QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 21:48)
aciu mergaites

as vakar uzsisakiau is usa nematyta tikrai bus plokstele bet kol negausiu sukandu dantis ir laukiu ir niekam nerodau , baisiai nenoriu kad nusizetumet ir greiciau gautumet
Kokia kudra,is kitu matai klykauja reikalauja

,o kai pati tai tyli pasislepus,negrazu

Panos cia tau bega fotkina visus irankius,o tu sitaip
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 08, 21:39)

as ir pirma roza,ir man ziauriai patiko
Papildyta:
QUOTE(agnieter @ 2014 01 08, 21:42)
Jei nerastum Nagavitoj, bandyk Eurokose paieškot. Tik irgi sunku užgaudyt, nes išgraibsto

Aš, galima sakyti, identišką turiu ir būtent, iš Eurokoso

Mokėjau irgi apie 20 Lt
As is ten pat emiau
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2014 01 08, 20:50)
laba, pagaliau nusilupau savo melynuosius ir nusprendziau ta IBI flawless isbandyti- ideja pradine buvo kaip pries tai rodyta su mezginiais, bet visgi kita stampuka isbandziau
tepesi gerai, kiek nuo galiuku pabego- matosi foto, cia 2 sluoksniai- spalva romance, kas turi HG exhale, manau beveik tokia pat. nors ant paletes atrodo rausvene, maziau to rudumo, bet pabandymui tiks, manoji exhale jau I siuksline keliaus. Siaip dabar galvoju, kad reiketu 3 sluoksnio, bet jau nebedesiu. Pranesiu, kam idomu, kaip nusiimines.
Spalva tai frazi,man l. Idomu kaip jis nusitirpins
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 01 08, 20:41)
agnieter grazus darbelis, dailus, tvarkingas, nors siaip ne mano skonio, as tokiu nenesiociau, bet siaip manau mes daug ko nenesiotume, uztat pavarvint seile labai smagu
Manieji HG sweet shokolad 3sl.
O pas tau panom patinka siti bantukai?

man is visos plokstes siti labiausiai nepatikti

,kode tu ploksciu negali padaryt , kad visi paveiksliuksliukai butu wau..tai ne ikis butinai tarp geru koki shuduka
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 08, 21:03)
gražu

jo spalva bent foto tai tikrai exhale tik manau kad maloniau tepas nei ana, nes aš su ja nekenčiu lakuot , nes ji man taip garbanojas

kas ty per ciudai,viena is geriausiai besilakuojanciu

kada pirktas lakas gal pameni?