QUOTE(#Mia# @ 2014 01 16, 13:24)
Kokia rūšį geriausia laikymui - kad išlauktų vasario, nelabai dideli (nervuoja kai prapjaunu ir reikia į šaldytuvą dėti) ir nesukietėtų?
Žiūrint kam auginate moliūgus. Lengva lupti
Hokkaido įvairių rūšių,
matukes pasiūlytus
Butternut ir visas jo atmainas,
Small Sugar,
Buttercup (jo odelė yra minkšta, tik kad pats minkštimas kietas),
Muscade de Provence ir kitas muskatines veisles. Lunga gerai lupasi, bet pats moliūgas didelis, jei sultims- tai tiks ir su odele. Jei moliūgus kepate- nesukite galvos dėl odelių- labai lengva atskirti iškeptą minkštimą nuo jų
Beje, visų moliūgų (net
Marinos,
Galeux d' Eysines ir
Black Futsu) odelę lupu neužmušamu daržovių skustuku (ir kokoso drožles juo darau), tokiu: