Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 284

Leslie, aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 01 07, 22:52)
Merginos kokiia kaina tos priemones nagu odelems??? 4u.gif

25 $ + koduka turim - 10 % 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 07, 22:09)
25 $  + koduka turim - 10 %  4u.gif

o hautelooke ar modnique po kiek jie buvo? jei gerai pamenu apie 20usd ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 07, 23:10)
o hautelooke ar modnique po kiek jie buvo? jei gerai pamenu apie 20usd ar ne?  g.gif

modnique buvo po 20 $ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 07 sausio 2014 - 22:14
QUOTE(Leslie @ 2014 01 07, 22:05)
Labas vakaras  4u.gif
24.50$
Doir Apricot
nereali priemone tikrai, man irgi buvo didziulis atradimas, svaigau cia temoje atsimenu  biggrin.gif
as jau naudoju turbut koki pusmeti, bet dar puses nesunaudojau, tai kaip ir Norika sake, labai skalsiai naudojasi, nors indukas amzuliukas  wub.gif
Dydziu didesni pagal viska, jei dzinsai 34 tai dirzas 36 ir t.t.  4u.gif

Aciu drinks_cheers.gif o tai ka jis gero daro tom odelem?minkstina? Mano sausokos , daznai reik manikiura daryt, pas kai kurias isvis neauga ir karpyt nereik doh.gif o as kankinuos pastoviai
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 01 07, 22:14)
Aciu drinks_cheers.gif o tai ka jis gero daro tom odelem?minkstina?  Mano sausokos , daznai reik manikiura daryt, pas kai kurias isvis neauga ir karpyt nereik doh.gif o as kankinuos pastoviai

As irgi kankinausi pastoviai, man po manikiuro pora dienu ir vel sausos odeles ir atrodo, kad serpetoja, bet su siuo kremuku tfu tfu tfu nebera tos problemos.
is vakaro pastepus, ryte naguciai grazus, kaip ka tik po manikiuro, nei odeles serpetoja, nieko schmoll.gif nors siaip pas mane ziema ypatingai prasta situacija budavo. Na cia man asmeniskai tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
O dar i Dior'u tema paklausiu. Gal kuri naudojate Dior lip balm ta issukama, kuris naturalia lupu spalva isryskina? Ar patinka, ar gerai drekina lupas?
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2014 01 07, 22:18)
As irgi kankinausi pastoviai, man po manikiuro pora dienu ir vel sausos odeles ir atrodo, kad serpetoja, bet su siuo kremuku tfu tfu tfu nebera tos problemos.
is vakaro pastepus, ryte naguciai grazus, kaip ka tik po manikiuro, nei odeles serpetoja, nieko  schmoll.gif  nors siaip pas mane ziema ypatingai prasta situacija budavo. Na cia man asmeniskai tai tikrai  thumbup.gif

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti

Mergaites, dirzai matuojami iki sagties - tik odine dalis? nes radom modnique fainu dirzu, tik parasyti ismatavimai - 125 cm g.gif
Atsakyti

Labai laukiam
paskutine nuolaidos diena
www.jcrew.com
-40% final sale
user posted image

Atsakyti
Tiffany, kai pirkau Macys ta piguji TH dirza, kazkas patare imti dviem dydziais didesni. Maniskis dzinsus nesioja 36, dirza emiau 40, tai tip top tiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 08, 00:25)
Tiffany, kai pirkau Macys ta piguji TH dirza, kazkas patare imti dviem dydziais didesni. Maniskis dzinsus nesioja 36, dirza emiau 40, tai tip top tiko.  4u.gif

aciu uz patarima drinks_cheers.gif
Atsakyti