QUOTE(avieteleeee @ 2014 02 07, 10:31)
gal kokią nuorodą galit įmesti,kaip?

nes liko balto pastilažo,o gėlių darymui dar nesijaučiu pribrendus
issikerpat patinkanti trafareta pagal reikalinga dydi ir dedat ant mases, su peiliu apibraizot, issipjaunat, lenkiat perpus ir "dziaunat" ant sulenkto kad ir popieriaus "remelio" V formos. galit dar paraizyti ornamentus ar paspalvoti kai isdzius.
drugeliu trafaretai
Papildyta:
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 02 07, 17:50)
reikia ir man pagalbos gal galit kuri parasyt detalu saldainiu mases recepta tortams dengti ...na su proporcijom tiksliom...

papuosimu temoi neradau proporciju viskas is akies...arba neradau ...

as taip nemoku ....

tikuosi atsakysit kas...
antra zinute
http://www.supermama...howtopic=378104
Papildyta:
QUOTE(*Linele* @ 2014 02 07, 14:45)
O šlapios bezės kremas kol plakat ant garų būna gerai įšiles, ar vos šiltas? Nes kaip suprantu esmė būtent ir yra, kad jis sušyla plakamas.Bet man per tas 10 min spėja vos vos sušilti
ne esme kad susiltu, bet kad pakaites istirptu cukrus. Nebuna jis karstas, tiek ten teikaista, vos vos siltas.
Papildyta:
QUOTE(Juulijaa @ 2014 02 07, 14:05)
As beze krema darau taip :
cia kalbat apie beze, o ne apie slapia beze, mes kalbejom apie slapia.
Papildyta:
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2014 02 07, 11:14)
Sveikos merginos gal kuri turite nuoroda kaip reikia iškepti ir po to viską sutvarkyti bokalą alaus...ačiū
ziurint kokio skonio tortas ir kokio svorio reik padaryti.
darot 16 ar 18 cm torta dvigubo aukscio man gaunas +/- 18cm jei 16 diametro (jei kremas minkstas i apatini pertepimo sluoksni dekit daugiau jo nes pasislegs). Pernakt siulyciau palaikyti kad susistovetu. Tada apsilyginti, tepti sviestiniu, deti mase, statyti isdziovinta is anksto rankena, daryti putas is beziuko (slapio ar ne jums rinktis

)