Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Manau, Mupi turejo omeny pasirenkama krypti.
Atsakyti
O as vis renkuosi ir neissirenku achhh kokia sudetinga uzduotis doh.gif
Gal kazka galite pakomentuoti apie siuos du viesbucius ax.gif

RADISSON BLU RESORT 5 *

SUNRISE DIAMOND BEACH 5 *
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2014 01 30, 20:17)
Su vaiku ir nescia  unsure.gif na Jus tikra avantiuriste  doh.gif

O ko ten tokio baisaus aš galiu tikėtis?
Keliavau ne kartą neščia būdama ir su pirmu. Ir jam gimus nuo 5 mėnesių skraidėm. Tiesa, Egipte nebuvom.

Tai kokie pavojai ten tyko?
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2014 01 30, 19:36)

Del apsinuodijimu..as uzpernai krabu kai uzvalgiau ant groteliu keptu...tai zaraza ir namie dar savaite sirgau...tai pernai net nebevalgiau...o taip nutiko matyt,ju gerai neapdoroja...o ant tu groteliu...dar jei tik znyples valgyt tai gal dar...o as kaip vezi isgliaudziau...tai ojej kaip sirgau....

va va,analogiska situacija..... MB irgi visa ta kraba iskrapste...gerai,kad patingejau tada terliotis, ir valgiau kazka kita, jau sirgciau visas atostogas garantuotai su savo skrandzio jautrumu doh.gif

QUOTE(VaidaSa @ 2014 01 30, 19:48)
Oho, pagąsdinot čia su tom ligom ir apsinuodijimais. Mes skrendam su vaiku ir aš neščia. Tai dabar galvoju kokį lagaminą ir kokių vaistų prisikrauti smile.gif
Turbūt ne kartą apie tai kalbėjote. Bet gal žinote kur yra sukoncentruota tokia info ar galėtumėte čia nukopijuoti ką iš vaistų reikia būtinai pasiimti.

jus nesibaiminkit,bet turekit sau tai omenyje ir aiksu vaistus pasiimkit tuos,kuriuos galima vaikams ir nescioms. Rinkites aisku maista-garuose virta, troskinta, zalias darzoves,koses ivairias ir viskas bus OK 4u.gif
as imu daug vaistu visada,turiu tokia vaistinele-kosmetine,be jos niekur nekeliaujam. Nuo skausmo/temperaturos,nuo zarnyno ligu,nuo alergijos,nuo slogos,kosulio,zaizdai patept pagrindiniai.

QUOTE(*Kameja* @ 2014 01 30, 20:27)
Nu čia db? Aš su 2 vaikais ir nėščia  cool.gif  tai jau turiu namie tupėt???? Pirmą kart kai skridom į Egiptą su 7 mėn kūdikiu panašaus požiūrio sulaukiau lėktuve  doh.gif  matyt šiais laikais geresnės mamos yra tos kurios vaikui seneliam palieka ir pačios ramiai atostogauja, nei tos kurios ir vaikam pasaulį rodo  unsure.gif  doh.gif

biggrin.gif
mes kai pirma syki skridom su vaiku lektuvu i TR (7 men jam buvo), skrendant atgal viena moteriske ieskodama savo vietos lektuve drebtelejo,kad kaip galima temptis toki maza vaika i tokia kelione,nu doh.gif turbut visuomeneje visada atsiras kas pakomentuos su mazais vaikais atostogaujancius, o jei dar tuo metu besilaukiancios, tai isvis pravalas lotuliukas.gif aisku vyrams tai vienodai, cia moterys dazniausiai komentuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 01 30, 20:57)
aisku vyrams tai vienodai, cia moterys dazniausiai komentuoja lotuliukas.gif

Tai iš moteriškės ir mes gavom komentarų: kad su tokiu mažu ir į Afriką ir kai vaikas besibaigiant skrydžiui nubudo ir dairės tai jai iškilo klausimas, ko jis neverkia blink.gif žodžiu visaip blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2014 01 30, 21:41)
O as vis renkuosi ir neissirenku achhh kokia sudetinga uzduotis  doh.gif
Gal kazka galite pakomentuoti apie siuos du viesbucius  ax.gif

RADISSON BLU RESORT 5 *

SUNRISE DIAMOND BEACH 5 *

Radisson Blu buvom, viskas ten gerai, skanu, švaru, vaikų baseinas šildomas, tik baldai kambariuose pasirodė gerokai padėvėti.
Aš rinkčiausi Sunrise Diamont Beach 4u.gif
Atsakyti
nu vsio prakalbot apie vyrus ir as ant saviskio uzsiutau sedejau dvi dienas prie neto rinkausi sarm el seihe viesbuti dabar uzsimane jis i hurgada vaziuot trukt uz vadziu vel nuo pradziu nu tie vyrai blink.gif

Papildyta:
prasau pasiulykit man koki viesbuti kuris butu netoli hurgados centro, turetu savo papludimi, butu rifu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2014 01 30, 20:48)
Oho, pagąsdinot čia su tom ligom ir apsinuodijimais. Mes skrendam su vaiku ir aš neščia. Tai dabar galvoju kokį lagaminą ir kokių vaistų prisikrauti smile.gif
Turbūt ne kartą apie tai kalbėjote. Bet gal žinote kur yra sukoncentruota tokia info ar galėtumėte čia nukopijuoti ką iš vaistų reikia būtinai pasiimti.

Skridom ir kai zmona laukes,o su mazuoju tris kartus per pirmus du metus kol nemokamai biggrin.gif viskas puikiai,o del vaistu tai turint draudima viska ten gausit ir dar liks
Atsakyti
QUOTE(romas1976 @ 2014 01 30, 22:12)
del vaistu tai turint draudima viska ten gausit ir dar liks

Kokį draudimą imdavot?
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2014 01 30, 22:23)
nu vsio prakalbot apie vyrus ir as ant saviskio uzsiutau sedejau dvi dienas prie neto rinkausi sarm el seihe viesbuti dabar uzsimane jis i hurgada vaziuot trukt uz vadziu vel nuo pradziu nu tie vyrai  blink.gif

Papildyta:
prasau pasiulykit man koki viesbuti kuris butu netoli hurgados centro, turetu savo papludimi, butu rifu  4u.gif

Sunny days el palacio tikrai neblogas rifas kaip Hurgadoj ir centras netoli, Hilton long beach rifas geras bet reikia paplaukti centras toliau bet su ju taksi kainom lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmą kart mūsų panelė egipte irgi 7mėn buvo...tada kaip tyčia ir apsinuodijau tuo krabu....o mažoji nieko...nors ir vaisius jau valgė ir vištieną garuose virtą...aišku draudimas med išlaidoms būtinas, be to aš irgi, visokių vaistelių prisidedu, tik turėkit omeny, kad receptus reikia turėt nuskausminantiems ir kt...
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2014 01 30, 23:20)
Kokį draudimą imdavot?

Paprasta sveikatos BTA karta IF bet jis brangiau ir niekuo negeriau
Atsakyti