QUOTE(simba3 @ 2014 02 20, 15:59)
O tai i Egipta skrendant galima mineralinio pasiimt i rankini bagaza? 0,5 ltr ar daugiau?
Negalima nei puses litro ,nei daugiau....
 Visi skysciai,tik po 100 mililitru.

Nu būna jie lėtapėdžiai, kažko laiku neatneša, į kažką operatyviai nesureaguoja. Bet aš atostogaudama paprastai niekur neskubu. Nu jeigu jau visai nesulaukiu, tarkim paprašyto šaukštelio, tai šakute cukrų išsimaišau
 Nu būna jie lėtapėdžiai, kažko laiku neatneša, į kažką operatyviai nesureaguoja. Bet aš atostogaudama paprastai niekur neskubu. Nu jeigu jau visai nesulaukiu, tarkim paprašyto šaukštelio, tai šakute cukrų išsimaišau   Jeigu kažko registratūtoj prašau, tai man nesudėtinga dar porą kartų nueiti ir priminti. Svarbiausia, kaip pats nusiteikęs būni. Visada jiems šypsausi, gražiai prašau, o ne reikalauju ir problemų kaip ir nebūna. O dar tie doleriukai pastiprina draugystę
 Jeigu kažko registratūtoj prašau, tai man nesudėtinga dar porą kartų nueiti ir priminti. Svarbiausia, kaip pats nusiteikęs būni. Visada jiems šypsausi, gražiai prašau, o ne reikalauju ir problemų kaip ir nebūna. O dar tie doleriukai pastiprina draugystę  
 Visus kartus grįžau iš ten patenkinta. Nu nepatiko paskutinį kartą maistas, bet nematau dėl to problemos. Svajojau pailsėt ir pailsėjau. Nemanau, kad ten įmanoma badauti. Gi ryžių tai visada yra
 Visus kartus grįžau iš ten patenkinta. Nu nepatiko paskutinį kartą maistas, bet nematau dėl to problemos. Svajojau pailsėt ir pailsėjau. Nemanau, kad ten įmanoma badauti. Gi ryžių tai visada yra  

Aš vyksiu 4 - ą kartą, žinau, ko tikėtis ir ko ne, jau niekas nenustebins
  Aš vyksiu 4 - ą kartą, žinau, ko tikėtis ir ko ne, jau niekas nenustebins  Labiau buvau šokiruota, kai pernai Turkijoj patekom į vokiečiams skirtą 5* viešbutį, tai personalas iš vis į mus nereagavo - patys visur apsitarnaudavom, o prie baro mus pastebėdavo tik, kai nebelikdavo neivieno vokiečio
  Labiau buvau šokiruota, kai pernai Turkijoj patekom į vokiečiams skirtą 5* viešbutį, tai personalas iš vis į mus nereagavo - patys visur apsitarnaudavom, o prie baro mus pastebėdavo tik, kai nebelikdavo neivieno vokiečio