Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(andra96 @ 2014 02 21, 09:33)
pas mus tas pat.pro juos negali praeiti neikisus rankos nepakutenus paausio ar nepasiemus bent trumpam.stovi ir ziuri pro ta plastmasini dangti

man irgi tas istikimu isimylejusiu akyciu zvilgnis-imk mane ir mylek,neimanoma atsispirt,dabar kai abu kartu gyvena,tai maziau,o vienas Limpopelis,tai istisai akis blizgindavo wub.gif
Atsakyti
Musu kiaulyte suvalge pirktiniu salotu ir susirgo,per zema temp.Va jau 3diena silpna,nieko nevalgo,negeria,gudytoja dave gliukozes girdyti(aisku,daug isbega begirdant)...ar yra kam taip buve,nebezinau,kiek dar tai tesis-nevalgymas jos,niekur nejuda,tik tupi,laikom siltai apdeje ja.Ka patarsite?aciu
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2014 02 22, 13:21)
Musu kiaulyte suvalge pirktiniu salotu ir susirgo,per zema temp.Va jau 3diena silpna,nieko nevalgo,negeria,gudytoja dave gliukozes girdyti(aisku,daug isbega begirdant)...ar yra kam taip buve,nebezinau,kiek dar tai tesis-nevalgymas jos,niekur nejuda,tik tupi,laikom siltai apdeje ja.Ka patarsite?aciu

patarčiau nupirkti kūdikiams skirtų daržovių vaisių tyrelių ir maitinti su švirkštu.( tyrelės turi būti be mėsos, ar pieno pr.) vaistų jokių neleidžiat? Gal nulėkit pas kitą gydytoją..Šiaip jau ilgai nieko neėdusi- labai negerai.
Atsakyti
neleidziam,duodam gliukoze
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2014 02 22, 12:48)

jei nedamaitinsit,ilgai kiaulyte neistemps,ju greitas metabolizmas,privalo esti istisai,taip pat siulyciau kita veta aplankyti,jei pirmoji to nepasake verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2014 02 22, 13:48)

jei kiauliukui koks plaučių uždegimas- reikės rimtesnės pagalbos nei gliukozės tirpalas.. Jau vitamo C tai tikrai reikia.. Želmenis gal sutrinkit į košelę ir per prievartą maitinkit. JK- labai greitai suglemba.. verysad.gif Ir nelaukit pirmadienio. JK gali jo ir nesulaukti.
Atsakyti
aciu,eisim pas kita gyd,aciu darkart
Atsakyti
Nmante, kaip šiandien jaučiatės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 02 24, 20:07)
Nmante, kaip šiandien jaučiatės?  unsure.gif

Man irgi įdomu, ar pavyko kiauliuką išgelbėti.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 02 18, 19:01)
            Uosiukas greitai praaugs savo drauga,dar 2men o jau sveria 5600g blink.gif

Maniškis Pūkis panašaus amžiaus su Uosiuku, 16d buvo du mėnesiai, irgi ne iš mažųjų, 498gr traukia. Auga ant mielių... Mano kepurėtoji Rožytė jau subrendusi sveria 529gr....
Atsakyti
Limpopelis jau manes tuoj prie Adrijos neprileis,tik zmona lepina,tik uzstoja nuo viso pasaulio,grazus santykiai labai ju blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Tikriausiai susiduriate su problema, kad reikia kažkur išvykti ir nežinote, kur dėti augintinį. Galiu padėti!
Jums išvykus (nesvarbu - kelias valandas, dienas, savaitę) mielai prižiūrėsiu Jūsų mažytį graužiką ar graužikus! smile.gif
Rašykite į PM, visada mielai priglausiu, pasirūpinsiu Jūsų mažaisiais smile.gif Reiktų tik atvežti visus būtinus augintiniui daiktus bei maistelį. VILNIUS.

Dėl daugiau info rašykite man į PM, arba el. paštu: info.light.dark@gmail.com
Mano tel. nr.: 868895410

Lauksiu wink.gif
Atsakyti