Na, prisiduosiu ir aš jūsų teismui.
Toj vietoj, kur virtuvė, man skauda jau keli metai
Planelis - dar tik pirmas variantas. Vizija, tskant

Kritikuokit
Bėda yra, kad atėję svečiai užeina tiesiai į virtuvę

O remonto reikia tiesiog verkiant.
1. Virtuvėje yra 3 durys, didelis langas, krosnis ir sienelė

Ta krosnis mane ypatingai biesina, bet kol kas nėra finansinių galimybių kapitaliniam remontui. Taigi, kol kas teks susitaikyti ir bent jau kažkiek kosmetiškai ją apdailinti

Planelyje ji yra tas neatpažintas stačiakampis objektas kampe. Į viršų eina vamzdžiai, jų nepavaizdavau. Todėl ir spintelių iki kampo nepridėjau. Tie vamzdžiai ypatingai bjauriai atrodo, nors ir visokiais dekoratyviniais krepšais bandžiau apkabinėti

Kaži, jei apdėti juos plokštėmis pagal spintelių spalvą? Toj krosnies konstrukcijoj viršus kaista tik iki pusės, bet plokščių apačia visvien atsidurtų gan arti kaitvietės. Bijau, kad neužsidegų
2. Dėl dujinės viryklės: man ji atsidūrė šalia šaldytuvo, o tai jau visiškai negerai

O bet kur dar? Ji gali "stumdytis" tik palei šią sieną. Statyti į tolimiausią kampą? Bet tada pastatomų spintelių mažėja

(nors prisipaišiau čia jų nesvietiškai

) Šaldytuvo irgi neina prie kitų sienų pristumt - priešais krosnies dureles nepastatysi, prie kitų durų - netelpa, o ten, kur papaišiau suolą ten yra šylanti krosnies sienelė iki pat durų

Žodžiu - be žoooodžių... Gal "salą" susikonstruot per vidurį su ta virykle, bet... ar nebus tada jau visiškas "baldų rojus"
3. Ten, kur palubėje tų spintelių eilė, tai kampuose tuštumų nebūtų. Tik Ikea planeris nedavė 40 cm dydžio kampinių spintelių (nors didesnių - buvo). Dėl jų - kritikuokit, bet nesiūlykit atsisakyt, nes jos - viena iš mano didžiausių svajonių

Dukra siūlė, ten, kur nėr durų ir langų, dėti aukštesnes. Gal... Ką manot?
4. Ir iš vis man kelia abejones tos dvi pakabinamos spintelės ties gartraukiu. Ko gero, be jų būtų geriau.
5. Dėl spalvų - tai dar toli gražu ne paskutinis variantas. Tiesiog norėčiau "pavasarinių" spalvų virtuvės: žalsva+gelsva+oranžinė+balta.
Oi, gal tiek tų komentarų pradžiai. Drebančia širdim atsiduodu jūsų teismui
http://kitchenplanne.../Pages/VPUI.htmMatau, kad nerodo planelio
Bandysiu kažką patvarkyt