Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 08, 19:55)
Tai,kad nera cia ka peikt,superine ideja,kaip apmegztu nagu thumbup.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 22:41)
agnieter grazus darbelis, dailus, tvarkingas, nors siaip ne mano skonio, as tokiu nenesiociau, bet siaip manau mes daug ko nenesiotume, uztat pavarvint seile labai smagu  wub.gif

Manieji HG sweet shokolad 3sl.

Ačiū 4u.gif Aš pati nejaukiai šiek tiek jaučiuosi su tokiais mezginiais ant nagų, nu bet atvaikščiosiu sukandusi dantis biggrin.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 08, 22:42)

bet tai kai nerealiai  blink.gif labai gražu...ir niekur nematytas štampukas....prašau pasidalinti štampuko kodu  mirksiukas.gif

Ačiūū 4u.gif Tikrai matytas, tik gal tas paveiksliukas neįkrito į akį lotuliukas.gif O nr yra m69 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 08 sausio 2014 - 21:36
QUOTE(agnieter @ 2014 01 08, 22:35)
Ačiūū  4u.gif  Tikrai matytas, tik gal tas paveiksliukas neįkrito į akį  lotuliukas.gif  O nr yra m69 lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o man nematytas unsure.gif pirmų kartų matau smile.gif graži plokštelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 23:30)
kur toki dar rast galima jei nagavotoj nebus  biggrin.gif

Jei nerastum Nagavitoj, bandyk Eurokose paieškot. Tik irgi sunku užgaudyt, nes išgraibsto smile.gif Aš, galima sakyti, identišką turiu ir būtent, iš Eurokoso smile.gif Mokėjau irgi apie 20 Lt 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif as vakar uzsisakiau is usa nematyta tikrai bus plokstele bet kol negausiu sukandu dantis ir laukiu ir niekam nerodau , baisiai nenoriu kad nusizetumet ir greiciau gautumet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 21:48)
aciu mergaites  4u.gif as vakar uzsisakiau is usa nematyta tikrai bus plokstele bet kol negausiu sukandu dantis ir laukiu ir niekam nerodau , baisiai nenoriu kad nusizetumet ir greiciau gautumet  lotuliukas.gif

Kokia kudra,is kitu matai klykauja reikalauja biggrin.gif ,o kai pati tai tyli pasislepus,negrazu tongue.gif Panos cia tau bega fotkina visus irankius,o tu sitaip lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 08, 21:39)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o man nematytas  unsure.gif pirmų kartų matau  smile.gif graži plokštelė smile.gif

drinks_cheers.gif as ir pirma roza,ir man ziauriai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieter @ 2014 01 08, 21:42)
Jei nerastum Nagavitoj, bandyk Eurokose paieškot. Tik irgi sunku užgaudyt, nes išgraibsto  smile.gif  Aš, galima sakyti, identišką turiu ir būtent, iš Eurokoso smile.gif Mokėjau irgi apie 20 Lt  4u.gif

As is ten pat emiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2014 01 08, 20:50)
laba, pagaliau nusilupau savo melynuosius ir nusprendziau ta IBI flawless isbandyti- ideja pradine buvo kaip pries tai rodyta su mezginiais, bet visgi kita stampuka isbandziau

tepesi gerai, kiek nuo galiuku pabego- matosi foto, cia 2 sluoksniai- spalva romance, kas turi HG exhale, manau beveik tokia pat. nors ant paletes atrodo rausvene, maziau to rudumo, bet pabandymui tiks, manoji exhale jau I siuksline keliaus. Siaip dabar galvoju, kad reiketu 3 sluoksnio, bet jau nebedesiu. Pranesiu, kam idomu, kaip nusiimines.  mirksiukas.gif

Spalva tai frazi,man l. Idomu kaip jis nusitirpins g.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 20:41)
agnieter grazus darbelis, dailus, tvarkingas, nors siaip ne mano skonio, as tokiu nenesiociau, bet siaip manau mes daug ko nenesiotume, uztat pavarvint seile labai smagu  wub.gif

Manieji HG sweet shokolad 3sl.

O pas tau panom patinka siti bantukai? g.gif man is visos plokstes siti labiausiai nepatikti verysad.gif ,kode tu ploksciu negali padaryt , kad visi paveiksliuksliukai butu wau..tai ne ikis butinai tarp geru koki shuduka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 08, 21:03)
gražu  mirksiukas.gif jo spalva bent foto tai tikrai exhale tik manau kad maloniau tepas nei ana, nes aš su ja nekenčiu lakuot , nes ji man taip garbanojas  doh.gif

blink.gif kas ty per ciudai,viena is geriausiai besilakuojanciu g.gif kada pirktas lakas gal pameni?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 08, 21:57)
Kokia kudra,is kitu matai klykauja reikalauja biggrin.gif ,o kai pati tai tyli pasislepus,negrazu tongue.gif Panos cia tau bega fotkina visus irankius,o tu sitaip lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
bandau piesti rozytes emi dazais, nesigauna nors tu ka doh.gif jauciu, pratesiu ryt, o tai kantrybe baigiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 08 sausio 2014 - 22:06
QUOTE(andorinha @ 2014 01 08, 21:58)
drinks_cheers.gif
bandau piesti rozytes emi dazais, nesigauna nors tu ka  doh.gif jauciu, pratesiu ryt, o tai kantrybe baigiasi  lotuliukas.gif

Kinietishkos dailes ar paprastas cia mucini? biggrin.gif Pazek youtubej geru pamoku yra,paprasta labai jei paprastos,pusmenuliukus tik aplink delioji ir vualia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 08, 22:08)

noriu po to raudona folija uzlipinti, tikrai matei nete tokius dizainus. Paliksiu rytdienai, reik eit vaikus i lovas guldyt...
Lilget, trauk greit savo slapta plokstele i zmones, o tai nepamirsiu tokio slapukavimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 08 sausio 2014 - 22:14
QUOTE(andorinha @ 2014 01 08, 22:13)
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 08, 22:08)

noriu po to raudona folija uzlipinti, tikrai matei nete tokius dizainus. Paliksiu rytdienai, reik eit vaikus i lovas guldyt...
Lilget, trauk greit savo slapta plokstele i zmones, o tai nepamirsiu tokio slapukavimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ooo tai groziu bus vadinas bigsmile.gif thumbup.gif
drinks_cheers.gif jo blyn,o tai nusimuilino miegot muset iskisus mum intriga lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai jau gerai, rodau, gal jums net nepatiks lotuliukas.gif
user posted image

jau kai uzsipuole tai ka as zinau blush2.gif

Jolkuce nu matai patinka, o kai ikeliau i savo puslapi tai ir daugiau susizavejusiu atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 22:43)
jau kai uzsipuole tai ka as zinau  blush2.gif

Jolkuce nu matai patinka, o kai ikeliau i savo puslapi tai ir daugiau susizavejusiu atsirado  biggrin.gif

o, tikrai kazkas idomaus ir naujo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 22:43)

Jolkuce nu matai patinka, o kai  ikeliau i savo puslapi tai ir daugiau susizavejusiu atsirado  biggrin.gif

blink.gif kokia nematyta,geras.Ziauriai tie lapuociai patiko thumbup.gif
Atsakyti