Virusiukai kraštietėms
Sky17, patys didžiausi sveikinimai susitikus su stebukliuku
Virusiukai kraštietėms
Virusiukai kraštietėms
Sky, sveikinu su suneliu !
dar vardo neturi? gal tada burtus traukit
.Šiauliuos gimdei?
Mona, sveika!Oj laukiam tavo snaigiuku!
Kaip kitos, Gumbine,Polijana, meskute?
QUOTE(sky17 @ 2014 01 22, 15:01)
sky - kaip nerealiai!!! sveikinuuu!
QUOTE(MonCheri @ 2014 01 22, 18:10)
Sky, sveikinu su suneliu !
dar vardo neturi? gal tada burtus traukit
.Šiauliuos gimdei?
Aš jau dedu tašką visiems planavimams. Aišku apsaugų jokių nebus (nes nėra prasmės).
Man buvo užduotas klausimas ar vaikai yra "bilietas" į sėkmingą, geresnį, tobulą gyvenimą? Iš pradžių atsakiau TAIP. Kažkurioje šalyje JAV ar UK buvo atlikta ta apklausa ir ten didžioji dalis atsakė NE, galvoju oi kokie žmonės.... po to mąsčiau mąsčiau ir supratau, kad jie teisūs. Kad tai nėra tai dėl ko mes tapsime laimingesni. Gyvenime reikia stengtis nugyventi taip, kad visi aplinkiniai džiaugtusi
QUOTE(Gumbine @ 2014 01 23, 10:57)
Aš jau dedu tašką visiems planavimams. Aišku apsaugų jokių nebus (nes nėra prasmės).
Man buvo užduotas klausimas ar vaikai yra "bilietas" į sėkmingą, geresnį, tobulą gyvenimą? Iš pradžių atsakiau TAIP. Kažkurioje šalyje JAV ar UK buvo atlikta ta apklausa ir ten didžioji dalis atsakė NE, galvoju oi kokie žmonės.... po to mąsčiau mąsčiau ir supratau, kad jie teisūs. Kad tai nėra tai dėl ko mes tapsime laimingesni. Gyvenime reikia stengtis nugyventi taip, kad visi aplinkiniai džiaugtusi
Pagarba
QUOTE(Gumbine @ 2014 01 23, 10:57)
ne tik aplinkiniai, bet ir patys džiaugtumėtės... aš vadovaujuosi tokia mintim: "niekada nedaryk (sakyk) kitam to, ko nenorėtum,kad tau darytų (sakytų)"
Aciu, mielosios, uz sveikinimus
Vyruka Orestu pavadinome. Nuosirdziai linkiu ir jums anksciau ar veliau patirti motinystes dziaugsmus ir zinoma vargus
MonCheri Gimdziau Siauliuose, turejau superine akusere, bet apie kita personala to pasakyti negaliu, teko su visokiais chamais susidurti ir ne viena asara nubraukti
MonCheri Gimdziau Siauliuose, turejau superine akusere, bet apie kita personala to pasakyti negaliu, teko su visokiais chamais susidurti ir ne viena asara nubraukti
QUOTE(sky17 @ 2014 01 26, 18:02)
Aciu, mielosios, uz sveikinimus
Vyruka Orestu pavadinome. Nuosirdziai linkiu ir jums anksciau ar veliau patirti motinystes dziaugsmus ir zinoma vargus
sky sveikinimai sulaukus savo mazojo
Sveikos mergaitės, kaip sekasi planuotojoms? Atrodo, kad Šiauliuose visos su manimi nebeplanuoja leliukų
as as kartu
Gumbine, ka jus siuo metu planuojate?
Gumbine, ka jus siuo metu planuojate?
QUOTE(Gumbine @ 2014 02 05, 20:21)
Sveikos mergaitės, kaip sekasi planuotojoms? Atrodo, kad Šiauliuose visos su manimi nebeplanuoja leliukų 
Gumbine gal pradejai eiti i Pilateso treniruotes?