Merginos, padekit atskirinkt vertas demesio cukinijas. Noriu prienamu bent vieno krumo cukiniju, ieskau tokio garantuoto varijanto, kad derlingas butu.
Gal kas auginot Franchi seklos, cukiniju veisle ALBERELLO DI SARZANA
Horno firmos , cukinijos BOLOGNESE
S&G firmos, cukinijos hibridas RAVEN H
Tokias radau MokiVezi
QUOTE(matuke @ 2014 02 08, 14:59)
Merginos, padekit atskirinkt vertas demesio cukinijas. Noriu prienamu bent vieno krumo cukiniju, ieskau tokio garantuoto varijanto, kad derlingas butu.
Gal kas auginot Franchi seklos, cukiniju veisle ALBERELLO DI SARZANA
Horno firmos , cukinijos BOLOGNESE
S&G firmos, cukinijos hibridas RAVEN H
Tokias radau MokiVezi
Gal kas auginot Franchi seklos, cukiniju veisle ALBERELLO DI SARZANA
Horno firmos , cukinijos BOLOGNESE
S&G firmos, cukinijos hibridas RAVEN H
Tokias radau MokiVezi
Romanesco. Kaip lapas, taip vaisius. Visą vasarą. Geras skonis. Labai. Jaunose galima rasti riešuto skonio, jei labai nori.

QUOTE(amba41 @ 2014 02 08, 17:25)
Romanesco. Kaip lapas, taip vaisius. Visą vasarą. Geras skonis. Labai. Jaunose galima rasti riešuto skonio, jei labai nori.
. Skyniau 15-20 cm ilgio.

Tai kad neradau Romanesc'u.
Bet panarsiusi radau idomu puslapi su italiskim cukiniju rusim, bandysiu as Bolonese cukinijas
http://www.subaeunic..._squash_it.html
QUOTE(matuke @ 2014 02 08, 17:44)
Tai kad neradau Romanesc'u.
Bet panarsiusi radau idomu puslapi su italiskim cukiniju rusim, bandysiu as Bolonese cukinijas
http://www.subaeunic..._squash_it.html
Bet panarsiusi radau idomu puslapi su italiskim cukiniju rusim, bandysiu as Bolonese cukinijas
http://www.subaeunic..._squash_it.html
Di Nicca yra ZS pirkti, as pirkau. Gal dar sitoj temoj jas gyre kaip l. derlingas.
Striatto di Italia as pernai auginau, patiko, retai skyniau , tai negaliu pasakyt del derlingumo, apskabe kazkas.
QUOTE(matuke @ 2014 02 08, 16:44)
Tai kad neradau Romanesc'u.
Bet panarsiusi radau idomu puslapi su italiskim cukiniju rusim, bandysiu as Bolonese cukinijas
http://www.subaeunic..._squash_it.html
Bet panarsiusi radau idomu puslapi su italiskim cukiniju rusim, bandysiu as Bolonese cukinijas
http://www.subaeunic..._squash_it.html
Įdėsiu siūsdama melionus 3-4 sėklas. Pabandymui, kad nemeluoju

QUOTE(matuke @ 2014 02 08, 15:59)
Merginos, padekit atskirinkt vertas demesio cukinijas. Noriu prienamu bent vieno krumo cukiniju, ieskau tokio garantuoto varijanto, kad derlingas butu.
QUOTE(yerena @ 2014 02 05, 18:10)
Erfurto sėklos turi (realiose parduotuvėse), Kalvarijų turguj mačiau (2.78 Lt)
Jei ne vilnietė- ieškokite savo mieste čia
Jei ne vilnietė- ieškokite savo mieste čia
Dar yra laiko, jei bus daromas užsakymas iš ebay- mūsų visų mėgiamas pardavėjas visas šias veisles turi.
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 08, 19:19)
Striatto di Italia as pernai auginau, patiko, retai skyniau , tai negaliu pasakyt del derlingumo, apskabe kazkas.
Striato d'Italia irgi auginu- dryžuotos, lygiu paviršiumi. Jos irgi labai derlingos: lapas-cukinija. Labai ilgai brandina sėklas, net jei ir surenkami krokodilai, odelė minkšta (nelupu), minkštimas kietas, traškus, sėklų vos užuomazgos, sultingos cukinijos. Bet atsižvelgiant į skonines savybes ant mūsų stalo karaliauja Romanesco.
QUOTE(amba41 @ 2014 02 08, 19:33)
Im blessed

Tai is SIOS lenteles jau trys veisles su puikiom rekomendacijom, jau apsisprendziau ka isbandysiu

šeštadienį Panevėžio turguj dar turėjo Blondy sėklų su pasibaigusiu galiojimu ( po stalu
), kaip juos auginti, iš aprašymo supratau, kad reikia šiltnamyje ir palikti būtent pagrindinį stiebą ne kaip kitoms veislėms. Patarkite


http://moreveg.co.uk...q...6aid=SQUCB
Gal kuri situos bandet? Ketinu uzsisakinet, gal kas nori koperuotis?
Gal kuri situos bandet? Ketinu uzsisakinet, gal kas nori koperuotis?
QUOTE(cezi @ 2014 02 09, 21:51)
Gal kuri situos bandet? Ketinu uzsisakinet, gal kas nori koperuotis?
QUOTE(matuke @ 2014 01 05, 15:31)
Delicata - geriausias skonines savybes įgauna 2-3sav nuo nurinkimo. Suvartoti rekomenduojama per 3men.
Moliūgai virtuvėje
Šviežiam vartojimui- visi acornai (nu gal išskyrus baltąji- thelma sanders, nes skoniu ir konsistencija primena saldintą bulvę), delicata, butternut'ai, sweet meat, sweet mama, crown prince ir pan.
Moliūgai virtuvėje
Šviežiam vartojimui- visi acornai (nu gal išskyrus baltąji- thelma sanders, nes skoniu ir konsistencija primena saldintą bulvę), delicata, butternut'ai, sweet meat, sweet mama, crown prince ir pan.
Nepatingėkite perskaityti pirmos žinutės

O dėl pirkimo iš to puslapio- brangu kaip už tris sėklas

Man labiausiai iš visų augintų moliūgų nepatiko Delicata. Daugiau neauginsiu...

QUOTE(yerena @ 2014 02 09, 22:16)
Nepatingėkite perskaityti pirmos žinutės 
O dėl pirkimo iš to puslapio- brangu kaip už tris sėklas

O dėl pirkimo iš to puslapio- brangu kaip už tris sėklas

ne aprašymo klausiau, skonio

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 09, 22:26)
Ačiū, gražūs labai, bet gal tada apseisiu