerai laikysis g.gif

smile.gif gal ir nieko ideja, aciu labai smile.gif

likta, labai grazus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
as kita savaite ruosiuosi daryti lagamina atviru dangciu. tai irgi sukau galva del to dangcio:kad laikytusi,kad nenuslystu,nesuluztu,neuzsidarytu...sugalvojau daryti taip:plona kardona apvyniosiu dovaniniu popierium(cia tam,kad nesuluztu),aptepsiu sviestiniu kremu,dengsiu mase ir ant batu dezes apvyniotos maistine plevele,formuosiu dangti.paliksiu dziuti kelioms dienoms.dar galvoju gale,ten kur bus sujungimas su paciu tortu,ibesti ir palikti dziuti dantu krapstukus,kad paskui galeciau dangti tiesiog ibesti i pati torta(cia tam,kad nenuslystu).ir be abejo dar paremti is vidaus dviem pagaliukais,kad neuzsidarytu smile.gif pakomentuokit,jei galvojat,kad neteisingai kas 4u.gif

o lasiakus as dariau taip:piesiau taip,kad butu panasu i raumenukus-ne istisai braukiau raudonai,o ploteliais palikdama po balta plona nelygia juostele tarp ju.ant virsaus skersai spalvinau viena kryptim raudonai,o kai isdziuvo dazai,paberus kakavos su sepeteliu tiesiog istepliojau patrindama. tikiuosi,kas nors suprato biggrin.gif

tortai labai visu grazus,bet man, kaip ir daugeliui kitu,patiko koldunai smile.gif
Atsakyti
[quote=Ulitka,2014 01 28, 11:14]
ne ne ... darau pati)
pagaliau daejo man kad kalbam apie tapacia mase biggrin.gif
aciu dabar ramia sirdim galesiu lipdyt bokalo sonus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nusprendziau daryt barbe ant torto smile.gif Mazdaug taip:
user posted image
Klausimas, jei apatinis tortas juodas miskas, o sijonas medutis su zele gabaliukais, ar man reikia po sijonu deti padekliuka? Ar neidubtu trtas, jei tiesiog sijona is kart deciau ant apatinio torto?
Atsakyti
Sveikos, o gal kas galite pasakyti kur Vilniuje galima nusipirkti konditerinių metalinių antgalių ir konditerinių maišelių?
Atsakyti
As vel su klausimu..Kuo geriau rasyti zodzius ant dengimo mases? Tusinuku maistiniu neturiu, o reikia keleta sakiniu uzrasyt. Ar sokoladas kazi tiktu? Negi dabar del keliu zodziu reiks aisinga trinti (man su juo sunkiai sekasi)..sad.gif
Kad neikyreciau nuolat su savo klausimais, atnesu viena tortuka, juodas miskas, 1,6kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 01 28, 08:56)
Torto puošimo idėja buvo ta,  kad vienišas juk tu esi tada, kai esi vienas tuščiuose namuose, o tada, kai linksmoje triušmingoje  kompanijoje, tu supranti,kad visi šie žmonės tau svetimi...
Labai patiko vienos mergaitės komentaras „Одиночество - потрясающее название! Даже холодок по спине!”

Grazus vienisas tortukas,
Puansetija iš arčiau tiesiog nuostabi, kaip tikra wub.gif thumbup.gif
o zmogus gali buti vienisas, ir net tada , kai salia gyvena artimieji sad.gif

QUOTE(okmantes @ 2014 01 28, 12:27)
o lasiakus as dariau taip:piesiau taip,kad butu panasu i raumenukus-ne istisai braukiau raudonai,o ploteliais palikdama po balta plona nelygia juostele tarp ju.ant virsaus skersai spalvinau viena kryptim raudonai,o kai isdziuvo dazai,paberus kakavos su sepeteliu tiesiog istepliojau patrindama. tikiuosi,kas nors suprato  biggrin.gif

tortai labai visu grazus,bet man, kaip ir daugeliui kitu,patiko koldunai  smile.gif

nesu dariusi lagamino su atidaryt dangciu, tai ir nepatarsiu

O , uz lasinuku patarima ACIU 4u.gif

QUOTE(kibirkstele* @ 2014 01 28, 14:51)
Sveikos, o gal kas galite pasakyti kur Vilniuje galima nusipirkti konditerinių metalinių antgalių ir konditerinių maišelių?

Sicilis, konarskio g., tastyfun verkiu g. ligtai, nes zadejo 15d. atsidaryti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasskee @ 2014 01 28, 15:23)

Nepatarsiu, nes nesu dariusi sad.gif o tortukas koks mazas pagal svori bigsmile.gif o kokios pas tave geles skaitosi ?
Atsakyti
as nekreipiu demesio kas pirmame aukste.del sventos ramybes visada 1a. dedu kokteilinius siaudelius-ramiau miegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 01 28, 08:56)
viliuosi, gražus tortukas
[

Ačiū 4u.gif
Jūsų tortukas taip pat labai gražus, puansetija kaip tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 28, 15:43)
Nepatarsiu, nes nesu dariusi sad.gif o tortukas koks mazas pagal svori bigsmile.gif o kokios pas tave geles skaitosi ?

Jo, maziukas cia, o gelytes cia "be pavadinimo" smile.gif
Atsakyti
Rasskee,viliuosi,Cola 777, ačiū už torto įvertinimą
Atsakyti
Labas rytas, noriu pakartoti savo klausimėlį, gal kuri galėtumėt man pasakykit, ar galima ant pastiliažo pilti želę, nes ketinu daryti ežerėlį? Būčiau labai dėkinga už jūsų patarimus.
Atsakyti