Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(BigBang @ 2014 01 05, 17:53)
Ačiū Jurgin@ už naujus namus.
Merginos ar esat naudojusios ar bandžiusios lakus BlueSky? Ir beje kuom gel polish skiriasi nuo shelac? smile.gif

buesky yra neoriginalus cnd. bandziau ir dar uzsisakiau.
QUOTE(Soni @ 2014 01 06, 17:30)
Mergaitės- kokią spalvą HG imti, noriu ant pranūziško  viršaus užtepti, kad tokie blizgučiai būtų.Ačiū, kas patars  4u.gif

bluesky lakuojasi ir laikosi puikiai, prancuzui yra daug variantu, bet i sita spalva gal panadi butu ibd naturaly beauty.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 07, 22:29)
Panos neatsaket del hg pavasario kolekcijos kada ir kur bus galima pirkt?

Nu lietuvoje tai tikriausiai nebent vasaros gale lotuliukas.gif o kokiam ebejuje tai gal neuzilgio,nes raso laukiama sausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 07, 23:56)
Nu lietuvoje tai tikriausiai nebent vasaros gale lotuliukas.gif o kokiam ebejuje tai gal neuzilgio,nes raso laukiama sausi 4u.gif

thumbup.gif kai uzmatysi sauk noresiu poros spalvu biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ar verta tureti ti kietojo gelio, tarkim nusilauziau viena ar du nagus ir ka? tipsas? strukturinis man linksta. ka ju darot jei mirk atsikelk reikia prainginti naga?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 07, 22:57)
thumbup.gif  kai uzmatysi sauk noresiu poros spalvu  biggrin.gif

Butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=andorinha,2014 01 07, 15:46]

[quote=andorinha,2014 01 07, 19:38]
pries si prancuza porai valandu buvau nusilakavusi Queen of Hearts. Ziuriu, kad negaliu su ryskiai nulakuotais nagais, kliuna i akis ir nervina.
Ir kaip tycia siand atvyko dvi raudonos Shellac: Wildfire ir Hollywood, teks naudoti raudonam pranciskui, nes spalvos genialios ir puikiai pigmentuotos.

O as atvirksciai, su pasteliniais blankiais ir visokiais kitais nematomais jauciuosi kaip be nagu, prisipirkus, bet nulakuoju po karta tik gavus, o toliau taip ir stovi smile.gif Laukia savo eiles, gal kada pamilsiu...
Ant mano nagu dabar wildfire wub.gif Nu tobuliausias raudonas atspalvis is visu matytu ir turetu wub.gif Tobulesnio nebuna smile.gif Jau savaite vaikstau, ir dar nenusibodo, itariu lakuosiu ir sekanti karta ja biggrin.gif Ko pas mane nera buve dar...
Spalva puikiai lakuojas, dvieju sluoksniu sociai nei bega nei traukias...
Kotai as linkstu link shellaco labiau... Nors kolekcija jais tik pradejau pildyt, bet is penkiu spalvu ne viena nenuvyle.
HG nervuoja mane, be 3 sluoksniu ne su viena spalva ne is vietos doh.gif

French'as puikus 4u.gif

[quote=Murka*,2014 01 07, 19:40]
Noriu svelniai rozinio lako, tik neissirenku tarp HG PINK SMOOTHIE ir PN 6,8

[/quote]

PN neturiu, bet nuo pink smothie bek kuo toliau, bjauriai lakuojas, dryzuojas, 3 sluoksniai dar pobaisiai...
Man is svelniu roziniu shellac cake pop atspalvis graziausias

user posted image

Drauge turi, nesiskunde, as nebandziau, reiks parsinest kada ir isbandyt smile.gif

Nepagyriau lilget naguciu - nu tobulai grazu, ypac inner vixen wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2014 01 07, 14:57)
Sakykit, iš patirties, ar pavyksta štampuoti naudojant paprastus lakus? Jei taip, tai kokius naudojat?  ax.gif

As karta bandziau , pilna pas mane paprastu laku (kurie keli metai nenaudojami ir itariu jau nebebus naudojami pradejus geliniu lakuotis) Tai as nutariau su jais ir stampais kazkada pazaist... Issitraukiau visus seniausius, truputeli bepradedancius kietet, aisku visus "dry in 60 sec" ir isbandziau. Ir zinokit nieko, man su visais beveik spaudesi (ir pakieteje OPI ir China glaze ir paprasti rimmel greit dziustantys) aisku ziuret geriau pigmentuotos spalvos reikia, gal paveikslelis ne toks ryskus kaip su konadu, bet gaunasi... Geriausiai kai didelis kontrastas tarp lako spalvos ir stampavimo lako. As sitas must have juoda, balta, auksine, raudona turiu, o daugiau manau ir su senaisiais parastais issiversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2014 01 07, 23:00)
merginos, ar verta tureti ti kietojo gelio, tarkim nusilauziau viena ar du nagus ir ka? tipsas? strukturinis man linksta. ka ju darot jei mirk atsikelk reikia prainginti naga?

Mano paskutineje nuotraukoje didziojo pirsto nagas priaugintas, nes buvo iki gyvuonies luzes. Pirma karta bandziau biggrin.gif , neesu patenkinta, bet ir nera taip blogai, FB dar ne tokio grozio prisiziurejau biggrin.gif
Sunkiausia buvo formele pritaikyti, kad "tip top sedetu".
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 08, 01:50)

kaip tik sita Shellac pardavinesiu biggrin.gif Reikia 2-3 sluoksniu, kad padengtu, bet man spalva neprilipo. Perleisciau, bet gaila, kad toli esu, o ir ideti nebera kam, kad atveztu...
Pritariu del wildfire, spalva jega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 08 sausio 2014 - 08:47
QUOTE(Kristalė* @ 2014 01 07, 21:52)
ausintuvas reikalingas kai dirbi su geliu, nes daznai kaista gelis Uv lempoje, o dirbant su ilgalaikiui geliniu laku, jis nereikalingas  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 07, 21:40)
Noriu svelniai rozinio lako, tik neissirenku tarp HG PINK SMOOTHIE ir PN 6,8

HG neturiu, bet PN 6.8 man daugiau ne rožinis, o toks kaip švelniai kreminis ir persikininę spalvą daugiau 4u.gif Šiaip labai graži spalva, užtenka 2 sluoksnių, truputį linkusi bėgti, bet atkalus ranką nesunku lakuotis, tik man PN skilinėja ir maksimum savaitę gražiai atrodo doh.gif
Atsakyti
Patarkit prašau iš savo patirties į kurią spalvą HG geriau būtų orentuotis pradedančiai savamokslei? Kad nebūtų sunku dengti, nenubėginėtų, nesitrauktų ir pan.

žiūrėjau į šią Life of the Party bet galvoju ar pavyks man gražiai su tais blizgučiais nusilakuot g.gif

ir dar

pirmam temos puslapyje skaičiau apie lako nuėmimą "nuimi po viena vatuka ir su metaliniu atstumdeju visa ta likusia kose nuimi." Ar tikrai reikalingas tas geležinis atstumdėjas, ar su kokiu mediniu pagaliuku nepavyks lako nuimti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira*: 08 sausio 2014 - 09:42
QUOTE(Aira* @ 2014 01 08, 09:36)
Patarkit prašau iš savo patirties į kurią spalvą HG geriau būtų orentuotis pradedančiai savamokslei? Kad nebūtų sunku  dengti, nenubėginėtų, nesitrauktų ir pan.

o kodel butent HG? Kazkas minejo, kas Orly nekaprizingos, man Alessandro Striplac taip pat, tik ji nuimti sunkiau, turiu pora spalvu is Progel, taip pat patiko. HG irgi man visos geros, jei ne per daug pakabini. Beje, pradejau mokytis lakuoti nuo Passion biggrin.gif pasikankinau pora kartu, uz tai dabar visos puikiai lakuojasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aira* @ 2014 01 08, 09:36)
ir dar

pirmam temos puslapyje skaičiau apie lako nuėmimą "nuimi po viena vatuka ir su metaliniu atstumdeju visa ta likusia kose nuimi." Ar tikrai reikalingas tas geležinis atstumdėjas, ar su kokiu mediniu pagaliuku nepavyks lako nuimti?

aisku, kad pavyks, tik nereikia gramdyti jega nevisai nutirpusio lako. Geriau pabruzinti per jo pavirsiu kad ir tuo pagaliuku, ir palaikyti dar folijoje.
Atsakyti