Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(andorinha @ 2014 01 09, 20:55)
Na stai  biggrin.gif
Pradejau nuo smiliaus, nuo dushios, po to galvoju, reikia retinti tas rozes  biggrin.gif

Siaip manau, kad but uzteke ju tik ant dvieju pirstu, bet jei jau piesiu tai piesiu...

bigsmile.gif o vaikyti kiek cia darbooo!! Jo as gal irgi buciau darius ant 1 ar 2 nagiu,bet zinau kaip buna , kablys pagauna, plius noris atkalt ranka ir davai tebunie daugiau daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 09, 21:04)
bigsmile.gif o vaikyti kiek cia darbooo!! Jo as gal irgi buciau darius ant 1 ar 2 nagiu,bet zinau kaip buna , kablys pagauna, plius noris atkalt ranka ir davai tebunie daugiau daugiau thumbup.gif

ispiesus rozes ant triju nagu einasi zymiai greiciau biggrin.gif sunkausia piesti smulkiai.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 09, 22:55)
Na stai  biggrin.gif
Pradejau nuo smiliaus, nuo dushios, po to galvoju, reikia retinti tas rozes  biggrin.gif
Siaip manau, kad but uzteke ju tik ant dvieju pirstu, bet jei jau piesiu tai piesiu...

Vau.. wub.gif wub.gif Įsivaizduoju, kiek darbuko buvo įdėta. Aš vien prancūzą kol padarau - užtrunku, o čia dar tos rožytės.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 09, 21:10)
Vau..  wub.gif  wub.gif  Įsivaizduoju, kiek darbuko buvo įdėta. Aš vien prancūzą kol padarau - užtrunku, o čia dar tos rožytės..  thumbup.gif

dekavoju, prancuza tai padarau gana greitai, bet su rozytemis zaisti kai pradejau, tai ir laika, ir maista pamirsau biggrin.gif
Beje, gerai, kad pradejau ant tipsu rozes piesti ir folija klijuoti, nes mano graziausia raudona folija prie juodosios tulpes nelipo, jauciu, ji visai niekur neprilips...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 09 sausio 2014 - 21:17
gal galit atsakyt ar cia originaliu konad prekiauja?
http://www.konad.lt/
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2014 01 09, 21:14)
gal galit atsakyt ar cia originaliu konad prekiauja?
http://www.konad.lt/

Taip, orginalai cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 09, 16:19)
o ko tu kompleksuoji? blink.gif turi grazius toookius nagus thumbup.gif nu cia dabar...

nzn..dar nuo vaikysteje girdetu "komplimentu" unsure.gif trumpi, platus, negrazus... doh.gif aciu Jolkuce 4u.gif

QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 01 09, 17:44)
Pagaliau gavau ilgai lauktą štampą, visos matyt išpirkusios buvot, tai tik po kelių mėnesių atsirado prekyboje  biggrin.gif

Aistyte, tobuleji kosminiu greiciu 4u.gif wub.gif

QUOTE(agnieter @ 2014 01 09, 17:58)
Kad jūsų labai gražūs nagai!  wub.gif  Ko čia dabar gėdytis? Ir pats lakavimas krupštus  wub.gif

Aciu wub.gif blush2.gif stengiuosi kiek galiu, (nuo dushios kaip andorinha sake) kad but nors kiek grazesni 4u.gif

QUOTE(andorinha @ 2014 01 09, 18:55)

bigsmile.gif Medalis uz toki grozi ir kruopstuma 4u.gif (nors aisku cia tik balionas biggrin.gif )

Raganiene wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2014 01 09, 21:21)

4u.gif
manau, kad merginos, dirbancios su klientemis, man paantrins, kad tmstos nagai toli grazu ne prasciausi 4u.gif
na velniava, kiek galima pridirbti sukritikavus vaika doh.gif as butent del tos priezasties nesoku biggrin.gif
Atsakyti
blin kai tik dirbu taip kalbu milijonas, kai nedirbu tai visos tyli, eisiu veliau sukomentuosiu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Eimante,2014 01 09, 21:21]

Aistyte, tobuleji kosminiu greiciu 4u.gif wub.gif

Dėkui už pastebėjimus, stengiuosi 4u.gif

Atsakyti
raganienes patiko prancuziukas su snaigute wub.gif o siaip darbeliai tvarkingi, kruostus, gal spalviskai perdaug rekiantys, bet skonio dalykas, kartais gi ir klientes nori taip ir ne kitaip biggrin.gif

Aistyte labai jau primine mano darbus paskutinius stampuotas nagas lotuliukas.gif

andorinha nu labai grazios rozeles, nors nemegeja geliu piestu, bet viena naga mielai tokiom gelem pasipuosciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 09 sausio 2014 - 22:03
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 01 09, 19:44)
Pagaliau gavau ilgai lauktą štampą, visos matyt išpirkusios buvot, tai tik po kelių mėnesių atsirado prekyboje  biggrin.gif
PN juoda du sl. Beje, rodomojo piršto nagas nėra kreivas, kaip nuotraukoje gali atrodyti  4u.gif
user posted image

o koks stampukas cia ir koks lakas su kuriuo stampavote?? labai grazu smile.gif
Papildyta:
merginos, pirkau pirma karta kinietiskus stampuka ir ploksteles, ir nezinau, ar kad su paprastais lakais meginau stampuoti, ar tiesiog kaltos kinietiskos ploksteles bei stampukas, nes nieko gero nesigavo....sad.gif bet susigundzius buvau, kadangi girdejau, kad ir su kinietiskomis gaunasi....:/ ir stai sumasciau isigyti konad, panarsiojau, ogi tokia pat plokstele radau kaip ir kinietiskoji, ar cia tiesiog pastaroji rastus nusikopijavo nuo konad?
http://www.konad.lt/index.php?pr=4875
http://www.rasksau.l...;product_id=164
Atsakyti