pas mane ir angaras tilptų į 21a plius paupio kokia 10a galėčiau okupuot, atsiimt iš bebrų, ale bet o tačiau. Daržo praktiškai nėra, vienos forumietės dėka turiu vien braškių lysves

, šiemet jau ogurkai nežinau kur norės augt, šiltnamyje tik 3 sodinsiu,kukliai, visa kita- pomidorams. Pernai salotų, pirdikėlių prisėjau- peraugo, išmečiau, bo tas kas juos valgo nesiteikė nueit pasiskint ir valgyt, o man tai kas- aš visad darbe, nėr kada apie puodus šokinėt, šeimyna patys gaminasi. Mano reikalas augint, jų- vartot. Iš morkų ir burokėlių pas mane nekažkas užauga, tai morkas tik dėl lapų kelias sėju, burokėlius irgi, nes neauga jie pas mane normaliai. Šiemet kai ruduo nerealus buvo, tai tik rugsėjį pradėjo augt, nuėmiau po vėlinių derlių- čielą kašiuką ( bendrai visko). Tai ir nepersistengiu su daržais, pas mamą sode viskas puikiai auga, iš ten velku, o ten 12a derlingų, o pas mane molynas, samana, grybai, bebrai. tiesa, dar keli kopūstai ir kalafiorai glaudžiasi tarp gėlių, kalnelyje- labai gražiai atrodo, turiu pasakyt

. Visa kita- žolė ir biski daugiamečių kvietkų, ir taip apeit yra ką, nespėjam. tai man mano šiltnamiukas- rojus ir draugas maitintojas
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 11, 12:10)
O jis man- tai gal geriau tau dar viena siltnami pastatyt ?

iškart su parašu patvirtinimo paprašyčiau, kad tikrai darys

(kur jūs tokių supratingų vyrų radot, a? kodėl mano kitoks?)