Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Mhh, apie braskes prakalbot, mes skrendam nuo vasario 16 dienos, ar galiu tiketis, kad jau bus? Gal net viesbutyj g.gif (Rixos Sharm el Sheike busim).
Ir man del to vandens nelabai aisku, kokios salotos zalios restorane juk vandentiekio vandeniu plautos ir vaisiai irgi, tai ka, ju nevalgyti?
Ledu ir desertu prigrasino vengti drauge, kodel?
Indai juk visi irgi plauti paprastu vandeniu, na, gal karstyj, tai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 02 12, 19:04)
Mhh, apie braskes prakalbot, mes skrendam nuo vasario 16 dienos, ar galiu tiketis, kad jau bus? Gal net viesbutyj g.gif  (Rixos Sharm el Sheike busim).
Ir man del to vandens nelabai aisku, kokios salotos zalios restorane juk vandentiekio vandeniu plautos ir vaisiai irgi, tai ka, ju nevalgyti?

Mes irgi skrendam vasario 16 tai lektuve susitiksim mes i sarma bet viesbutis sunrise diamond 4u.gif
Atsakyti
Sultis geriu kasdien... ir kaip negert kai tik ka isspaustos kainuoja 2 - 3 litus
braskes valgau,
ledus valgau,
vaisius plaunu vandeniu is krano
geriu pirktini vandeni

Per 2 savaites jokiu problemu, gaila, kad jau namo laikas.

Jus maziau skaitykit tu gasdinimu, nes kaip sako "mirsit ne nuo radiacijos, o nuo informacijos "

Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 02 12, 17:37)
Sultis geriu kasdien... ir kaip negert kai tik ka isspaustos kainuoja 2 - 3 litus
braskes valgau,
ledus valgau,
vaisius plaunu vandeniu  is krano
geriu pirktini vandeni

Per 2 savaites jokiu problemu, gaila, kad jau namo laikas.

Jus maziau skaitykit tu gasdinimu, nes kaip sako  "mirsit ne nuo radiacijos, o nuo informacijos "

lotuliukas.gif thumbup.gif

Jums pasiseke su sulciu kainom, kaskodel mums visad buna 3 doleriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2014 02 12, 19:24)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Jums pasiseke su sulciu kainom, kaskodel mums visad buna 3 doleriai  g.gif

Sulciu kainos miestte, viesbuciuose tikriausiai brangiau. Siandien uz didele stikline apelsinu ir agavos mokejau 10:EGP ( 1 USD = 7 EGP ) Nuplove prie mano akiu ir isspaude.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 12 vasario 2014 - 22:44
QUOTE(aukselisr @ 2014 02 12, 17:34)
Mes irgi skrendam vasario 16 tai lektuve susitiksim mes i sarma bet viesbutis sunrise diamond  4u.gif

Susimojuosim- su mazyliu būsiu ir dviem paaugliais, už mane didesniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 02 12, 17:04)
Mhh, apie braskes prakalbot, mes skrendam nuo vasario 16 dienos, ar galiu tiketis, kad jau bus? Gal net viesbutyj g.gif  (Rixos Sharm el Sheike busim).

Braskiu dar bus,derlius sunoksta ~ gruodzio pabaigoje ,ir baigiamas rinkti ~ vasario gale.
Taip viskas plaunama vandentiekio vandeniu,Sharme naudojamas isdruskintas juros vandenduo,tik maisto gamybai jis pereina dar per papildomus filtruojancius agregatus.
Kadangi drauge Jus prigrasino nevalgyti ledu ir desertu,tai ji ir turetu atsakyti kodel to negalima daryti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 02 12, 18:04)

Važiavom pernai kovo 9 į Sharm el Sheiką, ROYAL ALBATROS MODERNA 5*, tai kiekvieną rytą gėrėm šviežiai spaustas sultis (nemokamai) buvo berods 3 ledų barai, vaikai aplink juos tik ir sukdavosi, pirkom braškes thumbup.gif dar kažkokius vaisius blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 02 12, 22:39)
Siandien uz didele stikline apelsinu ir agavos mokejau 10:EGP ( 1 USD = 7 EGP ) Nuplove prie mano akiu ir isspaude.

blink.gif Tai cia kaip suprasti?Jums i apelsinu sultis ipyle agavos sirupo ar agavos sulciu is buteliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 02 13, 10:19)
blink.gif Tai cia kaip suprasti?Jums i apelsinu sultis ipyle agavos sirupo ar agavos sulciu is buteliuko? g.gif

Tai vietoj agavos vaisiu turejo, manau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 13, 10:21)
Tai vietoj agavos vaisiu turejo, manau.

Tai ,kad agavos vaisiu neturi,tik lapai ir serdis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 02 13, 10:27)
Tai ,kad agavos vaisiu neturi,tik lapai ir serdis. unsure.gif

As apie tokius pagalvojau. ax.gif
Atsakyti