Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(lele81 @ 2015 01 10, 20:08)
Rinkites Aina, tikrai nenusivilsite  smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif
Gal parasytu atsiliepimu Danutės Mockienės aukletiniu mamos? Galima i AZ jei temoje nenorit rasyt smile.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Mano sunus dabar ketvirtokas. Mokosi pas Solveiga.
Pamenu ieskojau; klausinejau ir pagal rekomendacijas pas sia mokytoja ejom. Nesigailiu. Mokytoja superine visais atzvilgiais - atidi, rami, energinga, sugeba sudominti ir pan. Ir kaip mokytoja, ir kaip zmogus ji puiki, nuostabi. Is 18 pirmunu jos klaseje net 8. Galiu drasiai ja rekomenduoti, nesigailesite!

QUOTE(knielita @ 2014 10 30, 11:13)
Pries leidziant vyresneli bendravau su Danute, labai patiko, rami mokytoja, bet klasej tada dar priesmokyklnuku buvo tvarka, ramu. Mokytoja paliko labai gera ispudi. Su Solveiga nesu susitikusi, bet remiuosi rekomendacijomis tiek musu mokytojos, tiek mamyciu kurios leido vaikus pas sia mokytoja Visi atsiliepimai geri, mokytoja nekelianti be reikalo balso, rami, bet moka palaikyti drausme klaseje, sudomina mokomu dalyku.
Kuria pasirinksim dar nesu tikra, parodys susitikimas per laisvu duru dienas, o jos buna pavasariop pas juos

Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 01 09, 16:49)
sveikos mamos  4u.gif

maniskis bus pirmokelis ir mes pasirinkome sia mokykla, gal kuri ketvirtoko mama kazka gali pasakyti apie mokytojas, busimu pirmoku  blush2.gif prasyma mes parasem, sake galim mokytoja rinktis, bet nezinom kokia nes nepazistam nei vienos, sake tik pas Solveiga jau ner vietu o pas kitas tris yra  smile.gif labai laukiu patarimo  bigsmile.gif


Sveikos mamos,
Dukra dabar ketvirtokė pas Aimą. Absoliučiai saugi, patenkinta ir laiminga. Šiaip iš keturių išvardintų nėra nė vienos „žiežulos“. Turim pažįstamų tėvų visose paralelinėse klasėse, negirdėjau skundų. Kai mokytoja Aima keletą savaičių sirgo, ją pavadavo visos mokyklos mokytojos. Taigi, visos praėjo ketvirtokėlių palyginamąjį testą smile.gif Dukros pliusai visoms dabartinėms ketvirtokų mokytojoms. Bet, žinoma, mūsų mokytoja Aima gražiausia ir geriausia!
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigMam: 25 sausio 2015 - 23:09
O gal galite apsviesti iki keliu val. prailginta grupe?
Atsakyti
o mane domina, gal aks susidure asmeniskai, gal zino is savo klases kokiu vaiku, ar yra tokiu kurie turi kazkokiu sunkumu mokymosi. N tarkime hyperaktyvus,sunkiai susikaupiantis ar su kokiais tai sunkumais bendravimo, ar tie vaikai rada svao vieta sioje mokykloje, ar mokytojos sugeba profesionaliai dirbt su jais?
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 01 26, 00:13)
O gal galite apsviesti iki keliu val. prailginta grupe?


Prailginta grupė dirba iki 17 val.
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2015 01 27, 00:37)
Prailginta grupė dirba iki 17 val.

gaila verysad.gif nes darbas baigiasi 17 val., o grizti iki mokyklos geriausiu atveju 20 min.
Gal kas zinot aplinkui mokykla kuri turi prailginta iki 17,30 val.
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 01 27, 22:18)
gaila  verysad.gif nes darbas baigiasi 17 val., o grizti iki mokyklos geriausiu atveju 20 min.
Gal kas zinot aplinkui mokykla kuri turi prailginta iki 17,30 val.



Vakar mokytoja Aima sake, kad siemet ji pati turi prailginta iki 17:30, nes keleto vaiku tevai prase.
Atsakyti
QUOTE(Retta @ 2015 01 30, 08:58)
Vakar mokytoja Aima sake, kad siemet ji pati turi prailginta iki 17:30, nes keleto vaiku tevai prase.

Kiek žinau, jei lieka mažai vaikų, kurie būtų ilgiau nei iki 17 val., gali būti sutrumpintas prailgintos grupės laikas (jau įsibėgėjus mokslo metams...). Matyt, neapsimoka...
Atsakyti
Svarstau kuria rinktis mokykla ar sia ar S. Daukanto g.gif Gal kazkas turi kokiu palyginimu? Kaip suprantu, cia pradine m-kla. O kazin nebuna labai daug streso vaikams, kai leidziami i 5kl naujoje mokykloje, nauja aplinka, nauji draugai? Nes toje kur yra vidurine, dazniausiai beveik visa klase pradinuku ir pereina .
Atsakyti
Tai aišku, kad į Varpelį leiskit, nėra nė ką lygint..... Skirtumas mokyklų kaip diena ir naktis. O jeigu vaikas bus gabus mokslams, tai bet kokiu atveju po 4 klasių ieškosit kitos mokyklos, bandysit į kokius Jėzuitus, LSMU ar kokią kitą geresnę stot. Tikrai visa klasė į penktą kartu paprastai nepereina šiais laikais, gabesnieji išeina mokytis po 4 klasių ir iš Daukanto.
Atsakyti