Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 208 tema

QUOTE(liaudija @ 2014 01 07, 11:31)
Be abejo galima rasti ir priešingos informacijos.

Tik nemėtykit pomidorais, kad medikai nepripažįsta natūralaus gydymo ir tt, nes medikai su kuriais konsultavausi turi didelę patirtį ir daug ką bando gydyti žoliniais preaparatais.

PS viena iš tų medikių Pau D Arco savo sūnui pradėjo duoti tik nuo 16 m. susirgus.

Neprieštarausiu, visko gali būti, vienas medikas vieną rekomenduoja, kitas kitą. Mano gydytoja domisi homeopatija, jei nėra būtinybės antibų neišrašinėja. Viena pažįstama pas homeopatę buvo su vaiku, tai kaip tik Pau D Arcą rekomendavo kaip imunitetą stiprinantį ax.gif . Bet nesiginčysiu, nesu medikė, tik pasitikiu savo gydytoja ax.gif .
Atsakyti
Gal kas galėtų nupirkti is H&M UK ar vokietijos DE? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 07 sausio 2014 - 10:56
QUOTE(Linulee @ 2014 01 07, 11:47)
Gal kas galėtų nupirkti is H&M UK ar vokietijos DE? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Žinoma, galėtų! Tarpininkai.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2014 01 07, 11:58)

noretusi su mazesniu % antkainiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2014 01 07, 12:00)
noretusi su mazesniu % antkainiu  ax.gif

Atiprašau už ironiją, bet norėtųsi, kad dažniau skaitytumėte temą ar bent pirmą jos psl. Apie HM kalbėta n kartų
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2014 01 07, 12:03)
Atiprašau už ironiją, bet norėtųsi, kad dažniau skaitytumėte temą ar bent pirmą jos psl. Apie HM kalbėta n kartų

Negaliu visų temų perskaityti nuo pradžios bigsmile.gif
Skaitau pagal galimybes, darbo su interneto naršymu nederinu. Trumpam užbėgau pasiteirauti. Jei jūs neperkat, tai nereikėjo ir į žinutę atsakynėti, kam ta ironija... Nes žinau,kad yra moteriškių, kurios perka su 10% per giminių/pažįstamų adresus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 01 06, 12:26)
uzsakinesiu is MANGO.COM
Siuntimas nuo 199lt nemokamas, gal kas noretu prisijungti? parduotuvese jau mazai kas like, o internetineje parduotuveje dar yra geriu  bigsmile.gif
Vilnius.

Mergaites, prisijunkit prie Mango uzsakymo, siuo metu truksta tik 8.40 LT iki nemokamo siuntimo !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2014 01 07, 11:08)
Pirkau flašą iš ebay (Kinijos) rugsėjo pab. Negavau, pražiopsojau terminą disputui iškelti, susitaikiau su nuostoliais ir pamiršau. Ir vakar gavau bigsmile.gif . Ant voko išsiuntimo spaudo data 2013-10-02, kažkur klaidžiojo 3 mėn.

Kaip flesiuko kokybe?
Nes mano visiskas sh...neatitinka aprasytu parametru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2014 01 07, 11:58)

del HM verta ir procentus sumoket. As tokiu groziu papirkau vaikams vasara. Neatsilaikiau ir vel neseniai nupirkau, Is sale skyriaus.
Atsakyti
Klausimukas, kurį jau uždaviau javari temoj, bet gal čia bus greičiau - jau ne kartą buvo kalbėta apie mažiausią javari kainos garantiją, kuri galioja, jei jie patys nupigina prekę, o tu pirkai iš jų brangiau. Neatkreipiau dėmesio, kad parašyta 2 sav JAVARI temoj, aš užsisakiau gruodzio 21 d., gavau šiandien, nubėgau pacekavinti į puslapį, ir pamačiau, kad vietoj 65 eur kainuoja daba 40 eur doh.gif doh.gif doh.gif nu siaubas kaip abydna. Bandžiau žiūrėti, kokį ten mygtuką spausti dėl mažesnės kainos, bet pagal instrukcijas net nerodo man to mygtuko, gal kai praeina 2 sav nuo užsakymo, jis automatikšia pasinaikina?
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 07, 11:36)
Klausimukas, kurį jau uždaviau javari temoj, bet gal čia bus greičiau - jau ne kartą buvo kalbėta apie mažiausią javari kainos garantiją, kuri galioja, jei jie patys nupigina prekę, o tu pirkai iš jų brangiau. Neatkreipiau dėmesio, kad parašyta 2 sav JAVARI temoj, aš užsisakiau gruodzio 21 d., gavau šiandien, nubėgau pacekavinti į puslapį, ir pamačiau, kad vietoj 65 eur kainuoja daba 40 eur  doh.gif  doh.gif  doh.gif nu siaubas kaip abydna. Bandžiau žiūrėti, kokį ten mygtuką spausti dėl mažesnės kainos, bet pagal instrukcijas net nerodo man to mygtuko, gal kai praeina 2 sav nuo užsakymo, jis automatikšia pasinaikina?

Tikrai, taip
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2014 01 07, 11:11)
Negaliu visų temų perskaityti nuo pradžios  bigsmile.gif
Skaitau pagal galimybes, darbo su interneto naršymu nederinu. Trumpam užbėgau pasiteirauti. Jei jūs neperkat, tai nereikėjo ir į žinutę atsakynėti, kam ta ironija... Nes žinau,kad yra moteriškių, kurios perka su 10% per giminių/pažįstamų adresus. rolleyes.gif

Perka, tik paskui is tu moterieliu pinigu nei prekiu perkanciosios neatgauna doh.gif
Lyg praeitoj temoj apie viena is ju buvo rasoma g.gif

Tai gal jau geriau susimoket 15 % ir per normalia tarpininke pirkti g.gif
Atsakyti