Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių namelis.

Sky17, patys didžiausi sveikinimai susitikus su stebukliuku wub.gif wub.gif wub.gif

Virusiukai kraštietėms nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sky, sveikinu su suneliu ! wub.gif dar vardo neturi? gal tada burtus traukit biggrin.gif.Šiauliuos gimdei?

Mona, sveika!Oj laukiam tavo snaigiuku!

Kaip kitos, Gumbine,Polijana, meskute?
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 01 22, 15:01)
Sveikos 4u.gif , mes jau pabirom 19 diena wub.gif

sky - kaip nerealiai!!! sveikinuuu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 01 22, 18:10)
Sky, sveikinu su suneliu ! wub.gif dar vardo neturi? gal tada burtus traukit biggrin.gif.Šiauliuos gimdei?

Mona, sveika!Oj laukiam tavo snaigiuku!

Kaip kitos, Gumbine,Polijana, meskute?

Aš jau dedu tašką visiems planavimams. Aišku apsaugų jokių nebus (nes nėra prasmės). ax.gif
Man buvo užduotas klausimas ar vaikai yra "bilietas" į sėkmingą, geresnį, tobulą gyvenimą? Iš pradžių atsakiau TAIP. Kažkurioje šalyje JAV ar UK buvo atlikta ta apklausa ir ten didžioji dalis atsakė NE, galvoju oi kokie žmonės.... po to mąsčiau mąsčiau ir supratau, kad jie teisūs. Kad tai nėra tai dėl ko mes tapsime laimingesni. Gyvenime reikia stengtis nugyventi taip, kad visi aplinkiniai džiaugtusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 01 23, 11:57)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 01 23, 10:57)
Aš jau dedu tašką visiems planavimams. Aišku apsaugų jokių nebus (nes nėra prasmės).  ax.gif
Man buvo užduotas klausimas ar vaikai yra "bilietas" į sėkmingą, geresnį, tobulą gyvenimą? Iš pradžių atsakiau TAIP. Kažkurioje šalyje JAV ar UK buvo atlikta ta apklausa ir ten didžioji dalis atsakė NE, galvoju oi kokie žmonės.... po to mąsčiau mąsčiau ir supratau, kad jie teisūs. Kad tai nėra tai dėl ko mes tapsime laimingesni. Gyvenime reikia stengtis nugyventi taip, kad visi aplinkiniai džiaugtusi  4u.gif

Pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 01 23, 10:57)
Gyvenime reikia stengtis nugyventi taip, kad visi aplinkiniai džiaugtusi  4u.gif

ne tik aplinkiniai, bet ir patys džiaugtumėtės... aš vadovaujuosi tokia mintim: "niekada nedaryk (sakyk) kitam to, ko nenorėtum,kad tau darytų (sakytų)" ax.gif
Atsakyti
Aciu, mielosios, uz sveikinimus 4u.gif Vyruka Orestu pavadinome. Nuosirdziai linkiu ir jums anksciau ar veliau patirti motinystes dziaugsmus ir zinoma vargus wub.gif
MonCheri Gimdziau Siauliuose, turejau superine akusere, bet apie kita personala to pasakyti negaliu, teko su visokiais chamais susidurti ir ne viena asara nubraukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2014 01 26, 18:02)
Aciu, mielosios, uz sveikinimus 4u.gif  Vyruka Orestu pavadinome. Nuosirdziai linkiu ir jums anksciau ar veliau patirti motinystes dziaugsmus ir zinoma vargus wub.gif
MonCheri Gimdziau Siauliuose, turejau superine akusere, bet apie kita personala to pasakyti negaliu, teko su visokiais chamais susidurti ir ne viena asara nubraukti doh.gif

sky sveikinimai sulaukus savo mazojo wub.gif wub.gif wub.gif aukit sveiki ir stiprus ! ramiu nakteliu ir daug saldaus pienelio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip sekasi planuotojoms? Atrodo, kad Šiauliuose visos su manimi nebeplanuoja leliukų biggrin.gif
Atsakyti
as as kartu wub.gif

Gumbine, ka jus siuo metu planuojate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2014 02 05, 20:21)
Sveikos mergaitės, kaip sekasi planuotojoms? Atrodo, kad Šiauliuose visos su manimi  nebeplanuoja leliukų  biggrin.gif

Gumbine gal pradejai eiti i Pilateso treniruotes? g.gif
Atsakyti